- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Tamam açıklıyorum 50 yaşında evli bir teyzeyim, 4 çocuğum var birisi ellerinden öper. Ķöyde yaşıyok çapadan vakit buldukça buraya gelip fantezi dünyamı yaziyorum oldu mu?tam da bir önceki yorumumda kastettiğim tarzda (ne kastettiğimi sen hariç herkes anlamıştır) bir cevap vererek beni bilmem kaçıncı kez haklı çıkardığın için teşekkürler :)
diyeceğin ne varsa üsluba ve saygıya dikkat ederek ifade ettiğin sürece burada ban yemezsin. ama mesele banlanman değil, senin diyecek hiçbir şeyinin olmaması.
benim diyeceklerim bitti mesela çünkü konuların ortada, sen ortadasın. sana ayırdığım zamanın sonuna geldim. kısa bir süre sonra kafandan enteresan bir adam kurgulayıp onunla tuhaf bir ilişki yaşadığına dair konu açarsın, senin de kendini eğlendirme biçimin bu demek ki. dediğin gibi, seni bilen biliyor :)
Zaten canım fazlasiyla sıkkın gelmis bi de senin saçma sapan muhabbetine maruz kalıyorum.
Burada beni reelde tanıyan üyeler var diyorum tabi o kısım işine gelmiyor. Gayet de bu durumumu, mesajları, iş hayatımı, hayatımı biliyorlar. Zamanında birine bankadaki hesabımı bile attım yahu :)
Konuma konumla ilgili yorum yapacaksan yap, ben ot gibi yaşıyom evde oturup çalışıyom başka bir şey yok hayatımda kafasıyla düşünüp insanların da öyle yaşadığını farz edip yazdığın boş şeylerin okuyup retinama atp harcatmak istemiyorum.