• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yenemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Çok geçmiş olsun hipnoterapi gibi bi şey sanırım bahsettiğiniz umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaz oğlunuz 🌸
Oglumun elini yanımda gözümün önünde gevsetti dokunmadan elini oglumun eline yaklastirdi 2 karis gibi gevsedi kaslari. uzaktan da yapiyo beni uzaktan tedavi etti. Ben söylemeden hastalıklarımı söyledi. Belki böyle biri yardımcı olabilir.

Oglumun elini yanımda gözümün önünde gevsetti dokunmadan elini oglumun eline yaklastirdi 2 karis gibi gevsedi kaslari. uzaktan da yapiyo beni uzaktan tedavi etti. Ben söylemeden hastalıklarımı söyledi. Belki böyle biri yardımcı olabilir.
Böyle bi şeyi ilk sizden duyuyorum tedavi metodunu öğrenebilirseniz paylaşır mısınız merak ettim

Böyle bi şeyi ilk sizden duyuyorum tedavi metodunu öğrenebilirseniz paylaşır mısınız merak ettim
Bio enerji ama çok ileri düzey. Beyin gucu müthiş. Doğuştan sifacilik var demişti. Belgeli biri. Uzaktan enerji gönderince hissediyordum bazen. Tamamlayıcı tib deniyor. Bio enerji yaptırmıştım daha önce. Bir iki güne etkisi geçiyordu. Bunda kalıcı oldu. Yeteneği mükemmel devlet destek olmalı ve öğrenci yetistirmesi gereken biri bence

kızlar selam 🫶🏻
benim yaklaşık 3 senedir vajinismus sıkıntım var evlendiğim ilk sene bu hastalığı öğrendim belki geçer diye çok şeyler denedim uyuşturucu sprey kas gevşetici hap vs baktım olmuyor bi doktorun online derslerini satın aldım yine yenemedim vajen girişindeki kaslar öyle kasılıyorki eşimle zorladığımızda yanma hissi oluşuyor. Doktorlara gittim bana hamile kalman bile mümkün değil terapi al dediler hatta bi doktor normal doğumla aşabilirsin bu durumu dedi çok şaşırdım ben jinekonoji masasında geriliyorum çatı muayenesini nasıl olacağım dedim içimden. Ve hiç beklemediğim şekilde ilk 6. Ayımda hamile kaldım sevindim ama vajinal ultrasondan habersizim doktora gittiğimde o gün benim için stresli geçmişti kanamam olunca korkarak tekrar gittim sürekli alttan baktılar hatta kürtaj yapalım dediler ben hastaneden kaçtım. Ultrason yapıldığı zamanda çok şaşırmıştım evet kasılıyordum izin vermiyordum tedaviye ama o cihaz içime giriyor eşim nasıl giremiyor diye düşünmeye başlamıştım. Baktım yenemiyorum belki gerçektende normal doğumla bu korkumu yenerim dedim ve 3 kere daha mucize şekilde hamile kaldım onlarda düştü belkide böyle olması daha iyi oldu bilmiyorum çünkü psikolojim alt üst olabilirdi haftalar ilerledikçe. Artık çok bunaldım ve 3 4 hafta önce bi terapiste randevu aldım belki kurtulurum diye bi ümitle gittim ama terapist kegel yap nefes al ver bi de dilatör alcaksın dedi tamam dedim dediklerini yaptım her hafta görüştük motive edip daha ilgili olmasını bekliyordum ama maalesef 6bin çöp oldu hâlâ yenemedim dilatörü ittiremiyorum zorlayarak 1. nin yarısına zor geldim nerdeyse 1 ay oldu. seansa gittiğimde tek söylediği acımıyor alışıyorsun orası karanlık bi kuyu korkmadan ittir diyor bunları ben de biliyorum o rahmin 3 çocuk taşıyıp belirli zaman aralığında 3 çocuğunda rahatlıkla çıktığını biliyorum ama olmuyor işte bi insan 1 ay içinde niye ilerleyemez terapi aldığı halde. Terapistede daha gitmeyi düşünmüyorum verdiğim paraya değseydi tamam diyecektim ama bi ilerleme olmuyor son çarem bu site.. hep burda yazılanları okudum yeri geldi moral buldum sizlerle yeni şeyler öğrendim o kadar çaresizim ki son çare buraya üye olup derdimi sizlere anlatmak oldu. Çok uzattım kusura bakmayın. Lütfen okuyan olursa tecrübe sahibi olan kızlar yardımcı olur musunuz çok çaresiz hissediyorum hayattan tat alamıyorum bile..
Bende vajinusmustum birçok terapistle görüştüm hatta kendim bile yaşam koclugu hamile yogası vs eğitimi almıştım.. Bunlar pek destek olmadı açıkçası bana kendi kendini tedavi etmelisin, kimse birlikte olup ölmedi zevkine ve parayla yapan o kadar insan varken niye eşinle bu helal kılınan birlikteliği bütünleşmeyi yaşayamayasın ki ? Bence yaparsın hiç yapamam diye kendini strese sokma, Rabbim seni bu ilişkiye uygun yaratmış kimseden farkın yada eksiğin yok

Bio enerji ama çok ileri düzey. Beyin gucu müthiş. Doğuştan sifacilik var demişti. Belgeli biri. Uzaktan enerji gönderince hissediyordum bazen. Tamamlayıcı tib deniyor. Bio enerji yaptırmıştım daha önce. Bir iki güne etkisi geçiyordu. Bunda kalıcı oldu. Yeteneği mükemmel devlet destek olmalı ve öğrenci yetistirmesi gereken biri bence
Anladım sizin neyiniz vardı özel değilse

Bende vajinusmustum birçok terapistle görüştüm hatta kendim bile yaşam koclugu hamile yogası vs eğitimi almıştım.. Bunlar pek destek olmadı açıkçası bana kendi kendini tedavi etmelisin, kimse birlikte olup ölmedi zevkine ve parayla yapan o kadar insan varken niye eşinle bu helal kılınan birlikteliği bütünleşmeyi yaşayamayasın ki ? Bence yaparsın hiç yapamam diye kendini strese sokma, Rabbim seni bu ilişkiye uygun yaratmış kimseden farkın yada eksiğin yok
Kesinlikle haklısınız evet yaratılışa ters inanın her şeyi biliyorum ama ilerleme olmuyor bunuda yeteri kadar motive olamayışıma bağlıyorum uzman doktora gitsem bile sihirli değneğini bana dokundurmayacak her şey benim elimde cesarete bakıyor dua ediyorum kimsenin başına böyle bi illet gelmesin diye yaşayan bilir bi tek 🤲🏻🌸

Kesinlikle haklısınız evet yaratılışa ters inanın her şeyi biliyorum ama ilerleme olmuyor bunuda yeteri kadar motive olamayışıma bağlıyorum uzman doktora gitsem bile sihirli değneğini bana dokundurmayacak her şey benim elimde cesarete bakıyor dua ediyorum kimsenin başına böyle bi illet gelmesin diye yaşayan bilir bi tek 🤲🏻🌸
Ankaradaysan eğer yada gitme imkanın varsa Gökçen Erdoğana git mutlaka alanında çok iyi bir doktor ve sihirli değneği bence gerçekten var 🥰

Ankaradaysan eğer yada gitme imkanın varsa Gökçen Erdoğana git mutlaka alanında çok iyi bir doktor ve sihirli değneği bence gerçekten var 🥰
Özeldeki doktorumda bi kaç doktor önerdi şehir dışı olduğu için ve tabii birazda maddi sebeplerden gidemedim hep erteledim bu sefer cinsel terapistle yenerim inancıyla tekrar ayaklanmıştım ama olmadı bıraktım çok üzgünüm

Anladım sizin neyiniz vardı özel değilse
Benim psikolojik sorunlarım vardı ciddi boyutta. Onları tedavi etmeden önce bide bakalım neler var sende dedi yapmışken tam olsun dedi. Bana sağ göğüste kist olduğunu kansere doğru gittiğini söyledi sol gogustede var ama ciddi bisey degil dedi. Ben doktora gitmiştim ve sağ göğüste kıs vardı biliyordum çok şaşırdım. Geçmeyen bir ağrım vardi. Çok şükür bitti onlar. Sag bilegimde agri olurdu. Ayaklarimi biri tutuyor hissi vardi hic birsey kalmadi. Eşimle sorunlarımız vardı sevgi bağları kopmuş dedi enerjiniz negatif dedi itiyorsunuz birbirinizi dedi. Evde negatif enerji çok dedi nazar fazla dedi eve girdiğimizde sorunlar başlıyordu bizde. Onlar kalmadı. Kisaca yeniden hayata kaldığımız yerden başladık.

Özeldeki doktorumda bi kaç doktor önerdi şehir dışı olduğu için ve tabii birazda maddi sebeplerden gidemedim hep erteledim bu sefer cinsel terapistle yenerim inancıyla tekrar ayaklanmıştım ama olmadı bıraktım çok üzgünüm
Özelden mesaj atabilir miyim sakincasi yoksa bir çalışma metodu yazmak istiyorum

Benim psikolojik sorunlarım vardı ciddi boyutta. Onları tedavi etmeden önce bide bakalım neler var sende dedi yapmışken tam olsun dedi. Bana sağ göğüste kist olduğunu kansere doğru gittiğini söyledi sol gogustede var ama ciddi bisey degil dedi. Ben doktora gitmiştim ve sağ göğüste kıs vardı biliyordum çok şaşırdım. Geçmeyen bir ağrım vardi. Çok şükür bitti onlar. Sag bilegimde agri olurdu. Ayaklarimi biri tutuyor hissi vardi hic birsey kalmadi. Eşimle sorunlarımız vardı sevgi bağları kopmuş dedi enerjiniz negatif dedi itiyorsunuz birbirinizi dedi. Evde negatif enerji çok dedi nazar fazla dedi eve girdiğimizde sorunlar başlıyordu bizde. Onlar kalmadı. Kisaca yeniden hayata kaldığımız yerden başladık.
Çok ilginç gerçekten okuyunca şaşırdım

Back
X