• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNEMLİ!! Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesini arttırmak için kür kullananlar.

kızlar günaydınn biraz önce hastaneyi aradım 22 yumurtadan 14 ü döllenmiş ilkinde 28 taneden 18 i döllenmişti 2 yumurta fark atmışım bu sefer :) inşallah kaliteleri iyi olur.

35deniz canım sen neler yaptın nasıl gidiyo yumurtan inşallah 1 tane olurda aşılama olur bu ay.

panadol canım ilk toplandığında belli olmuyor kaliteleri genelde transfer günü net konuşuyor doktorlar yeterki transfer gününe kadar gelişimleri durmasın ilk etapta önemli olan o. e2 konusuna gelince ben her gittiğimde bakıldı e2 ye kollarım mosmor kan vermekten. seninde yarın toplanıyor yumurtalar ha bişey kalmamış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bizi habersiz bırakma emi.

kızlar günaydınn biraz önce hastaneyi aradım 22 yumurtadan 14 ü döllenmiş ilkinde 28 taneden 18 i döllenmişti 2 yumurta fark atmışım bu sefer :) inşallah kaliteleri iyi olur.

35deniz canım sen neler yaptın nasıl gidiyo yumurtan inşallah 1 tane olurda aşılama olur bu ay.

panadol canım ilk toplandığında belli olmuyor kaliteleri genelde transfer günü net konuşuyor doktorlar yeterki transfer gününe kadar gelişimleri durmasın ilk etapta önemli olan o. e2 konusuna gelince ben her gittiğimde bakıldı e2 ye kollarım mosmor kan vermekten. seninde yarın toplanıyor yumurtalar ha bişey kalmamış Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bizi habersiz bırakma emi.

canım süper
inşallah sonuna kadar yolunda gider
benim 6 olmuştu tüpbebkte
2 tanesi kaliteli oldu transfer edildi ama olamdı işte
gelelim bana
2 atne yumurtam var 12 mm civarında
istenen büyüklükte
çarşamba son kontrol hafta sonu da aşılama olur galiba..
çarşamba belli olacak senin transfer ne zaman ?beraber gün sayarız inşallah..

slm canım artık hayırlısı diyorum olacagın önüne geçilmiyor nedense yarını bekliyorum bende yazarım gelişmelere sende kendine iyi bak...

canım süper
inşallah sonuna kadar yolunda gider
benim 6 olmuştu tüpbebkte
2 tanesi kaliteli oldu transfer edildi ama olamdı işte
gelelim bana
2 atne yumurtam var 12 mm civarında
istenen büyüklükte
çarşamba son kontrol hafta sonu da aşılama olur galiba..
çarşamba belli olacak senin transfer ne zaman ?beraber gün sayarız inşallah..

büyük ihtimalle cumaya transfer olacak canım. evet seninde h.sonu olursa aynı zamanlara denk gelecek ne güzel beraber gün sayarız valla :) irtibatı kopartmayalım :içelim:

slm canım artık hayırlısı diyorum olacagın önüne geçilmiyor nedense yarını bekliyorum bende yazarım gelişmelere sende kendine iyi bak...

kolay gelsin canım sanada e seninde yumurtalar yarın toplanırsa aramızda 2 gün olmuş olacak artık hep beraber psikopata bağlar bekleriz hihoyyyt

evet ya ne güzel
denk geldi inşallah sonuçlarımız da güzel olur..
haberdar edelim birbirimizi

kızlar ne alemdesiniz nasıl gidiyor. denizcim naptın kontrole gittinmi kaç yumurta olmuş aşılama tarihi bellimi?

kızlar benidekatın o zaman bende normalde cumaya başlıcam:) çalışmaya yumurtlama ilacı içtim bugunde yani şimdide iynemi vuruldum çatlatma cumayada iş başı benide katın saymaya:)

ben bu ay yapmadıgım bi kür kalmamıştır :)
keçiboynuzumu dersın balın içine dovulmuş fındık çeviz yaptım aç karnına inçir ayrı yeten bala polen ve bişey otuydu aklıma gelmedi ondan karısım yaptım
evi görseniz bir aktarcıya döndü
:)))))))

ben bu ay yapmadıgım bi kür kalmamıştır :)
keçiboynuzumu dersın balın içine dovulmuş fındık çeviz yaptım aç karnına inçir ayrı yeten bala polen ve bişey otuydu aklıma gelmedi ondan karısım yaptım
evi görseniz bir aktarcıya döndü
:)))))))

hadi bakalım inşallah faydasını görürsün. ben sanki faydasını gördüm gibi bal-tarçın-çörekotunun ilk denemede transferden birgün önce 18 döllenmişten 8 kalmıştı 2 tanesi 1. kaliteydi. yarın transferim var 22 yumurtadan 16 sı çok iyi durumdaymış tabi son ana kadar kalitesi belli olmuyo yine ama daha ümitliyim yumurtalardan bu sefer.

inş hayırlı haber alırsın bişey sorucam normalde hiç ilaç felan kullanmadan normalde kac tane yumoş olması lazım bilği verirseniz sevinirim ben geçen ay hiç ilaç felan kullanmadım doktorum bi bakalım dedi nasıl seyrediyor diye bir tane büyümüş vardı diyerleride irili ufaklıydı ve 3 gün sonra çatladı o bitanesi ve olmadı bu ayda ilaç verdi ve pekmez şu bu derken 3 tane 17mm cıvarında yumoş vardı ve irili ufaklı 5 6 tane felan vardı sizce azmı ? tüp bebek doktorum az demişti ben şu an normal kadın doguma gidiyorum o bitanede olsa yeter diyorda o yüzden merak içerisindeyim

dün akşamda çatlatma iynesi vuruldum her iktimale karşı yapalım dediler ve yaptırdım bişey daha sorcam iyne vurulduktan sonra belli bir saat perhiz verdilermi sizlere?

inş hayırlı haber alırsın bişey sorucam normalde hiç ilaç felan kullanmadan normalde kac tane yumoş olması lazım bilği verirseniz sevinirim ben geçen ay hiç ilaç felan kullanmadım doktorum bi bakalım dedi nasıl seyrediyor diye bir tane büyümüş vardı diyerleride irili ufaklıydı ve 3 gün sonra çatladı o bitanesi ve olmadı bu ayda ilaç verdi ve pekmez şu bu derken 3 tane 17mm cıvarında yumoş vardı ve irili ufaklı 5 6 tane felan vardı sizce azmı ? tüp bebek doktorum az demişti ben şu an normal kadın doguma gidiyorum o bitanede olsa yeter diyorda o yüzden merak içerisindeyim

normalde ilaçsız yeterli olgunlukta bir tane olması yeterli ama bazılarında 2 veya daha fazla olabliyor yanılmıyorsam. mesela ben polikistikover hastasıyım ilaçsız yapılan kontrollerde birden çok yumurta oluyordu ama hiçbir yetrli olgunluğa ulaşmıyordu hastalıktan dolayı. ama ilaçlarla çok sayıda olgun yumurta elde edilebiliyor. senin doktorunun verdiği ilaçlar aşılama içinmi tüp bebek içinmi onu anlayamadığım için yumurta sayısı hakkında bişey diyemicem. tüp bebekte çok yumurta olursa mesela 20 den fazla kalite düşüyor 10-12 uygun diyor doktorlar genelde ama 30 yumurtası toplanıp 14 15 tanesi kaliteli olanlarda yok değil.

dün akşamda çatlatma iynesi vuruldum her iktimale karşı yapalım dediler ve yaptırdım bişey daha sorcam iyne vurulduktan sonra belli bir saat perhiz verdilermi sizlere?

eğer aşılama için vurulduysan çatlatma iğnesini ilişki öneriyolar ama tüp bebek içinse kan sonucun çıkana kadar yasak diye biliyorum. inşallah herşey gönlünce olur kolay gelsin a.s.

sensiz hayat
hayırlı olsun
transferin oldu galiba,benim aşılamam yarın sabah
pek giremiyorum eşim izinli ama sonuçlarımızı yazalım allah yardımcımız olsun

inşallah iyi sonuçlar alırsınız ben şu an normal tedavi görüyorum tüp bebek doktorum direk tüp bebek yapalı m dedi ve yasadan vaz geçtim ama hiç tedavi felan görmedim onun içinde normal kadın doguma gidiyorum şu an ya tutarsa veya ilaçla veya yumurtlama günümü ögrenme gibi ben gecen ay normal seyirde yumurta takibi yaptırdım ve bir ad. yumos vardı diyerlei küçüktü bütün seyirlerimde normal oldugunu ögrendik ve bu ayda ilaç verdi ve evelsi günde çatlatma iynesi vuruldum bakalım ne olacak perhiz verdi iki gün bugun başlıcaz çalışmalara:) bakalım hakkımızda hayırlısı ne yse o olsun :)

Back
X