Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sensiz hayat sonucun ne oldu benim negatif oldu 2 ay ara verdim..aşılama öncesi bu kürler kist yapabilir ama tüp bebek tedavisi görenler uygulasın çünkü yumurtalar toplandığı için kiste dönüşmesi söz konusu değil ayrıca çöerk otu içinde ostrojen olduğu için doğla olarak yumurta büyümesinde yardımcı ben yazmıştım hikayemi imkansız oldu bende ..aşılamada kullanmadım çünkü kiste dönüşmesindne korktum ama tüp bebekte mutlaka yapacağım..
benim sonuç pozitif deniz ama sorun var kesenin içi boş( zaten kan değerlerimde 2 ye katlamadı en son 3000lerden 4000lere çıkabildi ancak. doktorum yüzde 90 boş gebelik dedi pazartesi kesinleşecek çok ama çok kötüyüm moralim çok bozuk. artık pes ettim bir dahada denemicem zaten maddi olarakda imkanımız yok. yorgunum kırgınım umutsuzum bezginim
merhaba arkadaşım
uzun süredir yazmasamda siteyi ve sizleri hep takip ediyorum
ben de sana benzer bir durum yaşadım.3 transfer 4 kese ama 4 kesenin dördü de boş ve 11. hafta sonlandırıldı. ohss den çektiklerim, fazla kilolar ve yaşadıklarım yanıma cabası kaldı.
sana ve bizim gibi boş kese yaşayan arkadaşlara sormak ve fikir paylaşımında bulunmak istedim. bu boş kese ne iş anlayamıyorum. olabillir diyip geçiliyo, genetik baktıralım mı diyoruz, hayır gerek yok, tekrarlayan durumlarda bakılır diyorlar. devlet bize tekrar tekrar imkan sağkıyor sanki ve tekrar tekrar takrar bu travmayı yaşamak mı gerekiyoracaba.
bence bütün tüp bebek denemelerinde genetik tarama da tedavinin bir parçası olmalı. zaten tibbi müdahale ile oluyorken neden olumsuz sonuçlar başarısız tedaviler, engelli bebekler dünyaya gelsin.geçenlerde bir arkadaşım tüp bebek yöntemiyle kavuştuğu bebeğini down sendromu olduğu için aldırdı. bu hem bizlere acı ve ağır hem de devlete külfet değil mi. bizlere kısıtlama yaparak kar edeceğine gerçekten sağlıklı gebeliklerin oluşması için planlama yapılsa daha insani olur sanırım. içimizdeki acının birilerine rant olması o kadar acı ki
doktorara, devlete,... hiç bir şeye güvenemez duruma geldim. 3. denemeye başlayacağım. ne doktora karar verebiliyorum, ne de gerekli parayı denkleştirenilliyorum...of of hayat bize ne zor
merhaba arkadaşım
uzun süredir yazmasamda siteyi ve sizleri hep takip ediyorum
ben de sana benzer bir durum yaşadım.3 transfer 4 kese ama 4 kesenin dördü de boş ve 11. hafta sonlandırıldı. ohss den çektiklerim, fazla kilolar ve yaşadıklarım yanıma cabası kaldı.
sana ve bizim gibi boş kese yaşayan arkadaşlara sormak ve fikir paylaşımında bulunmak istedim. bu boş kese ne iş anlayamıyorum. olabillir diyip geçiliyo, genetik baktıralım mı diyoruz, hayır gerek yok, tekrarlayan durumlarda bakılır diyorlar. devlet bize tekrar tekrar imkan sağkıyor sanki ve tekrar tekrar takrar bu travmayı yaşamak mı gerekiyoracaba.
bence bütün tüp bebek denemelerinde genetik tarama da tedavinin bir parçası olmalı. zaten tibbi müdahale ile oluyorken neden olumsuz sonuçlar başarısız tedaviler, engelli bebekler dünyaya gelsin.geçenlerde bir arkadaşım tüp bebek yöntemiyle kavuştuğu bebeğini down sendromu olduğu için aldırdı. bu hem bizlere acı ve ağır hem de devlete külfet değil mi. bizlere kısıtlama yaparak kar edeceğine gerçekten sağlıklı gebeliklerin oluşması için planlama yapılsa daha insani olur sanırım. içimizdeki acının birilerine rant olması o kadar acı ki
doktorara, devlete,... hiç bir şeye güvenemez duruma geldim. 3. denemeye başlayacağım. ne doktora karar verebiliyorum, ne de gerekli parayı denkleştirenilliyorum...of of hayat bize ne zor
sana katiliyorum doktorlarin onemsemeyip te karsisina cok buyuk sorun olarak gelen genetk arastirmalar tup bebek tedvaisine baslamadan once mutlaka yapilmali/ ama nerde ben 2 ciden sonra kendim yaptirdim doktora gore gerek yok cunku bizim yasimiz gencmis pihtilasma bozuklugu cikti ben bebegimi uyduruk bir igne yuzunden kaybettim. guya genetik test pahali diye istemiyorlar ama bu tedavi bana kurtaj dahil 7 milyara mal oldu,. o kadar tedavi bosa gitti.doktorlara dusen aslinda coksey var sorumluluklari ve hesap verme gibi bi problemleri yok. yani tedavi tutmazsa ona birsey soramazsin seenin bi eksigin bi hatan olmusmudur diyemezsin. cunku o doktor biz ona muhtaciz. bu cocugum neden dustu dersin' kader kismetmis deyip gecistirveriyorlar. bence devlet yapilan her tup bebegi tek tek incelemeli eksiklikleri gormeli. bu isin obur tarafida var herkes birgun mutlaka hesap verecek.