normal zamanda bende çok faydasını gördüm anlattım hatta yumurta olamayan sol yumurtalığımda ilaçsız iğnesiz yumurta oldu..ama şu yeni yasadan dolayı çok yumurta oluşmasın aşılama da diye kullanmıyorum..tutmazsa tüp bebek denediğim zaman kesinlikle kullanacağım..
35denizcim asilama olacaksa bencede kullanma.. ama yumurtanin kalitesi acisindan yan destek almanda fayda var.. tup bebek icin evet daha iyi bu karisimlar.. yumurta cogaltigini bilmiyordum bu karsimlarin sasirdim... sadece kalitenin yukseldigini biliyorum ben.. dr ler hayit suyunun bile yumurta cogaltmaz dedi bana. fsh icin de oyle.. Allah yardimcin olsun canim... umarim hersey yolunda gider ve tup bebege gerek kalmaz.. simdiden hayirli Cumalar arkadaslarim...
kızlar yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. muhtemelen cumayada transfer edilir hiç aksatmadan yaptım çörekotu-bal-tarçın bakalım nasıl olacak kaliteleri cuma günü transfer olduktan sonra bir gece hastanede yatıyorum pazar pazartesi yazarım buraya kaliteleriyle ilgili. inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar yarın sabah yumurtalarım toplanıyor. muhtemelen cumayada transfer edilir hiç aksatmadan yaptım çörekotu-bal-tarçın bakalım nasıl olacak kaliteleri cuma günü transfer olduktan sonra bir gece hastanede yatıyorum pazar pazartesi yazarım buraya kaliteleriyle ilgili. inşallah herşey yolunda gider Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
kaliteli yumoşların konsun göbeğine..:Saruboceq:
yaz mutlaka bize :))
hadi hayırlı olsun inşallah çörekotlu karışım işe yaramıştır kaliteli ve bol yumoşların olsuuuun inşallaaah bende 3-4 gün sonra adet olurum o zaman başlıycam yemeğe faydası olur inşallah daha öncede yemiştim zaten yumoşların bebek olrak gelsinler sana inşallah canım
canım slm inşallah kaliteli yumoşlar olmuştur benimde salı günü yumurtalar toplanacak bende incir suyu içtim birde balpolen arı sütü kullandım son iki gunde balçörekotu tarçın karışımı aldım baklaım artık sanırım birazda herşey şans güzel haberleirmizi alalım kaç yumrutan olmuş dedi dr. sana kısa protokolmuydu uzunmu senin sevgiler
bana kısa protokol uygulandı canım ilki uzundu bu kısa oldu nolduğunu anlayamadım vallahi bu sefer şip şak sempatiksalakcinni
bana kısa protokol uygulandı canım ilki uzundu bu kısa oldu nolduğunu anlayamadım vallahi bu sefer şip şak sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?