Onların da çocuğu olmuyor...

kadesa mrb cnm eşinle ikinizdede sorunun oldugunu yazmışsın senin sorunun neydi ve dogal yolla hamile kaldıgın dönemde herhangi bi ilaç bi kür kullandınmı?

Bebeğin olduğunda bunlara başka yönden bakicaksin bu içini acıtan her laf aslında sana değil anlicaksin malesef herkez ince ruhlu anlayışlı olamıyor 6 sene agĺadim doktor doktor gezdim sayısız aşılama yapıldı tüp bebek için 2 sene fakultelerde maf oldum tam sonuna geldik tüp bebek yapi caz atlatma iğnesi unuttum iptal oldu ve o ay ilk defa ol ucak diye kafam boşaldı o ay hamile kaldım; ) ne çok üzülmüştüm şimdi kızım 1 yaşında acim beni büyüttü şuurunu biliyorum nefes inin bile kıymetini biliybiliyorum kuzunun onsuz hiçbirşeyi hatırlamıyorum sende bu günlerini unutmasanda sanki hep yavrunla var olmuş gb hissediçeksin merak etme tez vakitte yüzünü gul dursun allah yuvanizyuvaniza evlat versin bayram olsun size ins

Bosver bazi insanlar nededigini bilmiyorlar. Banada biri ( cocuk istemiyoruz diye biliyor herkes) bence sen git bir doktora gorun. Olmazsa turkiyede tedavi olursun hemen hamile kalirsin dedi. Bende sabrimin sonlarindayim. Sanki hissediyorlarda soyluyorlar anlamadimki. Insan hisetse bile konusunu acmaz ya.

70 yaşındaki kadının çocuğu oluyor bence sizinde olur bu kadar olumsuz düşünmeyin iyi bir hekim arayın

hamileliği engelleyen tek şey stres bence, o yüzden çok zor biliyorum ama kafayı boşaltmak lazım.. aldırmayın bu söylenenlere. ben hiç denemedim yapmayı ama evlendim evleneli herkes çocuk sorup kafayı yedirtiyo bana düşünmüyomusunuz diyo hayır diyorum ya sonra olmazsa ya diyolar bide hadsizleşip bu insanlar çok düşüncesiz. kızıyorum ben de belki deniyoruz olmuyo bu cesareti nerden buluyolar anlamış değilim.

hiçbir zaman samimi olmadığım birine bebek ne oldu düşünmüyo musun diye sormam.

düşüncesizliğine ver . Herkes bizim kadar hassas olamıyor bu konularda . Biz bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız karşısında hamileyken kaçacak delik arardık üzülmesin diye .Herkes aynı incelikte değil.

Allah en kısa zamanda nasip eylesin sağlıklı hayırlı evlat
insanın ağzından çıkıveriyor bir anda canım
eminim kötü niyetle değildir söylediği..

Bazı insanlar patavatsız olabiliyorlar böyle..
Rabbim tez zamanda ewlat sahibi olmanı nasip etsin...

Üzmeyin kendinizi.Bilerek ,isteyerek söylememişdir.
Umudunuzu hiçbir zaman kaybetöeyin.
Ben senelerce bebek sahibi olmak için uğraşıp ,gerçekden vazgeçtikleri zaman hamile kalan çok insan gördüm.

Dilerim sizde en kısa zamanda bize müjde veririsiniz.

herkes ince fikirli olamıyor malesef,üzülmeyin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum...

İnşallahh tez zamanda kucağınıza sizde alırsınız yavrunuzu

Yok artık ne terbiyesiz teyzeymiş o öyle.

Ağzım açık kaldı.
Bu ne terbiyesizlik yahu? Görüşmeyi keserdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…