- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
- Konu Sahibi cesursincap
hiç duymadım ama kesin benim arkamdanda böyle diyolardır
Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlısıyla evlatlarımızı bize versin, kucağımızı boş bırakmasın
Aminnnn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç duymadım ama kesin benim arkamdanda böyle diyolardır
Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlısıyla evlatlarımızı bize versin, kucağımızı boş bırakmasın
amın canım allah hepımıze anne olamayı nasıp etsın eskısı gıbı gorusmuyorum zaten en ıyısı bu oldu dılerıım rabbım tez zamanda evlatlarımızı gondersın ınsallahBen olsam o kişiyle arkadaşlığımı keserdim. Dost böyleyse düşman ne yapmaz!!
İnşallah isteyen herkes gibi bizim de tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimiz gelir.
Canim sakin uzulme. Stres en buyuk etken bebek kinusunda.
Ben evlendikten sonra 2 yil dogum kontrol hapi kullandim ayrica uni de okuyodum istememistik. Sonra biraktim hapi 1,5 yil dogal akisina biraktik olmadi. Dra gittik esimde de bende de problem yok dediler.3 asilama yapildi yine olmadi. Artik aman olursa olur olmazsa yapacak bisey yok dedim
Derken 4. asilamam tuttu cok sukur.
simdi kizim defnem 22 gunluk karsimda.
bu sure zarfinda kv komsu ve hatta kendi ablam da dahil olmak uzere duydugum sozlere hicccc girmeyim.
allahim herkesin gonlune gore versin ins.
evladin varligiyla da yokluguylada sinamasin.
en kisa zamanda bizlere mujdeli hayirli haberler verirsin ins canim
Amin canim cok tsk ederim...İnşallah. Size de Defne ve eşinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.
İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Canım antalya da iyi bir kadın doğumcu araştırıcam senin için bulursam özelden msj atıcam sana , takibe aldım konunu .. AklımdasınMaalesef İstanbul da değilim. Bulunduğum yerde iyi denen bir hastane ve doktorda kürtaj oldum ama ender görülen bir komplikasyon başıma geldi. Kısmet sanırım
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...
Gayet pişkindi...herşey cehalettem canım.Abooooo...
O nasil laf ya hu.
Hic utanmamis mi öyle derken
bilemiyorum aslında bilerek mi yapılıyor yoksa bizi anlayamıyorlar mı? ama diyorum ya her iki durumda da hatalılar.bi yerde okudum kanser hastalarından sonra en büyük psikolojik travmaları infertil kadınlar yaşıyormuş.yani psikolojik olarak mücadele etmesi zor bi durum bi de etrafımızda dengesiz insanlar arttıkça zorlaşıyor.benim ananem süekli dr a gitmem için baskı yapıyordu bi kaç kez kırıldım uyardım sonra.bi anneler gününde kalabalık bi masada yemek yiyuorduk sen de artık dr a git ne zaman gitceksin v.s dedi k.validemde vardı çok üzüldüm.Aynen bence de bu sınav hem bizim hem karşımızdakinin sınavı. Benim için sınavı geçemeyenlerin sayısı giderek artıyor. Herkes o kadar kendisiyle meşgul ki. Bazen bilerek beni incittiklerini düşünüyorum.
bilemiyorum aslında bilerek mi yapılıyor yoksa bizi anlayamıyorlar mı? ama diyorum ya her iki durumda da hatalılar.bi yerde okudum kanser hastalarından sonra en büyük psikolojik travmaları infertil kadınlar yaşıyormuş.yani psikolojik olarak mücadele etmesi zor bi durum bi de etrafımızda dengesiz insanlar arttıkça zorlaşıyor.benim ananem süekli dr a gitmem için baskı yapıyordu bi kaç kez kırıldım uyardım sonra.bi anneler gününde kalabalık bi masada yemek yiyuorduk sen de artık dr a git ne zaman gitceksin v.s dedi k.validemde vardı çok üzüldüm.
Yapma cnm sakın üzülme dua et,şimdi tıp ilerledi her an herşey olabilir bu kadar karamsar olma..Hatta bu bebek olmuyor stresı daha da zorlastırıyormus durumu..Lutfen uzulme ınsallah en kısa zamanda bebegınız olur..
Canim bitanem oncelikle uzulme .benimde olmuyo napalim.boyle oatavatsiz insanlar herzaman olucak hayatimizda.hikayeni bilmiyorum ama ben 2;kez tup denedim biri dis gebelik oldu oldum bittim yeni kurtuldun sikintidan.gecen bitki cayi icerken kucuk eltim icme cocugun olmaz dedi gulerek.napiyim oda biliyordu durumumu.cahilligine verdim.daha yeni dogum yaptiustelik.diger buyuk eltimde cocuguna bisey ikram etmedim diye onun cocugumu var ne bilsin dedi.daha neler neler uzulme canim moralini yuksek tut buda cok buyuk etken olmamasinaİyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...
anlıyorum seni bu tarz günleri normalde lüzumsuz bulurum bi de özel durumum olunca iyice çekilmez oldu benim için. özellikle de o anneler gününü hiç unutmayacağım.o koskaca masada ufacık kaldımAnneler günü benim kabusum