Onu Boş Yere Üzmüş Müyüm?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam açıklıyorum 50 yaşında evli bir teyzeyim, 4 çocuğum var birisi ellerinden öper. Ķöyde yaşıyok çapadan vakit buldukça buraya gelip fantezi dünyamı yaziyorum oldu mu?

Zaten canım fazlasiyla sıkkın gelmis bi de senin saçma sapan muhabbetine maruz kalıyorum.
Burada beni reelde tanıyan üyeler var diyorum tabi o kısım işine gelmiyor. Gayet de bu durumumu, mesajları, iş hayatımı, hayatımı biliyorlar. Zamanında birine bankadaki hesabımı bile attım yahu :)
Konuma konumla ilgili yorum yapacaksan yap, ben ot gibi yaşıyom evde oturup çalışıyom başka bir şey yok hayatımda kafasıyla düşünüp insanların da öyle yaşadığını farz edip yazdığın boş şeylerin okuyup retinama atp harcatmak istemiyorum.

Ben hala farklı tuvalet olayındayım zklvjajafhaff
Nasıl farklı olabilir mesela ?
İki çeşit tuvalet var.
Bu nasıl bir tuvalet ki .
Acaba sadece ortada delik olan bir çukura mı hacetleniyorlar.
Neydi ki o fark.
işte bu bile konuların gerçekliği hakkında bi soru işareti uyandırıyor
çukura bilse yapsa mantık iki farklı şekilde işliyor: iki çeşit tuvalet var birinde oturarak yaparsın diğerinde çömelerekashdhjkfj yazamıyorum gülmekten

İftiracı bir insandan başka bir şey değilsin. Ve bu seni fazlasıyla zavallı yapıyor. Taksici de sonuna kadar gerçek maalesef. Kanıtlarım yine işine gelmez tabi.

her şeyi anlarım da ,bankadaki hesabınızı atmak neyin göstergesi oluyor ?

bankadaki hesabını mı attın ahahaha yazamıyorum gülmekten

Ben hala farklı tuvalet olayındayım zklvjajafhaff
Nasıl farklı olabilir mesela ?
İki çeşit tuvalet var.
Bu nasıl bir tuvalet ki .
Acaba sadece ortada delik olan bir çukura mı hacetleniyorlar.
Neydi ki o fark.
Alaturka ve alafranga yani bunu anlamayacak kadar beyin hücreleriniz ölmüş olamaz. Normalde insanların evinde ya alafranga vardir ya da ikisi birden. Oturduğu semt öyle bir yer ki mesela, banyo duş şeklinde değil bi oda gibi; sadece alaturka tuvalet var. Bunu anlatmaya çalışmıştım ama siz kendinize sacma sapan eğlence çıkarmaya kalktınız

İftiracı bir insandan başka bir şey değilsin. Ve bu seni fazlasıyla zavallı yapıyor. Taksici de sonuna kadar gerçek maalesef. Kanıtlarım yine işine gelmez tabi.
tamam, özelden numaralaşalım, taksiciyle beni telefonda görüntülü görüştür madem bu kadar kanıtlama peşindesin.
ben yaparım bunu, seni mi kırıcam?
bu öneri senin işine geliyorsa benim de gelir. ama gelmezse kanıtlarım diye diye gezme ortalıkta :)

Ne desem bu tarz bir yanit vereceksin :) O yüzden yeni jel tırnak yaptırdığım parmaklarımı sana yazmakla yormayacagım Bak onu da atiiim inanmazsın simdi hejsj
buraya at, ben inanmazsam diğerleri inanır en azından sen de altı dolu bir laf etmiş olursun :)

Istersen 3lü bulusalim. Ayrilmisim muhatap olmuyorum sanaldan sacma sapan bir tipe kanıtlayacagim diye adamımı arayacagim, işine gelirse mesajları atardım da ben niye triplere girdiysem inanmazsan inanma çok da umurum.

Istersen 3lü bulusalim. Ayrilmisim muhatap olmuyorum sanaldan sacma sapan bir tipe kanıtlayacagim diye adamımı arayacagim, işine gelirse mesajları atardım da ben niye triplere girdiysem inanmazsan inanma çok da umurum.
inanma konusu umurunda değilse neden kanıtlarım diyorsun?
o mesajları ikinci bir telefondan, hattan kendi numarana göndermen çok kolay. kanıt dediğin öyle olmaz yani, benim dediğim gibi olur.

Hayatım boyunca bir insanla aramdaki farklılıklarımızı tuvalete indirgemedim yine çok şükür bu eblehliği bir fark olarak addedecek kadar beyin hücrelerim ölmedi
38 yasındayım kimse sevgilisiyle araki uçurum farklılıklar arasında bana tuvalet örneğini de vermedi biliyor musun ? Bir ilksin kk'da.
Alaturka ve alafranga dediginiz iki tuvalet türü artık 10 evin 8 inde olan bir çeşitlilik.
Hayatınızda hiç alaturka tuvalet görmediniz mi, adamın evindeki tuvalete hayreti mucip gibi yaklaştınız ahajkdhdgdghd
Gülmeyip napsın bu insanlar dkljalfjlkfjlafkf.
Maho ağanın tuvalet repliğine dönmüş sizin iş

Ne desem bu tarz bir yanit vereceksin :) O yüzden yeni jel tırnak yaptırdığım parmaklarımı sana yazmakla yormayacagım Bak onu da atiiim inanmazsın simdi hejsj
tırnak ben ne alaka

kendinizi o kadar değersiz görüyorsunuz ki ,böyle şeylerin sizin değerinizi arttrdığını düşünüyorsunuz

şayet konudan alakasız tırnak yaptırdığını söylemeyen de ne biliymmmm

inanma konusu umurunda değilse neden kanıtlarım diyorsun?
o mesajları ikinci bir telefondan, hattan kendi numarana göndermen çok kolay. kanıt dediğin öyle olmaz yani, benim dediğim gibi olur.
Tarih var sonuçta, ya da arkadaşlarıma aldatildigimi anlattigim konuşmalar var. Var da var yani.

Jel tırnak mı ohaaaaaa ?
Çok zengin işi

kendini kanıtlama ihtiyacından başka bişey değil , farzedelim tuvaleti eski ve bakımsız olsun ne olacak ki ?

bu bir kıyas konusu olabilir mi ,tuvaletten önce adamın görgüsü kendine uymuyor olabilir ama gerçi o da umrunda olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…