kızlar günaydınn biraz önce hastaneyi aradım 22 yumurtadan 14 ü döllenmiş ilkinde 28 taneden 18 i döllenmişti 2 yumurta fark atmışım bu sefer :) inşallah kaliteleri iyi olur.
35deniz canım sen neler yaptın nasıl gidiyo yumurtan inşallah 1 tane olurda aşılama olur bu ay.
panadol canım ilk toplandığında belli olmuyor kaliteleri genelde transfer günü net konuşuyor doktorlar yeterki transfer gününe kadar gelişimleri durmasın ilk etapta önemli olan o. e2 konusuna gelince ben her gittiğimde bakıldı e2 ye kollarım mosmor kan vermekten. seninde yarın toplanıyor yumurtalar ha bişey kalmamış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bizi habersiz bırakma emi.
kızlar günaydınn biraz önce hastaneyi aradım 22 yumurtadan 14 ü döllenmiş ilkinde 28 taneden 18 i döllenmişti 2 yumurta fark atmışım bu sefer :) inşallah kaliteleri iyi olur.
35deniz canım sen neler yaptın nasıl gidiyo yumurtan inşallah 1 tane olurda aşılama olur bu ay.
panadol canım ilk toplandığında belli olmuyor kaliteleri genelde transfer günü net konuşuyor doktorlar yeterki transfer gününe kadar gelişimleri durmasın ilk etapta önemli olan o. e2 konusuna gelince ben her gittiğimde bakıldı e2 ye kollarım mosmor kan vermekten. seninde yarın toplanıyor yumurtalar ha bişey kalmamış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bizi habersiz bırakma emi.
canım süper
inşallah sonuna kadar yolunda gider
benim 6 olmuştu tüpbebkte
2 tanesi kaliteli oldu transfer edildi ama olamdı işte
gelelim bana
2 atne yumurtam var 12 mm civarında
istenen büyüklükte
çarşamba son kontrol hafta sonu da aşılama olur galiba..
çarşamba belli olacak senin transfer ne zaman ?beraber gün sayarız inşallah..
slm canım artık hayırlısı diyorum olacagın önüne geçilmiyor nedense yarını bekliyorum bende yazarım gelişmelere sende kendine iyi bak...
kolay gelsin canım sanada e seninde yumurtalar yarın toplanırsa aramızda 2 gün olmuş olacak artık hep beraber psikopata bağlar bekleriz hihoyyyt
ben bu ay yapmadıgım bi kür kalmamıştır :)
keçiboynuzumu dersın balın içine dovulmuş fındık çeviz yaptım aç karnına inçir ayrı yeten bala polen ve bişey otuydu aklıma gelmedi ondan karısım yaptım
evi görseniz bir aktarcıya döndü
:)))))))
inş hayırlı haber alırsın bişey sorucam normalde hiç ilaç felan kullanmadan normalde kac tane yumoş olması lazım bilği verirseniz sevinirim ben geçen ay hiç ilaç felan kullanmadım doktorum bi bakalım dedi nasıl seyrediyor diye bir tane büyümüş vardı diyerleride irili ufaklıydı ve 3 gün sonra çatladı o bitanesi ve olmadı bu ayda ilaç verdi ve pekmez şu bu derken 3 tane 17mm cıvarında yumoş vardı ve irili ufaklı 5 6 tane felan vardı sizce azmı ? tüp bebek doktorum az demişti ben şu an normal kadın doguma gidiyorum o bitanede olsa yeter diyorda o yüzden merak içerisindeyim
dün akşamda çatlatma iynesi vuruldum her iktimale karşı yapalım dediler ve yaptırdım bişey daha sorcam iyne vurulduktan sonra belli bir saat perhiz verdilermi sizlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?