Onların da çocuğu olmuyor...

a
Ben olsam o kişiyle arkadaşlığımı keserdim. Dost böyleyse düşman ne yapmaz!!
İnşallah isteyen herkes gibi bizim de tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimiz gelir.
amın canım allah hepımıze anne olamayı nasıp etsın eskısı gıbı gorusmuyorum zaten en ıyısı bu oldu dılerıım rabbım tez zamanda evlatlarımızı gondersın ınsallah

İnşallah. Size de Defne ve eşinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.

mal herıf !

Maalesef İstanbul da değilim. Bulunduğum yerde iyi denen bir hastane ve doktorda kürtaj oldum ama ender görülen bir komplikasyon başıma geldi. Kısmet sanırım
Canım antalya da iyi bir kadın doğumcu araştırıcam senin için bulursam özelden msj atıcam sana , takibe aldım konunu .. Aklımdasın

Abooooo...
O nasil laf ya hu.
Hic utanmamis mi öyle derken

bilemiyorum aslında bilerek mi yapılıyor yoksa bizi anlayamıyorlar mı? ama diyorum ya her iki durumda da hatalılar.bi yerde okudum kanser hastalarından sonra en büyük psikolojik travmaları infertil kadınlar yaşıyormuş.yani psikolojik olarak mücadele etmesi zor bi durum bi de etrafımızda dengesiz insanlar arttıkça zorlaşıyor.benim ananem süekli dr a gitmem için baskı yapıyordu bi kaç kez kırıldım uyardım sonra.bi anneler gününde kalabalık bi masada yemek yiyuorduk sen de artık dr a git ne zaman gitceksin v.s dedi k.validemde vardı çok üzüldüm.

Anneler günü benim kabusum

Yapma cnm sakın üzülme dua et,şimdi tıp ilerledi her an herşey olabilir bu kadar karamsar olma..Hatta bu bebek olmuyor stresı daha da zorlastırıyormus durumu..Lutfen uzulme ınsallah en kısa zamanda bebegınız olur..

Canim bitanem oncelikle uzulme .benimde olmuyo napalim.boyle oatavatsiz insanlar herzaman olucak hayatimizda.hikayeni bilmiyorum ama ben 2;kez tup denedim biri dis gebelik oldu oldum bittim yeni kurtuldun sikintidan.gecen bitki cayi icerken kucuk eltim icme cocugun olmaz dedi gulerek.napiyim oda biliyordu durumumu.cahilligine verdim.daha yeni dogum yaptiustelik.diger buyuk eltimde cocuguna bisey ikram etmedim diye onun cocugumu var ne bilsin dedi.daha neler neler uzulme canim moralini yuksek tut buda cok buyuk etken olmamasina

Bu ne ya okurken gözlerim yuvalarından fırladı. Terbiyesiz!

of insanı deli ediyorlar , sizene olmuyorsa olmuyor.Allahım sen görüyorsun iyiki öbür dünya var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…