ÖNEMLİ!! Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesini arttırmak için kür kullananlar.

sensizhayat sen kendine bal çörek otu ve tarçın karışımını yapıp kullandın ama kaç gün ve günde ne kadar tükettin bunu bana açıklarmısın lütfen rica etsem..birde sen bu karışımı kendine yaparken eşine başka bi karışım hazırladınmı acaba??

sensiz hayat sonucun ne oldu benim negatif oldu 2 ay ara verdim..aşılama öncesi bu kürler kist yapabilir ama tüp bebek tedavisi görenler uygulasın çünkü yumurtalar toplandığı için kiste dönüşmesi söz konusu değil ayrıca çöerk otu içinde ostrojen olduğu için doğla olarak yumurta büyümesinde yardımcı ben yazmıştım hikayemi imkansız oldu bende ..aşılamada kullanmadım çünkü kiste dönüşmesindne korktum ama tüp bebekte mutlaka yapacağım..

kızlar bende incir kürünü denedim ama zaten tedavinin başından beri doktor yumurtamın çok olduğunu söylüyordu bende dahada çoğaltır korkusuyla kürleri denemeye korktum ben kalite açısından düşünmüştüm kür kullanmayı topma günüde 31 tane yumurtam toplandı 24 tanesi olgundu ama sadece yumurta kalitesiyle bitmiyo iş sperm kalitesi de çok önemli zaten bizdeki sorun da spermeler ondan dolayı 24 tumurtadan 10 tanesi kaldı tabi ben 31 yumurtadan sonra ohss oldum transferim ertelendi 10 yumurta donduruldu bu ay transferim olucak inşallah beklemedeyim ama nedense hiç umutlu değilim çünki bi çok şey aksi gitti sanki olmayacak gibi geliyor hakkımızda hayırlısı.

sensiz hayat sonucun ne oldu benim negatif oldu 2 ay ara verdim..aşılama öncesi bu kürler kist yapabilir ama tüp bebek tedavisi görenler uygulasın çünkü yumurtalar toplandığı için kiste dönüşmesi söz konusu değil ayrıca çöerk otu içinde ostrojen olduğu için doğla olarak yumurta büyümesinde yardımcı ben yazmıştım hikayemi imkansız oldu bende ..aşılamada kullanmadım çünkü kiste dönüşmesindne korktum ama tüp bebekte mutlaka yapacağım..

benim sonuç pozitif deniz ama sorun var kesenin içi boş :(( zaten kan değerlerimde 2 ye katlamadı en son 3000lerden 4000lere çıkabildi ancak. doktorum yüzde 90 boş gebelik dedi pazartesi kesinleşecek çok ama çok kötüyüm moralim çok bozuk. artık pes ettim bir dahada denemicem zaten maddi olarakda imkanımız yok. yorgunum kırgınım umutsuzum bezginim

kıyamam ya poiztifi görünce nasıl sevindim sonra üzüldüm kahroldum çok zor bir süreç sonucu yazmamandan birşeylerin ters gittiğini anladım zaten..allah yardımcın olsun allahtan ümidini kesme belki pazaretsiye kadar durum değişir dileğim bu. değişmezse de allahın takdiri buymuş de lütfen tabiki çok zor bu kadar sıkıntı yaşadıktan sonra mutlu sona ulaşıp bunları yaşamak keşke negatif olsaydı bile dedirtecek bir durum..ama ne gelirse allahtan gelir herşeyde bir hayır var ..
hem maddi hem manevi toparlandıktan sonra tekrar denersiniz..bende her olumsuzluktan sonra bir daha yok diyorum ama sonra aynı hevesle başlıyorum napalım elimzide değil anne olma duygusu daha baskın geliyor..
senin raporlu mu oluyor devlet yardımı alıyor musun..
allah yardımcımız olsun çok zor bir süreç ben 1 yılda 10 000 lira harcadım ve hala daha devam edeceğiz ...zar zor boç harç ama napalım çabalamadan da olmuyor..pazartesi inşallah bir mucize olmuştur ve bebeğin kendini gösterir..

7 ay içinde 2. kaybım olacak bu deniz inan artık gücüm kalmadı keşke negatif sonuç alsaydım bu kadar yıpratmazdı beni dediğin gibi. biliyorum herşey Allahtan biliyorum bundada bir hayır vardır ama içim yanıyor. bugün cuma yasinimi okudum rabbime yalvardım bir mucize ver allahım diye.

Canim benim... gercekten bende uzuldum.. Allahim insallah bir mucize olur ve bebegine kavusursun...
hic bir seye belli olmaz... kesenin bos olmasini ilk defa duydum.. yani bazen dr.;er ultrasyonda goremeyebiliyorlar. bazen yumurtalarida mesela benim ultrasyonda yumurtalarimi gorememisti bana dr. uc saat sonra tekrar gelebilirsen tekrar bakalim dedi. ve uc saat sonra gorebilmisti.. cok ilginc ama oyle olmustu.. sozun lafi kisasi seninde boyle olabilir.. canini hic SIKMA bir bakmissin kendiliginden hamile kalmissin.. Allah yardimcimiz olsun...

allah kabul etsin canım yakarışlarını duysun inşallah ve mucizesini göstersin rabbim..
hayırlısı neyse o olsun..
zor gerçekten ben hiç hameile kalmadım seni anlayamam ama 2 kayıp gerçekten insanı mahveder
ama bu da bizim sınavımız eşinle beraber bütün bunların üstesinden gelirsiniz inşallah allah sabır güç kuvvet versin...

benim sonuç pozitif deniz ama sorun var kesenin içi boş :(( zaten kan değerlerimde 2 ye katlamadı en son 3000lerden 4000lere çıkabildi ancak. doktorum yüzde 90 boş gebelik dedi pazartesi kesinleşecek çok ama çok kötüyüm moralim çok bozuk. artık pes ettim bir dahada denemicem zaten maddi olarakda imkanımız yok. yorgunum kırgınım umutsuzum bezginim

merhaba arkadaşım
uzun süredir yazmasamda siteyi ve sizleri hep takip ediyorum
ben de sana benzer bir durum yaşadım.3 transfer 4 kese ama 4 kesenin dördü de boş ve 11. hafta sonlandırıldı. ohss den çektiklerim, fazla kilolar ve yaşadıklarım yanıma cabası kaldı.
sana ve bizim gibi boş kese yaşayan arkadaşlara sormak ve fikir paylaşımında bulunmak istedim. bu boş kese ne iş anlayamıyorum. olabillir diyip geçiliyo, genetik baktıralım mı diyoruz, hayır gerek yok, tekrarlayan durumlarda bakılır diyorlar. devlet bize tekrar tekrar imkan sağkıyor sanki ve tekrar tekrar takrar bu travmayı yaşamak mı gerekiyoracaba.
bence bütün tüp bebek denemelerinde genetik tarama da tedavinin bir parçası olmalı. zaten tibbi müdahale ile oluyorken neden olumsuz sonuçlar başarısız tedaviler, engelli bebekler dünyaya gelsin.geçenlerde bir arkadaşım tüp bebek yöntemiyle kavuştuğu bebeğini down sendromu olduğu için aldırdı. bu hem bizlere acı ve ağır hem de devlete külfet değil mi. bizlere kısıtlama yaparak kar edeceğine gerçekten sağlıklı gebeliklerin oluşması için planlama yapılsa daha insani olur sanırım. içimizdeki acının birilerine rant olması o kadar acı ki
doktorara, devlete,... hiç bir şeye güvenemez duruma geldim. 3. denemeye başlayacağım. ne doktora karar verebiliyorum, ne de gerekli parayı denkleştirenilliyorum...of of hayat bize ne zor

merhaba arkadaşım
ben de sana benzer bir durum yaşadım.3 transfer 4 kese ama 4 kesenin dördü de boş ve 11. hafta sonlandırıldı. ohss den çektiklerim, fazla kilolar ve yaşadıklarım yanıma cabası kaldı.
sana ve bizim gibi boş kese yaşayan arkadaşlara sormak ve fikir paylaşımında bulunmak istedim. bu boş kese ne iş anlayamıyorum. olabillir diyip geçiliyo, genetik baktıralım mı diyoruz, hayır gerek yok, tekrarlayan durumlarda bakılır diyorlar. devlet bize tekrar tekrar imkan sağkıyor sanki ve tekrar tekrar takrar bu travmayı yaşamak mı gerekiyoracaba.
bence bütün tüp bebek denemelerinde genetik tarama da tedavinin bir parçası olmalı. zaten tibbi müdahale ile oluyorken neden olumsuz sonuçlar başarısız tedaviler, engelli bebekler dünyaya gelsin.geçenlerde bir arkadaşım tüp bebek yöntemiyle kavuştuğu bebeğini down sendromu olduğu için aldırdı. bu hem bizlere acı ve ağır hem de devlete külfet değil mi. bizlere kısıtlama yaparak kar edeceğine gerçekten sağlıklı gebeliklerin oluşması için planlama yapılsa daha insani olur sanırım. içimizdeki acının birilerine rant olması o kadar acı ki
doktorara, devlete,... hiç bir şeye güvenemez duruma geldim. 3. denemeye başlayacağım. ne doktora karar verebiliyorum, ne de gerekli parayı denkleştirenilliyorum...of of hayat bize ne zor

sana katiliyorum doktorlarin onemsemeyip te karsisina cok buyuk sorun olarak gelen genetk arastirmalar tup bebek tedvaisine baslamadan once mutlaka yapilmali/ ama nerde ben 2 ciden sonra kendim yaptirdim doktora gore gerek yok cunku bizim yasimiz gencmis pihtilasma bozuklugu cikti ben bebegimi uyduruk bir igne yuzunden kaybettim. guya genetik test pahali diye istemiyorlar ama bu tedavi bana kurtaj dahil 7 milyara mal oldu,. o kadar tedavi bosa gitti.doktorlara dusen aslinda coksey var sorumluluklari ve hesap verme gibi bi problemleri yok. yani tedavi tutmazsa ona birsey soramazsin seenin bi eksigin bi hatan olmusmudur diyemezsin. cunku o doktor biz ona muhtaciz. bu cocugum neden dustu dersin' kader kismetmis deyip gecistirveriyorlar. bence devlet yapilan her tup bebegi tek tek incelemeli eksiklikleri gormeli. bu isin obur tarafida var herkes birgun mutlaka hesap verecek.

merhaba arkadaşım

sana katiliyorum doktorlarin onemsemeyip te karsisina cok buyuk sorun olarak gelen genetk arastirmalar tup bebek tedvaisine baslamadan once mutlaka yapilmali/ ama nerde ben 2 ciden sonra kendim yaptirdim doktora gore gerek yok cunku bizim yasimiz gencmis pihtilasma bozuklugu cikti ben bebegimi uyduruk bir igne yuzunden kaybettim. guya genetik test pahali diye istemiyorlar ama bu tedavi bana kurtaj dahil 7 milyara mal oldu,. o kadar tedavi bosa gitti.doktorlara dusen aslinda coksey var sorumluluklari ve hesap verme gibi bi problemleri yok. yani tedavi tutmazsa ona birsey soramazsin seenin bi eksigin bi hatan olmusmudur diyemezsin. cunku o doktor biz ona muhtaciz. bu cocugum neden dustu dersin' kader kismetmis deyip gecistirveriyorlar. bence devlet yapilan her tup bebegi tek tek incelemeli eksiklikleri gormeli. bu isin obur tarafida var herkes birgun mutlaka hesap verecek.

çok haklısınız ..artık ne doktorlara ne de hastaneler güvenimiz kalmadı..devlet desen üç kuruş yardım yapıyor o da kısıtlı..ab standartlarına gelmek için uğraşıyoruz ama avrupa da çocuğu olanlatra bile tüp bebek hakkı veriliyor..tedaviyle olan bebek düşerse o hakı tekrra veriyor..o kadra çok ayrıntı var ki ..sadece bizde böyle..allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin ama işimiz çok zor..

Iyi gunler gruba yeni uye oldum amh 0.58 fsh 8.2 tup bebek tedavisini uygun gorfu doktor fakat esimin sgk gunu dolmasigi icin ucretsiz tup bebek tedavisi yaptiramiyoruz suan adetliyim doktor yumurtanin kalitedini artirmak icin coenzm verdi 2 aydir kullaniyorum ve bugun hayit tohumu aldim aktardan aktardaki bayan sabah aksam icin dedi bide sogan kuru ve incir kuru oneedi bunlara nezaman baslamaliyim nasil kullanayim bilgi verebilirmisiniz acaba...

Back
X