- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi cesursincap
canım benim, üzülme. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Rabbim inşallah sana da hayırlısıyla nasip eder.
Erkekler çok daha düşüncesiz olabiliyolar üzülmeyin nolur muhtemelen farkına bile varmamistir dediginin. Üzülmeyin olur mu Allahtan umidinizi kesmeyin bol bol dua edinsizde abiye bi konuda dusuncesizce bi laf edin sevmyosaniz içiniz soğur biraz
Bugün bir haber okudum 52 yaşında anne olmuş kadın Allah çook büyük.
üzülme hiç sakın bazen dılın kemığı yok, senı üzeceğini düşünmeden söylemişlerdir. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versın.. bunu sakın unutma... beniim de adım cocuğu olmuyora çıktı,taklmıyorum bıle.. hayırlısını versın dıyorum sadece...
Amin. İnşallah hayirlisiyla.
Uzulmeyin insallah Rabbim size de en yakin zamanda nasip eder. Yurekten diliyorum.
Üzme kendini bazı insanlar bilmeden konuşuyor karşıdundakini düşünmeden seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende yaşıyoruö çünkü. Bugün mevlid vardı hep genç ve küçük çocukları olan kişiler gelmişti. Mevlidde kimi diyor sende çocuk yap bak herkezin yanında çocuk var kimi niye yapmıyorsun olmuyormu diye sorularla konuştular çok üzüldüm duymamazlıktan geldim sonra erken çıktım eve kadar gözlerim dolu geldim
Bence cok alingan davranmissiniz, onlarin da cocugu olmuyor kotu bir soylem degil ki, evet sizin de olmuyordur bu bir kusur degil hata degil, kendinizi ezmeyin boyle seylerle, yani ne bileyim ben de kullanabilirdim boyle bir kelimeyi alinilacagini dusunmezdim bile.
Bu arada ben de evliligimin 7. Yilinda cocuk sahibi oldum ve esimin babaannesi bana yuzume karsi kisir gelin diye hitap ederdi :)
Sizin de hayirlisiyla en kisa zamanda bebeginize kavusmanizi dilerim.
Lütfen umudunu kaybedip kendini yıpratma inşallah rabbim sanada nasip eder ,bebek sahibi olursun