ÖNEMLİ!! Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesini arttırmak için kür kullananlar.

deniz ya bencede aşılama yaptıracaksan başlama tüp bebekte yumurtaların hepsi toplanıyor ya kistleşen yumurta olmayabilir ama aşılamada yumurtalar kiste dönüşürse problem olabilir hem yumurtayı çoğaltabilirde belli olmaz o yüzden kullanma istersen ben tüp bebek yaptıracağım için yiyeceğim

kızlar kür yapın yada yapmayın demiyorum ama yanlış bir bilgiyi düzeltiim dedim

ben keseyi görmeye gittiğimde içimde bi sürü tonton yumurta vardı ölece kalmışlar doktora o kocaman şeyler ne dedim

onlar yumurta toplama esnasında küçücük olan ama ladığım hormonlarla zamanla büyüyen yumurtalarım yani yumurtalar toplandı hepsi gitti sanmayın benim gibi bi çok arkadaştada böle olmuş onlar zamanla yok olacakmış ama kistlleşirmi onu bilmem benden sölemesi haberiniz ola

Bende özel bir karışım kullandım. Faydalı oldu. Şu an gebeyim. Kestane balı+polen+arı sütü+ ginseng anktarda hazırlattım karışımı. 8 günde gelişti yumurtalarım. Toplam 18 toplandı. 14 ü birinci kalite çıktı. Bilginize. Günde 2 3 tatlı kaşığı aldım sabah öğlen aksam .. Tavsiye ederimmm..

kullanmayacağım arkadaşlar haklısınız ..eğer aşılama da olamzsa tüp bebek yaptırıken kullanırım..
eternetim o karışımı bana da bir aktar söyledi 200 tl civarında falandı onu bende aşılama tutmazsa kulanacağım..hayırlısı bakalım..teşekkür ederim arakdaşlar tavsiyeniz için..kesin karar verdim kullanmayacağım..

eternetim'in dediği bu karışım sağlıklı bencede. ama çörekotu veya incir kürü biraz riskli. çünkü onlarda hormon içeren yiyecekler yoksa nasıl etki yapsınlarki. bence bayanlar birşey kullanmayın ama eşinizde sorun varsa sperm kalitesini arttırsın diye ona bişeyler yedirebilirsiniz. ben öle yaptım arı sütü bal polen, e vit,çinko,mone (ginseng), keçiboynuzu pekmezi yedirdim. içim rahat etsin bari dedim.

bendende size bir fikir olsun arkadaşlar.ben bu bal,tarçın çörekotu karışımını adetimin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı yedim.bu kür yumoşları çoğaltıyor.doktora gittiğimde yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.bence hiç bir zararı yok.denemekte fayda var.

normal zamanda bende çok faydasını gördüm anlattım hatta yumurta olamayan sol yumurtalığımda ilaçsız iğnesiz yumurta oldu..ama şu yeni yasadan dolayı çok yumurta oluşmasın aşılama da diye kullanmıyorum..tutmazsa tüp bebek denediğim zaman kesinlikle kullanacağım..

normal zamanda bende çok faydasını gördüm anlattım hatta yumurta olamayan sol yumurtalığımda ilaçsız iğnesiz yumurta oldu..ama şu yeni yasadan dolayı çok yumurta oluşmasın aşılama da diye kullanmıyorum..tutmazsa tüp bebek denediğim zaman kesinlikle kullanacağım..

35denizcim asilama olacaksa bencede kullanma.. ama yumurtanin kalitesi acisindan yan destek almanda fayda var.. tup bebek icin evet daha iyi bu karisimlar.. yumurta cogaltigini bilmiyordum bu karsimlarin sasirdim... sadece kalitenin yukseldigini biliyorum ben.. dr ler hayit suyunun bile yumurta cogaltmaz dedi bana. fsh icin de oyle.. Allah yardimcin olsun canim... umarim hersey yolunda gider ve tup bebege gerek kalmaz.. simdiden hayirli Cumalar arkadaslarim...

35denizcim asilama olacaksa bencede kullanma.. ama yumurtanin kalitesi acisindan yan destek almanda fayda var.. tup bebek icin evet daha iyi bu karisimlar.. yumurta cogaltigini bilmiyordum bu karsimlarin sasirdim... sadece kalitenin yukseldigini biliyorum ben.. dr ler hayit suyunun bile yumurta cogaltmaz dedi bana. fsh icin de oyle.. Allah yardimcin olsun canim... umarim hersey yolunda gider ve tup bebege gerek kalmaz.. simdiden hayirli Cumalar arkadaslarim...

sağol canım allah razı olsun bakalım pazartesi kontrolde ne olduğu beli olur ben geçen ay kullandım belki bu aya faydası olur diye..ama korktuğum için yapmıyorum bu ay inşallah tutarda gereği kalmaz ama tüp bebek olacak olursa kesinlikle yapacağım bu karışımı..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. muhtemelen cumayada transfer edilir hiç aksatmadan yaptım çörekotu-bal-tarçın bakalım nasıl olacak kaliteleri cuma günü transfer olduktan sonra bir gece hastanede yatıyorum pazar pazartesi yazarım buraya kaliteleriyle ilgili. inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. muhtemelen cumayada transfer edilir hiç aksatmadan yaptım çörekotu-bal-tarçın bakalım nasıl olacak kaliteleri cuma günü transfer olduktan sonra bir gece hastanede yatıyorum pazar pazartesi yazarım buraya kaliteleriyle ilgili. inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
kaliteli yumoşların konsun göbeğine..:Saruboceq:

yaz mutlaka bize :))

hadi hayırlı olsun inşallah çörekotlu karışım işe yaramıştır kaliteli ve bol yumoşların olsuuuun inşallaaah bende 3-4 gün sonra adet olurum o zaman başlıycam yemeğe faydası olur inşallah daha öncede yemiştim zaten yumoşların bebek olrak gelsinler sana inşallah canım

hadi hayırlı olsun inşallah çörekotlu karışım işe yaramıştır kaliteli ve bol yumoşların olsuuuun inşallaaah bende 3-4 gün sonra adet olurum o zaman başlıycam yemeğe faydası olur inşallah daha öncede yemiştim zaten yumoşların bebek olrak gelsinler sana inşallah canım

amin canım sağol güzel dileklerin için hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda inşallah

Kızlar merhaba hepınıze bol şans diliyorum.Benım de 2 tüp denemem var .İkinci denememde katkısız saf nar suyu içtik karı koca sabahları kahvaltıdan sora 1 bardak ve 1,kalıte yumurtam oluşmuştu tavsiye ederım hepınıze merkezdeki embrıyolog söyledi bize o 3 ay molada içtik ilaçlara başlayınca kestık kızlar yani tedavıye başlayınca paylaşmak istedim sizlerlekaydirigubbakcemile5

canım slm inşallah kaliteli yumoşlar olmuştur benimde salı günü yumurtalar toplanacak bende incir suyu içtim birde balpolen arı sütü kullandım son iki gunde balçörekotu tarçın karışımı aldım baklaım artık sanırım birazda herşey şans güzel haberleirmizi alalım kaç yumrutan olmuş dedi dr. sana kısa protokolmuydu uzunmu senin sevgiler

kızlar merhaba herkese bugün yumurtalarım toplandı ama bu sefer çok kötüyüm ilkinde aynı gün gezmeye gitmiştim şimdi yürümeye halim yok hem ağrım var hem anestezi ağır geldi bu sefer gözümü daha yeni açtım aralıksız 6 saat uyudum eve gelince. şunu kendi adıma söyleyebilirimki bal-tarçın-çörekotu yumurtaları arttırmamış ilkinde 28 toplanmıştı şimdi 22 toplandı kaliteine gelince biliyosunuz son güne kadar net bişey bilinmiyo ama embriyolog çokta iyi konuşmadı gerçi ilaç sersemi çok iyi anlayamadım ama 6 tanesi temiz gibi bişeyler söledi yarın arayıp döllenenlerin sayısını öğrenicem.dua istemek pek adetim değildir ama dualarınıza ihtiyacım var açıkcası zaten 1 tane konacak hem o açıdan telaşlıyım acaba kaliteli olurmu diye hemde son hakkımız dondurmamız lazım bir daha denemek için maddi gücümüz yok :sinifsinif:

canım slm inşallah kaliteli yumoşlar olmuştur benimde salı günü yumurtalar toplanacak bende incir suyu içtim birde balpolen arı sütü kullandım son iki gunde balçörekotu tarçın karışımı aldım baklaım artık sanırım birazda herşey şans güzel haberleirmizi alalım kaç yumrutan olmuş dedi dr. sana kısa protokolmuydu uzunmu senin sevgiler

bana kısa protokol uygulandı canım ilki uzundu bu kısa oldu nolduğunu anlayamadım vallahi bu sefer şip şak sempatiksalakcinni

bana kısa protokol uygulandı canım ilki uzundu bu kısa oldu nolduğunu anlayamadım vallahi bu sefer şip şak sempatiksalakcinni

inşallah güzel haberlerimizi alırıp evet ben birşey anlamadım şipşak oldu bitti benimde bugun son çatlatma iğnesini olacagım salı yumurtalar toplanacak senin maşallah çok yumurta olmuş toplandıgı gün belli oluyormu kaliteli olup olmadıgı yumurtaların benim ilk tedavim bolca araştırıyorum bende e2 testine falan bakıldımı senin bu aşamalarda bana hiç test vs yapılmadı nedense ben pek anlamadım ama baklıma artık sonu iyi olsunda

allah yardımcın olsun canım
inşallah gerek kalmaz ama dondurmakta fayda var..
inşallah çok kaliteli yumoşlar kalır en iyisi de transfer edilir..sonuçtan nmutlaka haberdar et bizi..

Back
X