Onların da çocuğu olmuyor...

Allah hayırlısını versin. Benim eltim de bana bi laf etmişti. Onu hatırladım.
Ne zamandır olmuyor?

1.5 yıl oldu. 2 düşük yaptım. İkincide kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj komplikasyon uyla ugrasiyorum simdi. Doktor yapisiklik olmuş olabilir diyor. İsler her gecen gün zorlaşıyor.

Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...

Canım boyle insanlar her yerdeler maalesef. İnşallah en kısa zaman da senin de benim de ve isteyen herkesin de sağlıkla ve hayirlisiyla bebekleri olur.

bende 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor maalesef insanlar bu konuda çok acımasız karşısındaki anlamaya çalışmıyorlar.soruyorlar kısmet diyorum bu sefer sen mi istemiyorsun yoksa olmuyor mu diyorlar inan insanlardan kaçmaya başladım bazen çok üzülüyorum bazen de kendi kendime ALLAH bunu unutturacak keder vermesin diyorum.çok zor biliyorum ama bu bi sınav sabırla inançla bu sınavı geçicez inşallah.bu sınav ayrıyeten karşımızdaki insanların da sınavı

bazen ne yakınındakiler bile anlamıyor insanı bi çocuk mevzusu olsa bi anda dışlanıveriyorsun yada bi kelime herşeyi mahvediyor

Canım benim istanbuldamısın ? İstanbuldaysan medical park hastanesinde nur dokuzeylül hanımı şiddetle tavsiye ederim .. İnanılmaz iyi ve mükemmel bir dr .. Sebebsiz kısırlık , tüp bebek ve kadın doğum uzmanı .. Bu gibi kritik durumlarda çok iyi bir kadın doğumcu ile tedavi olursan tüpe falan gerek kalmadan halledersin mutlaka nur hanımı bir araştır .. Ben doğal yolla hamile kaldım dr um nur hanım ve 35 yaşındayım .. Ayrıca sana o yorumu yapan kişiyede allah empati kabiliyeti ve 1 adet vicdan versin .. İnşallah tez zamanda güzel bir bebişin olur bitanem

Kızlar üzmeyin tatlı canınızı. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah tez vakitte bizler de bebeklerimizi alırız kucağımıza.

İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Kötü niyetle söylememişlerdir de ince de düşünmeleri lazımdı. Gecen gün epeydir bekar olan bir arkadaşım nişanlandı, yeni doğum yaptığım icin gidememiştim. İLk gördüğümde "canım hayırlı olsun sonunda nişanlandın" dedim, o kadar talihsiz bir cümleydi ki yerin dibine girdim. Hic yakışmadı bana, neyse ki özür diledim.

Üzülme arkadaşım, Rabbim büyük.

İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Allah sanada nasip eder inşallah kuzenimin 7 yıl olmadı sonra tüp bebek tedavisi ile ikizleri oldu inşallah seninde olur üzme kendini Rabbim herseyin Hayırlısıni versin

Amannn guzelim daha yeni evliymisdin ben neler duydum neler yasadim anlatsam roman olur onlara kizmiyorum bu allahin takdiri benim sinavim bu diyorum onlarin sinavida benim eskiden cok takardim milletin dedigini artik hic takmiyorum

allah tez zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsı sana ve bızımgıbı ısteyen herkeze bılıyorum uzulüyosun bende uzuluyrum ama cevreye kulak tıka benim en yakın arkadasım bana dedıkı sızınkıde evlılıkmı cocuk olmayınca o evlılık aile sayılmıyokı bıde bılıyo cocugum olmadıgını bursuru tedvaı gordugumu aynı sene evlendık eslerımızde arkadastı bı gun yıne deıkı benım kocam baba oldu ınsallah senın kocanda baba olur daha neler neler vs ne dıyebılırımkı ne cevap verebılırım bogazım duyumlednı her kelımde sustum sadece amın dedım....

X