Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.
MissCherryBlossom bak lütfen, vuruşmak demeyelim de ateşler içinde şehvet rüzgarına kapılmak diyelim, lütfen.

Ben hastalık hastasıyım esprisi altında konu sahibini aşağılamaya çalışmayın çok sık birliktelik yaşadığı için. Veya vuruşmak diyerek. Yaptığınız hoş değil.

Afedersiniz, gerçekten merak ettiğim için sordum. Çok sayıda insanla birlikte olan insanlarda en iyi ihtimalle bakteri sebepli hastalıklar oluyor, onlar da çabuk bulaşıyor üstelik bu hastalıklara kondom falan kar etmiyor az biraz temasla da bulaşıyorlar. Cidden çok sayıda insanla olup en azından bakteri bazlı hastalık kapmamak imkansız. Onlar da kaşıntı yapıyor, idrar yolunu perişan ediyor bildiğim kadarıyla. Konu sahibesi psikolojik olarak sağlıksız olduğunu zaten kendi de söylüyor, ama bedensel olarak bulaşan hastalıklar bambaşka.

Ne diyeyim peki, cima eylemek mi diyeyim İstediğimi derim ayrca, konu sahibesi kızmadıktan sonra size ne konunun sahibi misiniz? Kim hastalık hastası zaten anlayamadım, siz mi ben mi o ne alaka?

konu sahibinin açtığı konuların gerçekliğini sorguladın mı hiç cherry?
elbette bu tarz vakalar olabilir, gerçek de olabilir ama ben sorguluyorum açıkçası öyle mantıksız ki.
Ben bi ara oturdum meraktan bayağı okudum konularını. Bundan 2 3 sene önce cafe ya da bar gibi bir yerde çalışan genç kızdan bi anda iş güç sahibi, üniversite okuyan kıza dönüşüyor. Çizdiği profil bambaşka, bu konusu bambaşka.

Yani şimdi ne alaka hastalık hastasiysanız
Ben hastalık hastasıyım demedim, tam ifade edemememişim. Hani ben olsam kapardım yaaa frengi esprisine ithafen demiştim.
Evet kapmış olabilir olmayadabilir sizin yaptığınız ima başka, dışlama gibi.

Konu sahibesi bence de hayallerde uçuyor. Şimdi de varlıklı bir aileden geldiğini söylüyor ama bilemedim konular cidden acaip bulutlarda uçuyor

Ben hastalık hastasıyım demedim, tam ifade edemememişim. Hani ben olsam kapardım yaaa frengi esprisine ithafen demiştim.
Evet kapmış olabilir olmayadabilir sizin yaptığınız ima başka, dışlama gibi.

Ablacım konu sahibesi gerçek mi bence sen önce ona bak. hastalık kapmaya gelinceye kadar zaten konu sahibesinin güvenliğiyle ilgili endişeler var. Önceki konusunda polis sevgili! konu sahibesini kolundan tutup hamilelik testine sürükledi, basbayağı darp etti . Konu sahibesi saçma sapan tiplerle takılıp fiziksel ve ruhsal şiddete uğruyor. Rezillik yani. Burası Isviçre mi sence, İsviçredeysen kiminle ne yaparsan yap ama Türkiyede sapık manyak biri dek gelir konu sahibesini doğrayıp bedenini çöpe atar sonra da kravat takar çıkar gider. Bunlara gelinceye zaten konu sahibesi normal psikolojide değil. Erkeklerden ilgi aricam derken sürekli aşağılanmaya ve şiddete uğruyor, kendini rezil ediyor. Beni konuşturmayın yaf daha ne yazayım.

milyonlarca yürek tek bir soru
+1

ben de foruma ilk üye olduğumdan beri dikkatimi çeken tek üye ve 3 yıldır her seferinde yine problemli ilişki konusu açan bir arkadaşımız. ben de sorunları olduğunu düşünüyorum. çok sık eş değiştiriyordu mesela bi ara da ve her defasında aşıktı. bi ara cinsellik takıntılıydı. her şeyi oraya bağlıyordu. sonra bekaretini verince ilişkide rahatladı falan. dedim ya forumda konularıyla dikkatimi çeken tek üye. umarım başına bir şey gelmez

Yüzdür yazdık tanımadığın insanlarla olma, şiddete eğilimli insanlardan uzak dur, karşındaki erkek en azından biraz nezaket ve saygı göstersin diye ...konu sahibesi kendini ayılara aşağılatmaya devam ediyor. Taksici annesini aramış amma yine de bunların arasında tek geçer akçe kendisi olabilir, yani kötünün iyisi. KOnu sahibesinin evlenebileceğini zaten hiç düşünmyorum, ilk tartışmada sokaktan geçen random birinin koynuna girer o evlilik de biter.

yav silicem demiş silmemiş tekrar görüşmüş falan
ama arkadaşıysa silmek zorunda da değil.ben eşim için bile silmem arkadaşımı.bayağı marjinal denilecek özgür hayatı kendin yaşa yaşa sonra da gel sevgilinin konuştuğu kadına hayır olmaz sil onu de engelle de.f.b yi normal bulan bir üye bunu yaparsa farklı yazarım sade yaşayan bir kadın yazsa ona da farklı yazarım.

bi ara taksici anneye kaymış diye de düşündüm ne yalan söyleyim. taksici de bana güven vermedi. çok mu arıyor acaba bu tipleri

Aynısını yaşadım ben ve o kadınla da birliktegi varmış aldatilmisim 9-10 ay boyunca ve bu kişi annesinin üstüne yemin etmişti... Umarım sen aldatılmiyorsundur.

Not; diğer konunu bilmiyorum hatirlamadim belki de bu konunu baz alarak yorum yaptım

eski konularına ben de baktım. mesela şu konusunda, 8 senedir aşık olduğu kişiden bahsetmiş:

bu konusunda kavuştuklarını ve çocuğun boynunu morattığını söylemiş:

bu konusunda da aynı yaşanmışlık, aynı çocuk ama ne hikmetse bu çocuğa 3 ay önce aşık olduğunu ifade etmiş. hani 8 yıldır sevdalıydı?

mesela şu konusunda, kendisi için önemli bir sınava gireceğinden bahsetmiş, önceki konularında da dediğin gibi kafede vs çalışıyordu.

aradan aylar geçmiş, yaz gelmiş şu konusundan anladığımız kadarı ile iş güç anlamında bir gelişme yaşamamış, sabaha kadar oturduğundan falan bahsediyor.

iş hayatına dair aralık 2021'de yani hepi topu birkaç ay önce bir konusu olmuş, torpille özel bir şirkete girmiş, tercümanmış.

babayla ilgili açtığı konusunda ise babasının maddi desteklerinin olduğunu, ona ev aldığını falan söylemiş. maddiyatına dair birkaç aylık özel sektör çalışması ve baba desteği var elde diye biliyoruz. yani öyle yatları katları olan birisi değil, olsa eminim yatına katına ayrıca konu açardı. yansıtmaya çalıştığı profil ile gerçekte olanın ben de farklı olduğunu düşünüyorum. aramızda mutlaka gerçekten donanım gerektiren, yoğun, iyi kazandıran, iyi bir eğitimin getirdiği iş hayatına sahip üyeler vardır, kaç tanesi bunun açtığı konular gibi konular açmaya, bunları sahiden yaşamaya zaman bulabiliyor?

hele bu taksici muhabbeti burada tuttu diye sürekli bu senaryodan ilerlemeye devam ediyor.

okuyunca bana epey giydirip hakaretli makaretli bişeyler yazıp banlanacak muhtemelen ama merak edilen o soruyu cevaplayayım: evet, tek tek baktım konularına amme hizmetidir efenim :)

canım olay baştan aşağı saçma zaten
bu sil dememeliydi adam arkadaşıysa silmemeliydi
sildiyse tekrar eklememeliydi
konu nerden tutsan elinde kalıyor

e sitede çok üyenin durumu iyi ne olacak ki?parayla saçma ilişkilerin ne alakası var?
bu meseleye ben de takılıyorum ama olay maddiyattan ziyade tutarsız şeylerden bahsediyor olması aslında. yani bi bakıyorsun, birkaç sene önce kafelerde çalışıyor, sınava hazırlanıyor, geleceğe dair kaygıları var, önümü göremiyorum diye konu açmış falan. sonra akraba torpili ile maaşlı işe giriyor özelde birkaç ay önce. son konularında da babasından dolayı varlıklı olduğunu falan söylüyor. babadan varlıklı insan kafede çalışamaz mı, çalışır ama gelecek kaygısı yaşaması, bir sınavı hayatı için aşırı önemli görmesi bana biraz tuhaf geliyor. çok eğitimli, donanımlı, mükemmel ama işe kendi çabasıyla değil akraba torpili ile giriyor. varlıklı insanın iş için torpile mi ihtiyacı olur? harika eğitimli insanın torpile ne ihtiyacı olur? gibi gibi şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…