• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online diyet motivasyonu

Seni cok iyi anlıyorum bıkkınlık bende 2kere 20 kiloyu verip tekrar geri aldım diyetisyenlerden yoruldum istemiyorum hayatımda artık dedim ve ben su an kendime hesap vereceğim diyip kendime instigram hesabi açtım oradan paylaşıyorum cokkk bizim gibi diyet yapan insanlar 6 öğünde sıkıldım diyip if diyetine yani aralıklı oruca başladım 4 kiloyu verdim ve durdu simdi 6 ogune çıkardım su an 7 kilo gitti yolun başındayım vermem gereken cok kilom var bizim gibi kilo verip alan kişiler biliyoruz da yapmak zor geliyor eger cidden vermeyi istiyorsanız verdiğiniz kilonun hepsini geri almadan dur diyin

1 yıl oldu doğum yapalı, corona vs derken kendimden nefret ettiğim bir hal aldım. Diyet yapacak motivasyonu bulamıyorum. Acaba sizin bildiğiniz böyle online gaz verecek, motive edecek bir şey var mı? Online diyetisyen denedim olmadı, düşünce gücüyle vs ses kayıtlarını dinledim olmadı.
Kısa süreli 5 yada 7 günlük gruplar oluyo onlara katılıp deneyebilirsiniz.

61 kilo ile hamile kaldım , doğum yaptığımda 61 kiloya indim 68 kilo olmuştım . Şimdi yine 68 e çıktım , esas kilo doğumdan sonra alınıyormuş , hiç motive olamıyorum . Günler su gibi akıp geçiyor

1 yıl oldu doğum yapalı, corona vs derken kendimden nefret ettiğim bir hal aldım. Diyet yapacak motivasyonu bulamıyorum. Acaba sizin bildiğiniz böyle online gaz verecek, motive edecek bir şey var mı? Online diyetisyen denedim olmadı, düşünce gücüyle vs ses kayıtlarını dinledim olmadı.
Çok beğendiğim iki pantolon aldım ve düğmelerini kapatamadım.Mayalı hamur gibi yanlardan fışkıran yağları görünce buna dur demem gerek dedim.Hedefimi o iki pantolona rahatça girmek olarak belirledim.Hatta çıtayı yükseltip bir de göbeği açıkta bırakan eşofman takımı aldım.Kendinizi içinde çok güzel hissedeceginiz bir kıyafetle hayal edin.Vücudunuz onda istediğiniz gibi durana kadar yılmayin.

Cuma zayiflama yarismalarina katilabilirsiniz. Gercekten motivasyon kaynagi 😍

Şimdi size birçok tavsiye gelecek, siz de hepsini kendinizce haklı bir gerekçeyle eleyeceksiniz. Ve yine diğer Tivoli konuları gibi sonuca asla bağlanmayacak.

Şimdi size birçok tavsiye gelecek, siz de hepsini kendinizce haklı bir gerekçeyle eleyeceksiniz. Ve yine diğer Tivoli konuları gibi sonuca asla bağlanmayacak.
Farkında mısınız online psikolog arıyorum yazdım bir arkadaş önermiş. Diğer bir arkadaşın indirdiği programı indirdim. Gelen bütün tavsiyeler bana uygun olmak zorunda mı yada ben hepsine atlamak zorunda mıyım? Mesela instagramdan hesap açtım yazmış bir arkadaş, onu ben taaa 2010 da yaptım. İkinci bir diyet hesabı açtım, o zaman işe yaradı şimdi aynı etkiyi vermiyor. Ya da cuma yarışları yazılmış, tartılmadığım için bana uygun değil. Her hıyar diyene bir avuç tuzla koşmam mı bekleniyor acaba.

Ben instagramdan diyet hesabı açtım hergün yediklerimi ve sporumu paylaşıyorum diyecektim ama bunuda elemişsiniz sihirli değnek yok maalesef çabalamadan gitmiyor kilolar

Bende hamilelik döneminde bile tüm kilolarımı verdim ve bu kiloda hiç olmadım
Cok degil aslında herkese normal gelen bi kilodayım ama bana fazla 5 kilo versem mutlu olucam ama şu an ohh cocuklarda uydu modunda elimde kahve ve gofretle bu mesajı atıyorum. Yiyiorum mutlu oluyorum sonrası ise hep pişmanlık. Diyetidyrne gittim kolestrolum yüksek demirim diplerde diye 2 kilo verdim ama bırakınca yine aldım. Beyinde bitirmek lazım.

Aralıklı oruç şeysi okudum onu indirdim:) inş ise yarar.

Motivasyon WhatsApp grubu var mı bildiginiz. Tabak filan atsak diyet degil ama az yeme gibi birsey.

O cok etkilı olursu bende ama yok sanırım. 🙄

Yüzyüze gitmeye şu anda vaktim yok. Hem uzaktan eğitim var, hem küçük bebeğim var. İnanır mısınız akşam nasıl oluyor bilmiyorum. Diyeceksüniz ki ne ara yemek yiyorsun. Yemek yemiyor abur cubur tıkınıyorum. Aslında duygusal açlık. Özellikle çocuk dolayısıyla rahatlama gibi oluyor. Hani uyudu at bir gofret, sanki ödül gibi. Dolayısıyla benim ihtiyacım olan diyet listesi değil biliyorum. Benim ihtiyacım psikolojik bir motivasyon. Acaba benim bilmediğim ama sizlerin bildiği böyle bir hizmet var mı ki dedim.
Size tavsiyem en yoğun olduğunuz zaman dilimlerinde beslenme penceresi, boş kaldığınız zamanlarda ise oruç zamanı yapın. Aralıklı oruç 5 günde 3 kiloya yakın vermiştim

Size tavsiyem en yoğun olduğunuz zaman dilimlerinde beslenme penceresi, boş kaldığınız zamanlarda ise oruç zamanı yapın. Aralıklı oruç 5 günde 3 kiloya yakın vermiştim
Beslenme penceresi nedir.
Aralıklı oruçicin hangisi uygun 14-10 sectim ben. İnş bende verebilirim.

Beslenme penceresi nedir.
Aralıklı oruçicin hangisi uygun 14-10 sectim ben. İnş bende verebilirim.
14 saat ac kalip beslendigin 10 saat dilimi var ya ona beslenme penceresi deniliyor. Ama bunun yaninda çok dikkat ettim şekerli hiçbir şey yemedim. Beslendigim zamanlar dışında kendimi orucum diye telkin ettim. Ben 16-8 yaptim. Bir de program indirdim if diyeti ile ilgili ordan da takibini yapınca çok dikkatettim. Çok güzel uyuyordum. Ameliyat olmam gerekti bıraktım. Yeniden başlamam lazım ama erteliyorum.

Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara
Ben de yorum yazacaktım ama bu işin üstadı sensin. Aynı azimle başarırsın merak etme. Belki henüz zamanı değildir. Bu arada kilo ve boyun kaç?

Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara

Ben diyetisyenim. Suan aktif olarak baska is yapiyorum ancak yillardir online ve yuzyuze danisanlarim da var.
Sizin ihtiyaciniz kilo vermek veya kilo vermenin yolu degil. Kiloyu geri almamak...
Bunun yüzde 40i diyetetik yüzde 60ı psikolojinin konusu.
Insallah motive edici bir uzmanla tanisirsiniz. Online diyetisyenlik normalden farkli degildir. Ancak online olan seylere basit bakiliyor, basmakalip herkese ayni listeler veriliyor. Olmaz. Bu tarz insanlardan kacın.

Hayirlisi olsun 💙

Bu ara tez yazdığım içine eve kapandım ve evde durdukça sürekli yediğimi fark ettim ben de istemsizce. Ender saraçın 5li çayını içmeye başladım, inanılmaz iştahımı kesiyor bu sayede az yiyorum size de öneririm.

1 litre kaynamış suya 1 tatlı kaşığı mate çayı, 1 tatlı kaşığı biberiye, 1 tatlı kaşığı funda yaprağı, 1 tatlı kaşığı kekik ve 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 15-20 dakika dinlendiriyorsunuz. Öğünlerden önce veya gün içinde tüketebilirsiniz. Ben bunu 5-6 yıl önce yaptığımda baya etkisini görmüştüm kilo verme anlamında. Belki sizde de etkili olur

Instagramdan güvenilir spor egitmenlerinden online spor yapabilirsiniz. Ben bugün başladm. Yarin baslarim diye diye hep erteledim. Haftada 3 gün 45 dk sporla inşallah faydali olacagini düşünüyorum. Iyice araştırın. Spora baslayinca insan hemen yediklerine de dikkat etmeye başlıyor

Back
X