- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Canim uzme kendini Allah ol derse olur.. Benim halam senelerce hamile kalamamis doktor doktor gezmis hatta son gittigi doktor bosa ugrasmayin ne tup ne baska bise sizin cocugunuz olmaz demis.. Bunun uzerinden bikac ay gectikten sonra halam kendiliginden hamile kalmis ama 7,5 aya kadar cinsiyetini soylememisler her an bebek olebilir ihtimali var diye neyse sag salim dogumu yapmis ve doktoru bi zaman sonra demis ki simdi iste hemen hamile kalirsin.. Simdi Allah bagislasin aslan gibi bi oglu varİyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Kıyamam sana. Hiç bir zaman Allah 'ttan umudunu kesme. Eski çalıştığım yerde biri vardı eşinden dolayı olmuyordu çocuğu. Bir kere nasıl ağlayarak anlattı çok üzüldüm. Doktorlar hiç umutlu konuşmuyormuş. Sonra aramızda kopukluk oldu fareden buldum baktım çocuğu olmuş. O mucizelerle dolu ol der olur sakın unutma.
Eminim farkında olmadan demiştir, bazı insanlar düşünceli olamıyor
Allah inşallah size de, olmayan herkese de çocuk nasip eder en hayırlı zamanda
üzülme hiç sakın bazen dılın kemığı yok, senı üzeceğini düşünmeden söylemişlerdir. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versın.. bunu sakın unutma... beniim de adım cocuğu olmuyora çıktı,taklmıyorum bıle.. hayırlısını versın dıyorum sadece...İyi aksamlar herkese.
Üzme kendini bazı insanlar bilmeden konuşuyor karşıdundakini düşünmeden seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşıyoruö çünkü. Bugün mevlid vardı hep genç ve küçük çocukları olan kişiler gelmişti. Mevlidde kimi diyor sende çocuk yap bak herkezin yanında çocuk var kimi niye yapmıyorsun olmuyormu diye sorularla konuştular çok üzüldüm duymamazlıktan geldim sonra erken çıktım eve kadar gözlerim dolu geldimİyi aksamlar herkese.
içim gitti şu iki satırı okurken. Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin size inşallah
6 yıl önce aynı cümleyle aynı üzüntüyü yaşadım.bir arkadaş ile eşi gelmişlerdi bize kızın ablasınn da çocuğu olmuyormuş o azman bizimde olmuyordu ama kimseye söylememiştik istemiyoruz diyorduk. baana aynen ablamlarda sizin gibi işte dedi..
bir daha görüşmedim o aileyle.
üzülme Allah büyük.zamanı gelince olur İnşallah.
Inşallah..Amin inşallah. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.