Onların da çocuğu olmuyor...

sizinki gayet kibarca söylemiş. biri benim yanımda, --x in gelinide tembel çıktı veremedi bi çocuk, demişti.
İnsanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar. ve bizde bu konuda fazlasıyla hassas olduğumuz için alınıyoruz.
böyle insanları duymazdan gel diyeceğim. ben yapamıyorum sürekli içime atıyorum ama umarım sen yapabilirsin. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere versin inşallah.

Canım hiç üzülme Rabbimin ol demesiyle herşey olur vardır bir zamanı inşallah en kısa zamanda dileklerin kabul olur.İnsanlar maalesef herşeyi söylüyorlar dilin kemiği yok hesabı,kafana takma ve kendini üzme hayırlısıyla inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder.

hiç duymadım ama kesin benim arkamdanda böyle diyolardır
Rabbim bu mübarek cuma gününün hürmetine hayırlısıyla evlatlarımızı bize versin, kucağımızı boş bırakmasın

kadesa mrb cnm eşinle ikinizdede sorunun oldugunu yazmışsın senin sorunun neydi ve dogal yolla hamile kaldıgın dönemde herhangi bi ilaç bi kür kullandınmı?

canım bende çikolata kisti vardı hala da var.yok kür falan hiçbi şey yapmadım.ikiz çocuklarımızdan sonra asla çocuk istemiyorduk biz yani hamile kalma düşüncem bile yoktu.

Kıyamadım sana.. Hep aklına Hz. Hacer validemizi getir, 70-80 yaşları arasında anne olmadı mı.. Rabbim ol der ve olur sen O'na güven

Hiç moralini bozma neden olmadığını bilmiyorum ama.. olmayacak diye de bir şey yok benim teyzem tüm bebeklere bir ev parası baydı neredeyse sonra pes etti daha yapmayacağım dedi 10 yıldır olmuyordu onların. Üst komşuları tüp bebekle hamile kalmış bina da teyzemle karşılaşırken sohbet etmişler sonra söylemiş teyzem de olmuyor bizimde falan diye o günden sonra komşusu peşini bırakmamış kocasıyla birlikte bir sürü baskı yapmış ne olur benim doktoruma gidin diye..
sonra teyzem tekrar onların önerdiği yerde tüp bebek denedi ama orası normalde yaptıklarından çok farklı eski yaptıklarında tüpü koyuyorlar bir ay sonra gidiyor tutmuş hemen düşmüş veya tutmamış diyorlardı pat diye. Burası her gün kontrole çağırıp sürekli kontrol altında tutuyorlardı teyzemi ve ikiz tuttu Dünya'lar bağışlandı sanki teyzem çalışıyordu işten çıkacaktı doktoru sakın düzenini bozma bu şekilde ilerle kafanı hep rahat tut düşünme hiç bir şey dedi. Teyzem doğuma kadar çalıştı. Şimdi Allah'm onları hep korusun maşallah çok tatlı iki minik bir kız bir erkek kuzenlerim var.
Teyzemi gördükten sonra çocuğu olmayan herkese pes etmemesini söylüyorum. Allah'tan ümit kesilmez cidden ve isteyen herkese nasip eder inşallahh

Çok normal bi tepki diğer insanlar için..sizin olmuyor evet bunu insanlar biliyor ama olmayacak diye bi şey de yok..kimseden aşırı incelik bekleme ..ben böyle doğal konuşanlara değil de sinsice laf sokanlara çok kızardım..doktor öneren şunu bunu dene diyen cok olurdu...
bi de biz 5yılı geçmiştik kimseye de açıkca cevap vermiyoduk tedaviye devam diyoduk diye millet umudu iyice kesmişti..ama biz biliyoduk vaktinin gelecegini..sadece aşamalar vardı zaman lazımdı tedavide..çok şükür hamileyim..öğrendiğim dakika dua ettim isteyenlere..duyanlar aaaa cidden mi diyo kimi çok seviniyo kimi bozuluyo böylece de insanları tanıyoruz..henüz sinsi laf sokanlara sıra gelmedi tadını çıkara çıkara söylicem..
yani takma sabret dua et olacak inanman yeter...

canım, üzülme ne olur.. bende duyuyorum o sözleri.. annem bile diyor hatta.. ve biz 1 senedir istiyoruz Rabbime sığınıyorum demek ki vakti var diyorum.. sende böyle yapmaya çalış.. inşallah tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alırız sağlıklı bir şekilde

sen hemen olmuşmusun istediklerinde, kardeşinle kaç yaş var aranıza

Üniden bir arkadaşım vardı evlendi bekarken den beri hep yumurtalıklarında kist vardı doktora giderdi sürekli vlendikten sınra da devam etti. Çocuk istiyorlar olmuyor eşinde de kendinde de sorun varmış dr lar çocuk sahibi olmanız çok düşük bir ihtimal diyor. Arkadaşım okul öncesi öğretmeni üstelik çocukları onun kadar çok seven birinin böyle olması üzücü ama onun imtihanı da bu tedavi görüyorlar şu an olmazsa evlat edinmeyi düşünüyorlar.
Bu da bir seçenek hem bir çocuğa yuva hem de evlat sevgisini yaşamış olacaklar.

Ne biçim kadınmış ya beyni fikri tahayyülatı batasıca sapık ruhlu terbiyesiz
Sen ne biçim konuşuyorsun diye üstüne yürürüm kimse de alamaz elimden
Eşiniz bir şey demedi mi

Ne kadar terbiyesiz bir teyzeymiş o ya. Yok artık.

Canim sakin uzulme. Stres en buyuk etken bebek kinusunda.
Ben evlendikten sonra 2 yil dogum kontrol hapi kullandim ayrica uni de okuyodum istememistik. Sonra biraktim hapi 1,5 yil dogal akisina biraktik olmadi. Dra gittik esimde de bende de problem yok dediler.3 asilama yapildi yine olmadi. Artik aman olursa olur olmazsa yapacak bisey yok dedim
Derken 4. asilamam tuttu cok sukur.
simdi kizim defnem 22 gunluk karsimda.
bu sure zarfinda kv komsu ve hatta kendi ablam da dahil olmak uzere duydugum sozlere hicccc girmeyim.
allahim herkesin gonlune gore versin ins.
evladin varligiyla da yokluguylada sinamasin.
en kisa zamanda bizlere mujdeli hayirli haberler verirsin ins canim

Aynen bence de bu sınav hem bizim hem karşımızdakinin sınavı. Benim için sınavı geçemeyenlerin sayısı giderek artıyor. Herkes o kadar kendisiyle meşgul ki. Bazen bilerek beni incittiklerini düşünüyorum.

Maalesef İstanbul da değilim. Bulunduğum yerde iyi denen bir hastane ve doktorda kürtaj oldum ama ender görülen bir komplikasyon başıma geldi. Kısmet sanırım

Ben olsam o kişiyle arkadaşlığımı keserdim. Dost böyleyse düşman ne yapmaz!!
İnşallah isteyen herkes gibi bizim de tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimiz gelir.

Canım ilk önce çocuğum olmuyor gibi düşüncelerini atacaksın kafandan.Beyin ona odaklanıyormuş
Benimde 4,5 sene olmadı.Ve doktor %1 yada en fazla %2 ihtimal vermişti.
Çok şükür oldu hemde normal yolla.Umudunu hiç kaybetme.

herkes ince fikirli olamıyor malesef,üzülmeyin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum...

İnşallahh tez zamanda kucağınıza sizde alırsınız yavrunuzu

Ben de kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Kadın hassasiyeti sanırım benim ki. Çünkü eşim bile fark etmemiş olacak ki o sözü abisi gittikten sonra bana moralin bozuk görünüyor birşey mi oldu diye sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…