-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.
Ben hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.
Yani şimdi ne alaka hastalık hastasiysanızBen hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.
Ben bi ara oturdum meraktan bayağı okudum konularını. Bundan 2 3 sene önce cafe ya da bar gibi bir yerde çalışan genç kızdan bi anda iş güç sahibi, üniversite okuyan kıza dönüşüyor. Çizdiği profil bambaşka, bu konusu bambaşka.konu sahibinin açtığı konuların gerçekliğini sorguladın mı hiç cherry?
elbette bu tarz vakalar olabilir, gerçek de olabilir ama ben sorguluyorum açıkçası öyle mantıksız ki.
Ben hastalık hastasıyım demedim, tam ifade edemememişim. Hani ben olsam kapardım yaaa frengi esprisine ithafen demiştim.Yani şimdi ne alaka hastalık hastasiysanız
Ben bi ara oturdum meraktan bayağı okudum konularını. Bundan 2 3 sene önce cafe ya da bar gibi bir yerde çalışan genç kızdan bi anda iş güç sahibi, üniversite okuyan kıza dönüşüyor. Çizdiği profil bambaşka, bu konusu bambaşka.
Varlıklı ailenin kızı cafede çalışmaz diye düşünüyorum.Konu sahibesş bence de hayallerde uçuyor. Şimdi de varlıklı bir aileden geldiğini söylüyor ama bilemedim konular cidden acaip bulutlarda uçuyor
Ben hastalık hastasıyım demedim, tam ifade edemememişim. Hani ben olsam kapardım yaaa frengi esprisine ithafen demiştim.
Evet kapmış olabilir olmayadabilir sizin yaptığınız ima başka, dışlama gibi.
milyonlarca yürek tek bir soruAçıkçası aklımdaki tek soru konu sahibesi hala nasıl HPV veya HIV olmadıVuruştuğu erkekler de sanırım çok fazla sayıda kişiyle birlikte olan insanlar bunlar nasıl HIV hepatit olmaz ben olsam çoktan ölmüştüm herhalde ya da frengi beynimi yemişti hdsfdsffds
ben de foruma ilk üye olduğumdan beri dikkatimi çeken tek üye ve 3 yıldır her seferinde yine problemli ilişki konusu açan bir arkadaşımız. ben de sorunları olduğunu düşünüyorum. çok sık eş değiştiriyordu mesela bi ara da ve her defasında aşıktı. bi ara cinsellik takıntılıydı. her şeyi oraya bağlıyordu. sonra bekaretini verince ilişkide rahatladı falan. dedim ya forumda konularıyla dikkatimi çeken tek üye. umarım başına bir şey gelmezAblacım konu sahibesi gerçek mi bence sen önce ona bak. hastalık kapmaya gelinceye kadar zaten konu sahibesinin güvenliğiyle ilgili endişeler var. Önceki konusunda polis sevgili! konu sahibesini kolundan tutup hamilelik testine sürükledi, basbayağı darp etti . Konu sahibesi saçma sapan tiplerle takılıp fiziksel ve ruhsal şiddete uğruyor. Rezillik yani. Burası Isviçre mi sence, İsviçredeysen kiminle ne yaparsan yap ama Türkiyede sapık manyak biri dek gelir konu sahibesini doğrayıp bedenini çöpe atar sonra da kravat takar çıkar gider. Bunlara gelinceye zaten konu sahibesi normal psikolojide değil. Erkeklerden ilgi aricam derken sürekli aşağılanmaya ve şiddete uğruyor, kendini rezil ediyor. Beni konuşturmayın yaf daha ne yazayım.
ben de foruma ilk üye olduğumdan beri dikkatimi çeken tek üye ve 3 yıldır her seferinde yine problemli ilişki konusu açan bir arkadaşımız. ben de sorunları olduğunu düşünüyorum. çok sık eş değiştiriyordu mesela bi ara da ve her defasında aşıktı. bi ara cinsellik takıntılıydı. her şeyi oraya bağlıyordu. sonra bekaretini verince ilişkide rahatladı falan. dedim ya forumda konularıyla dikkatimi çeken tek üye. umarım başına bir şey gelmez
ama arkadaşıysa silmek zorunda da değil.ben eşim için bile silmem arkadaşımı.bayağı marjinal denilecek özgür hayatı kendin yaşa yaşa sonra da gel sevgilinin konuştuğu kadına hayır olmaz sil onu de engelle de.f.b yi normal bulan bir üye bunu yaparsa farklı yazarım sade yaşayan bir kadın yazsa ona da farklı yazarım.yav silicem demiş silmemiş tekrar görüşmüş falan
bi ara taksici anneye kaymış diye de düşündüm ne yalan söyleyim. taksici de bana güven vermedi. çok mu arıyor acaba bu tipleriYüzdür yazdık tanımadığın insanlarla olma, şiddete eğilimli insanlardan uzak dur, karşındaki erkek en azından biraz nezaket ve saygı göstersin diye ...konu sahibesi kendini ayılara aşağılatmaya devam ediyor. Taksici annesini aramış amma yine de bunların arasında tek geçer akçe kendisi olabilir, yani kötünün iyisi. KOnu sahibesinin evlenebileceğini zaten hiç düşünmyorum, ilk tartışmada sokaktan geçen random birinin koynuna girer o evlilik de biter.
e sitede çok üyenin durumu iyi ne olacak ki?parayla saçma ilişkilerin ne alakası var?Konu sahibesi bence de hayallerde uçuyor. Şimdi de varlıklı bir aileden geldiğini söylüyor ama bilemedim konular cidden acaip bulutlarda uçuyor
e sitede çok üyenin durumu iyi ne olacak ki?parayla saçma ilişkilerin ne alakası var?
Merhaba herkese,
Hayatımdaki insanı biliyorsundur çoğunuz. Aralarındaki iletişim şeklinden vs rahatsız olduğum bir kız arkadaşı olmuştu. Bu şekilde bir ilişkiyi kabul edemeyeceğimi söylemiş ayrılmıştım kısa bir süreliğine de olsa. Neyse sevgilim de bensiz yapamadığını falan söyleyip o kadınla iletişimini her türlü bitirmişti.
Dün bir baktım kadınla yeniden takipleşmeye başlamışlar. O kadar çok sinirlendim ki, önceki tepkimi bildiği halde bunu yapmış olmasına. Ettim gürledim. Anında o benim sadece arkadaşım sen daha önemlisin vs deyip kadını engellemiş. Ama tabii ki bu öfkemi dindirmedi. Kalbini kıracak bir ton laf ettim geri dönülmez şekilde.
Ayrıldık. Hem hak ettiğini düşünüyorum hem de an geliyor tepkilerin biraz abartı mıydı çocuğa haksızlık mi ettin diyorum. Zaten ondan ayrılmam gerekiyordu bahanesi oldu belki de ama simdiden çok özledim.
Sizce tepkimde vs haklı miyim?
eski konularına ben de baktım. mesela şu konusunda, 8 senedir aşık olduğu kişiden bahsetmiş:Ben bi ara oturdum meraktan bayağı okudum konularını. Bundan 2 3 sene önce cafe ya da bar gibi bir yerde çalışan genç kızdan bi anda iş güç sahibi, üniversite okuyan kıza dönüşüyor. Çizdiği profil bambaşka, bu konusu bambaşka.
ama arkadaşıysa silmek zorunda da değil.ben eşim için bile silmem arkadaşımı.bayağı marjinal denilecek özgür hayatı kendin yaşa yaşa sonra da gel sevgilinin konuştuğu kadına hayır olmaz sil onu de engelle de.f.b yi normal bulan bir üye bunu yaparsa farklı yazarım sade yaşayan bir kadın yazsa ona da farklı yazarım.
bu meseleye ben de takılıyorum ama olay maddiyattan ziyade tutarsız şeylerden bahsediyor olması aslında. yani bi bakıyorsun, birkaç sene önce kafelerde çalışıyor, sınava hazırlanıyor, geleceğe dair kaygıları var, önümü göremiyorum diye konu açmış falan. sonra akraba torpili ile maaşlı işe giriyor özelde birkaç ay önce. son konularında da babasından dolayı varlıklı olduğunu falan söylüyor. babadan varlıklı insan kafede çalışamaz mı, çalışır ama gelecek kaygısı yaşaması, bir sınavı hayatı için aşırı önemli görmesi bana biraz tuhaf geliyor. çok eğitimli, donanımlı, mükemmel ama işe kendi çabasıyla değil akraba torpili ile giriyor. varlıklı insanın iş için torpile mi ihtiyacı olur? harika eğitimli insanın torpile ne ihtiyacı olur? gibi gibi şeyler.e sitede çok üyenin durumu iyi ne olacak ki?parayla saçma ilişkilerin ne alakası var?