- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
-
- Konu Sahibi cesursincap
İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
Canım hiç üzülme Rabbimin ol demesiyle herşey olur vardır bir zamanı inşallah en kısa zamanda dileklerin kabul olur.İnsanlar maalesef herşeyi söylüyorlar dilin kemiği yok hesabı,kafana takma ve kendini üzme hayırlısıyla inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder.İyi aksamlar herkese.
Eşimin abisi yaşadığımız şehre taşındı bugün. Aksam da bizdeydi. Bir arkadaşından bahsederken "onların da çocuğu olmuyor" dedi. O kadar yandı ki canım. Hiçbirşey diyemedim. Yutkundum sadece. Ne denir ki zaten.
kadesa mrb cnm eşinle ikinizdede sorunun oldugunu yazmışsın senin sorunun neydi ve dogal yolla hamile kaldıgın dönemde herhangi bi ilaç bi kür kullandınmı?
Çok normal bi tepki diğer insanlar için..sizin olmuyor evet bunu insanlar biliyor ama olmayacak diye bi şey de yok..kimseden aşırı incelik bekleme ..ben böyle doğal konuşanlara değil de sinsice laf sokanlara çok kızardım..doktor öneren şunu bunu dene diyen cok olurdu...İyi aksamlar herkese.
43 yasında son yumurtasıyla doğuran akrabam var doğal hem de 20 yasında evlendi 23 yıl sonra doğurdu ve çocuk çok zeki..Öyle tabi herşeyin hayırlısı. Ama ben 37 yaşındayım. Çok zamanım kalmadı diye strese giriyorum.
sen hemen olmuşmusun istediklerinde, kardeşinle kaç yaş var aranıza3 sene öncesine kadar ben evin tek çocuğuydum. Annem çok istiyodu bi çocuğu daha olsun ama olmuyodu 10 sene tedavi gördü. Doktorlara bi ton para verdi ama nafile olmuyodu. 7 sene ara verdi doktora gitmeyi bıraktı. Annem 39 yaşındayken bi mucize gerçekleşti rabbim bize dünyalar tatlısı kardeşimi verdi. Demek ki daha zamanı varmış bunca yıl olmamış. Bol bol dua edin ümidinizi sakın yitirmeyin rabbim inşallah size hayırlı bi evlat verir :)
Bu arada benim yengem de anneme hep laf sokardı bide akrabaların yanında. Annemin onun yüzünden ağladığı zamanları hatırlarım.
Kardeşim olduktan sonra kadın bizim eve gelmemeye başladı. Kuzenim herşeyi düzgün mü parmakları falan tam mı bile dedi.
Kardeşim olduktan sonrada bi ton laf söylediler tüp bebektir falan dediler.
Hayır tüp bebek olsun, annemden babamdan olan bişey sonuçta ne farkedicek ki. Bi laf biter diğerine başlarlar, hangi birine canını sıkıcaksın ki öyle insanları kafaya takmaya değmez. Dua edin bol bol.
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...
Canım bende 4 yıllık evliyim...benimde eşimin teyzesi 1 1.5 yıllık evliyken kurban bayramında kayınvalidemde kaynım (o zaman bekardı) ve görümcemin eşi benim eşim kahveye çıkarlarken odadan odaya avaz avaz bağırdı x x hadi ne zaman bebek yapıcanız koymayı mı bilmiyon ben karının bacaklarını açayım göstereyim falan dedi...beynimden vurulmuşa döndüm biliyomusun...ve o zaman gebeymişim bilmiyodum...dış gebelik oldum iç kanama yaşadım...geçen seneden beri 3 düşüğüm var....ne ameliyatlar oldum yok rahim yapışıktı açtık dediler...aşılama mı dersin tüp mü dersin yaptık olmadı...kendim gebe kaldım 4 sefer normal yolla biri dış gebelik 3 düşük neticede...en sonuncusunu ağustos 2014 te 2.5 aylık düşürdüm....takdir allahtan şimdi düşüklerimin nedeni araştırılıyor...bende gecelerce sessiz sessiz ağladım hala ağlarım benden sonra evlenenlerin bile bebeleri oldu...
bende 4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor maalesef insanlar bu konuda çok acımasız karşısındaki anlamaya çalışmıyorlar.soruyorlar kısmet diyorum bu sefer sen mi istemiyorsun yoksa olmuyor mu diyorlar inan insanlardan kaçmaya başladım bazen çok üzülüyorum bazen de kendi kendime ALLAH bunu unutturacak keder vermesin diyorum.çok zor biliyorum ama bu bi sınav sabırla inançla bu sınavı geçicez inşallah.bu sınav ayrıyeten karşımızdaki insanların da sınavı
Canım benim istanbuldamısın ? İstanbuldaysan medical park hastanesinde nur dokuzeylül hanımı şiddetle tavsiye ederim .. İnanılmaz iyi ve mükemmel bir dr .. Sebebsiz kısırlık , tüp bebek ve kadın doğum uzmanı .. Bu gibi kritik durumlarda çok iyi bir kadın doğumcu ile tedavi olursan tüpe falan gerek kalmadan halledersin mutlaka nur hanımı bir araştır .. Ben doğal yolla hamile kaldım dr um nur hanım ve 35 yaşındayım .. Ayrıca sana o yorumu yapan kişiyede allah empati kabiliyeti ve 1 adet vicdan versin .. İnşallah tez zamanda güzel bir bebişin olur bitanem
allah tez zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsı sana ve bızımgıbı ısteyen herkeze bılıyorum uzulüyosun bende uzuluyrum ama cevreye kulak tıka benim en yakın arkadasım bana dedıkı sızınkıde evlılıkmı cocuk olmayınca o evlılık aile sayılmıyokı bıde bılıyo cocugum olmadıgını bursuru tedvaı gordugumu aynı sene evlendık eslerımızde arkadastı bı gun yıne deıkı benım kocam baba oldu ınsallah senın kocanda baba olur daha neler neler vs ne dıyebılırımkı ne cevap verebılırım bogazım duyumlednı her kelımde sustum sadece amın dedım....
bende 6 yıldır aynı kelimeyi duyuyorum canım çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki diyecek bir kelime bulamıyorsunAllah büyük bizlerde anne olacağız inşallah
herkes ince fikirli olamıyor malesef,üzülmeyin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum...
İnşallahh tez zamanda kucağınıza sizde alırsınız yavrunuzu