- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
-
- Konu Sahibi cesursincap
kadesa mrb cnm eşinle ikinizdede sorunun oldugunu yazmışsın senin sorunun neydi ve dogal yolla hamile kaldıgın dönemde herhangi bi ilaç bi kür kullandınmı?benim hikayemi çoğu arkadaşım bilir bu forumda.insanlara umut olsun diyede sık sık anlatırım.
eşimle bizim ikimizde de sorun olduğundan çocuğumuzun olamayacağını söylediler.ilk çocuklarımız ikiz,tüp bebek tedavisiyle oldular.onlardan 3 yıl sonra normal yolla anne olamazsın denilen ben asla beklemediğim bir anda tekrar hamile kaldım.mucize gibi bişeydi..
yani Allah çok büyük.sen de anne olacaksın ben buna çok inanıyorum.
bende 6 yıldır aynı kelimeyi duyuyorum canım çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki diyecek bir kelime bulamıyorsunİnşallah hayirlisiyla benim de isteyen herkesin de bebeği olur.
düşüncesizliğine ver . Herkes bizim kadar hassas olamıyor bu konularda . Biz bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız karşısında hamileyken kaçacak delik arardık üzülmesin diye .Herkes aynı incelikte değil.İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...