Amh düşük olup Tüp bebek (opu) yumurta toplama sürecinde incir zeytinyağı kürü kullanan var mı

merhaba benim bi Arkadasim 46 yaşında incir kürü yapıp ikizlerini doğurdu banada tavsiye eti bende yaptım ... ayda 1 yumurta çıkarken 1 ayda 10 yumurta cikdi gerçekten çok faydalı 2 ay boyunca bir yumurta topladım sonunda 10 yumurta ciddi 4 tanesi toplandı 3 tanesi dilendi transfer oldum ama maalesef tutmadı tekrar incir kuruna başlıcam adet olduktan sonra
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim 😊 konuyu açtıktan sonra incir kürü deneme fırsatım olmadan opu yapıldı şimdilik ihtiyacım yok transferi bekliyorum umuyorum ki sağlıklı bebeğim olur ihtiyacım kalmaz😇
Transferde de mi denenebiliyor? Ben o süreçte araştırırken bir hormonu (prolaktin di sanırım) çok yükseltiyor diye korkumdan yapamamıştım

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim 😊 konuyu açtıktan sonra incir kürü deneme fırsatım olmadan opu yapıldı şimdilik ihtiyacım yok transferi bekliyorum umuyorum ki sağlıklı bebeğim olur ihtiyacım kalmaz😇
Transferde de mi denenebiliyor? Ben o süreçte araştırırken bir hormonu (prolaktin di sanırım) çok yükseltiyor diye korkumdan yapamamıştım
ben ilk ay denedim incir kürünü 10 yumurta cikmisdi drda sasirmisdi ... herzaman reglin ikinci günü başlıya bilirsin

X