ÖNEMLİ!! Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesini arttırmak için kür kullananlar.

30temmuz

kuzum gel artık
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
1.626
0
316
İstanbul
Arkadaşlar merhaba buyrunnnnnnnnn
yaklaşık bir hafta sonra tüp bebek tedavisine başlıyacağım
ve incir kürü ile çörek otu bal tarçın karışımı kullanmayı düşünüyorum
fakat teretdütteyim acaba aramızda bu kürleri kullanan ve başarılı sonuç alan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun ters etki görmekten kokuyorum aynı zamanda kaliteli yumurtalar elde edilsin istiyorum yardıııııııııım.

canım bir arkadaş daha vardı kullanan belki sensindir benim doktorumun sitesine yazmıştı doktorumd sorun olmaz demişti ama

ben kendi fikrimi söliim ben normalde adet sancısı çeken bi insan değilim ama o bal tarçın çörek otu kürünü denediğim ay yumurtamın çatlaması falan çok ağrılı olmuştu..yani işe yarıyor olabilir ama düzenli yapılırsa

benim şahsi kanaatime gelince ben senin yerinde olsam tedavime böle şeyler eklemezdim çünkü bişey olduğunda aklında kalıcak ay acaba bu sebepten mi oldu diye yani yine sen bilirsin ama ben sadece ilaçlarımla yetinmek oları hiçbir şekilde etkilemek istemedim çünkü yumurtalar toplandıktan sonra hatta transferden sonra hamile kalırda ik usg ye gidersen (inşallah) tedavide küçük olduğu için toplanamayan ama daha sonra kocaman olmuş yumurtalarıı görüceksin bide o kürler tetikleyip dahada büyürlerse çatlarken hem transfer ağrısı hemde o ağrıları çekebilirsin

ama bunların hiçbiri olmayadabilir ...........kafan yine karışıcak ama ben olsam sadece ilaçlarıma bırakırdım kendime çünkü alternatif yöntemler deneyince insan ister istemez dahada kaptırıyo ve olmayınca iyice umutsuzluğa düşüyosun

iki kürü birlikte kullanma canım ben bal çörek otu karışımını kullandım.faydasınıda gördüm inşallah sizede faydası olur

gerçekten çok ikilemde kaldım
sen kür denemedin yani ben hala kararsızım
gerçi yumurtalarımla ilgili bir sorun şuan için yok ama lucrin bazı bünyede kist yapabiliyomuş şuan da lucrin kullanıyorum en iyisi bu kürleri yapmamak bende incir kürü yerine incir yerim olmazmı

iki kürü birlikte kullanma canım ben bal çörek otu karışımını kullandım.faydasınıda gördüm inşallah sizede faydası olur

canım tüp bebek tedavisindeyken mi çörekotu kürünü kullandın yoksa sadece tumurta takibindemi kullandım cvb için sağol.

mesela sen hiçbişey karıştırmasan sorunsuz büyüyen yumurtaların sorunsuzca devam etse sabırsız arkadaşım ne dersin :)

mesela sen hiçbişey karıştırmasan sorunsuz büyüyen yumurtaların sorunsuzca devam etse sabırsız arkadaşım ne dersin :)

eksik oldu arkadaşım hem sabırsız + takıntılı ohaoldumsmile taktım ya kafama aslında doğru söylüyorsun zaten yapmam gerekeni yapıyorum bazı şeyleride oluruna bırakmak lazım ama bırakabiliyormuyum hayır huy işte valla işim zor daha yolun başındayım Allah sonumu hayır etsin kafayı yemezsem iyidir.

klava:klava:

bak bende böle gergindim bi arkadaş dediki bebekler istemicek annem çok gergin biz gidelim dicekler sen böle yaprsan dedi walla sanada olcak he otu şeyi karıştırma iğneni ol gıdana dikkat et bol bol dua et gerisini allah bırak o en doğrusunu bilir

yavvv gizemmmm öyle demee gitmeyecek kimse bi yere bende takıntılıyım ne olcak şimdi :) güzelim herkes bişi söylüyo ya o yuzden kimi pozitif etki görmüş kimi negatif karıştı kafamız

canımcıgım ben gizemlinin dr. sordum zararı olmaz dedi bilimsel olarak kanıtlanmamıştır diye yazmış bana ama zararıda olmaz demiş nasıl istiyorsan onu yap demiş bana bugun dr. sordum incir suyu içeyimmi diye zararı olmaz dedi zaten famara diye bana bir ilaç verdi 5 gün kullanacagım çok etkili bir ilaçmış kaliteli etkiside varmış kayısı falan yiyorum ceviz zararı olmaz bunların günde bir bardakta incir suyu içecegim incir havuçla beraber alındıgı zaman tehlikeli çatlamasına sebep olurmuş hemşire bir arkadaş anlattı en önemliside RELAX olmak gerek canım sende benim gibisin malesef kafa yormaktan yoruldum artık eşim çok rahat erkeklerin dünyası çok farklı...

bütün erkekler aynı galiba eşimde bana hafta sonu diyorki
incir kürünü bi yapacam diyosun bi yapmayacam diyorsun amma karıştırıyosun kafanı ya yap ya da yapma bukadar önemli ya dedi anam bunların hepsi rahat galiba.

Boşver canım onlar rahat olsun bence evde bir kişi yeter heycanlı stresli:)))

ahhh ahh erkekler işte kızlar onlar çocuk olunca bile öle iki pış pış tamam hadiii anneye gönder herşey biz bayanların üstünde

Ya bu konuyu ben de çok kafama taktım bugünlerde. Yumurta ile ilgili şimdiye kadar bir problem çıkmadı ama yaş ilerleynce acaba yumurtalar az mı olur kalitesiz mi olur diye korkuyorum ama ekstra kürler yapmaya da korkuyorum en iyisi herşeyi doğal haline bırakmak galiba

ben de aynı durumdayım.bu ay soğan kürü yaptım.yarın bitiyor.ama nedense diğerlerine cesaret edemiyorum.olanı da bozmak var.

:) ya ben napıcam doktorumun dediği ğibi tencere yuvarlanmış mkapagınıı bulmuş benim yumurtalarım az ve eşiminde az ve hareketi yavaş ya ben napımm kızlar

:) ya ben napıcam doktorumun dediği ğibi tencere yuvarlanmış mkapagınıı bulmuş benim yumurtalarım az ve eşiminde az ve hareketi yavaş ya ben napımm kızlar

canım tüpe başladınmı sen benimde rezervim azdı gecen ay testere dişli arslanpençesi kullandım 15 gün adetimde normalde gecikme olurdu bu ay tam zamanında geldi birde resmen içim temizlendi çok oldum incir yemeni tavsiye ederim kaliteyi ve yumuoşların çogalmasını saglıyor benim fsh yuksekti bakalım bu ay nasıl çıkacak

canım geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.üzülme allah vermek istedikten sonra hepsi bahane.bizde sorun yok ama sonuç kocaman bir hiç.arkadaşım vardı pcolu eşi azospermdi.doktor onlara da tencere kapak demişti.tüp bebekle şimdi kızı var.ne olacağı hiç belli olmaz.

arkadaslar bence herkes fikrini yazsin sen yapma etme demiyelim.. neticede adi ustunde "BITKISEL" kurleri yapip cok iyi sonuclarda alan var neticede... bunun yani sira kurlerden ziyade akapunkturu arastirabilirsin mesela... ki hem kurler hemde akapunktur yazilari bolca var bu sitede.. hayirli sonuclar almamiz dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…