ÖNEMLİ!! Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesini arttırmak için kür kullananlar.

merhabalar herkese arkadaşlar kendimden bahsetmeden önce şunları söylemek istiyorum sizlere burası öyle bir topik olsun istiyorum ki önce herkes kendinden bahsetsin ve hamile kalamamak için sebebi neyse onu yazsın yaşadığı tedavileri vs yazsın ve başta ben olmak üzere (yaşadıklarımdan ve paylaştıklarımdan edindiğim tecrübeyle) herkese yardımcı olalım istiyorum herkes kesin kararlı olsun ve dualarımızı ve inancımızı katarak bitkisel kürler uygulayarak bir çok kişinin hamile kalacağına inanıyorum ben herkese elimden geldiğince tek tek cevap vermeye kararlıyım aynı zamanda sizlerden de destek alabileceğimi umuyorum burası çok samimi bir topik olacak diye düşünüyorum ve bir çok kişi hamile kalacak ama önce şuna inanmalıyız herşey allahtan, sebepsiz infertilite olanları düşünün neden neden neden sebebi belli değil ama hamile kalamıyor örneğin tüp bebeği düşünün yumurtalar toplanıyor spermler toplanıyor cam tüplerde döllendiriliyor ve embriyolar oluşuyor rahme transver ediliyor birde bakıyorsunuz tutmamış neden neden dr lar %60 diyorlar %100 demiyorlar tüp bebeğe o %100 lük pay işte rabbimize ait o izin vermediği ve istemediği sürece hiç bişi olmaz bu yüzden önce arkadaşlar rabbimizden ümit etmeliyiz inanmalı ve istemeliyiz karamsarlığa kapılmamamlıyız yani nasıl söylesem biliyorsunuz ki rabbimizin mucizeleri çok karamsarlığa kapılırsak bunu hiçe saymış oluruz hemde negatifliği çağırmış oluruz ümitli olacağız ki rabbimizden ümit etmek onun çok hoşuna gidecektir ve ben size yemin ederim en olmayacak şeyleri bile inanarak istediğimde bana nasip etti rabbim o yüzden ilk kuralımız inanmak olsun ümit etmek karamsar olmamak olsun ve hayal kırıklığına uğramamak içinde sloganımız yeni aylara yeni umut yetiştiriyoruz olsun tammamı kızlar ilk kuralımız bunlar biraz sonra kendimi anlatacağım size ama öncesinde bişi anlatmak istiyorum kısaca (bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor) sonuç itibari ile arkadaşlar bunun gibi bir çok hikaye var belki gerçekde değildir rivavettir ama sonuç olarak anlatılmak istenen şey aynı inanmak rabbimizden istemek ondan ümit etmek ve dua çok önemli bu uğurda elimizden geldiği kadar dua edelim, bu anlamda hepimizin sorunu farklı olacağı için uygulayacağımız kürler farklı olabilir ama edeceğimiz dualar aynı olacak en başta tesbihlerimiz olacak ya şafi - ya musavir -ya halik - ya bari ve ya mucib bunların anlamlarınıda yazacağım size

--------------------------------------------------------------------------------

sudenur kardeşim valla dün akşam senin dediğin gibi düşünüyoum herkez kendi hikayesini yazsın diye hem fikirim bu konuda evet dua çok ama çok önemli bende senin gibi düşünüyorum evet hepımız hata yapıyoruz bende dahil hastalanmama kalası o kadar tedirgin oluyorumki acaba olcakmı olmicakmı diye kenddimi yiyorum ve her zamankı gibi olmuyor ve sinirden aklıma geleni söylüyorum sonradanda tögbe ediyorum ve dualarımdada artık allahım ben sinirlenince ileri geri konuşuyorum beni firenle veya benim kötü sözlerimi dinleme diyorum bana sabır ver ve hakkımızda hayırlısı neyse onu ver saglıgı aklaklı olan nı ver hayırsızsa bana yüzünü gösterme diyorum eşiminde bunda katkısı çok büyük beni firenliyor demekki anlımıza yazılmamıs verir birgün diye teselli ediyor çok konuştum içimden gelenleri yazdım emim yazılmamışşa bu tüp bebeklede olmaz günü saati gelince bir şeyi bahane gösterip onu verir buna bende dahil bütün arkadaşlara diyorum hakkımızda hayırlısını isteyelim hayırlı deyilse zaten göstermesin bize

ben 4 büçük senelik evliyim ve 2 sene korunduk sonra iki ayın sonunda hamile kaldım ve hamile kalmamla birlikte idrar yollarımda intahablanma oldu ve ilaç verdı doktor ve 1 aylık felandı kananam başladı 1 ay sürdü ve kalp atışlarını duymadan bişey diyemeyiz dediler ve 2 ayı geçince birde baktıkki bufacık bir parca kalmış ve kürtajla alındı kanamam oldugu için ve kurtaj oldugum için 6 ay yapmayın dediler ve korunduk sonra bende mantar vardı o türedi ve 6 ay kadar her ay tekrarladı içmediğim ilaç kalmadı bu aradada yarada cıktı geçiremedik ve yarayı yaktırdım yine mantarcıktı ve bir başka doktra gittim bana çok yüksekte ilaç verdi çok şükür bu güne kadar bir sorun cıkmadı tabi bundada benim payım cok iyi bakıyorum:) yaklaşık 6 aydır da ilaçsız doktorsuz korunmadık olmadı işin ehbabına gidim dedim tüp bebek merkezlerini araştırdım birinde karar kıldım eşimle gittim muayene etti hastalanmamın ilk günüydu 4 tane yumurtan görünüyor dedi ve bizim hiç tahlillerimiz olmadıgı için bir sürü tahlil verdi bana ve eşime tahlillerin sonuçunda bişey cıkmadı benim yumurtam azdı eşiminde spermi az ye yavaş cıktı doktorumuz isterseniz hiç ugraşmadan tüp bebege gecelim dedi eşimin ve bende azık olunca aşılamaya felan gerek yok dedi masraf ve zaman olur dedi spermi tekrarlayalım dedi tekrarladık biraz daha iyi çıktı ama azdı tüp bebek için tam başlıyoduk ki bu yasa denilen illet cıktı ve vaz geçtimbu magdem beklicem dedim burda normal kadın doguma randavu aldım yumurta takibi için doktorda bu ay bi seyredelim süreçi dedi olmazsa öbür ay ilaç veririz dedi herşey normal seyrinde devam etti bir tane büyümüş yumoş vardı 5 6 tanede ufak vardı catladı ve beklemeye girdik ama ben açayip şekilde hasta oldum ve tam anlamıyla bir birlektelik olma tabikide sonuç hüsranla oldu adetimin üçüncu günü tekrar muayene ye gittim ilaç verdi 6 gün sonraya gün verdi gittim 3 tane yumoş vardı irili ufaklı vardı biraz iyne verdi çatlatma çok şükürki buldum ama şehir dişinda gittim aldım vuruldum 2 gün perhiz verdi ve dün işe başladık allahtan hayırlısı diyorum başınızı şişirdim evet benim hikayemde bu arkadaşşlar hakkımızda hayırlısı neyse o olsun a.e o

Bence bu kurleri bosverin. Herseyin hayirlisi. Olacaksa oylede olur boylede. Kafaniza takmayin. Allahin dedigi olur. Herseyin basi saglik.

ben istbuldayım çevremdeki eczanelerde bulamadım ve fazlada istanbulda araştıramadım adapazarında ,ilaç deposunda buldum oda 1 tane kalmışti 5000 lik 1500 lükde 2 tane bulabildim her iktimale karşı soruyorum bir daha lazım olur diye

sudenur kardeş takma diycem ama diyemiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun bizimde yüzümüz güler inşalllah

Arkadaşlar merhaba 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim.sanki olacakmış gibi 1,5 yıl korunduk.. 8 yıl önce bekarken başladı aslında mücadelem..endometriosiz hastasıyım...biri açık biri laparaskopi 2 ameliyat geçirdim...muayenelr histeroskopi ve hsg filmleri mücadelemin içinde var oldu hep..klomenle 2 negatif aşılama oldu..bir de negatif 1 tüp bebek denemesi...cumartesi günü iğneli aşılamam oldu bugün 2. günüm24 mayısta belli olacak sonuç ama hiç umudum yok.... aslında çok doluyum sayfaları doldurabilirim ama belki bir gün pozitif sonucu görürsem..
umarım bir gün hepimiz anne oluruz...

deniz kardeş inşallah muradına erersin kafana takmamaya bak morelini iyi tüt tamammı hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırsızsa olmasın diyiyorum ben

siz din hocasimisiniz?

deniz kardeş inşallah muradına erersin kafana takmamaya bak morelini iyi tüt tamammı hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırsızsa olmasın diyiyorum ben

sağol yaşam
amin hepimiz erelim muradımıza inşallah
evet hayırsızsa olmasın..hayırlısı ise olsun

merhaba arkadaşlar transferden sonra yumurtalarımın kalitesi hakkında yazacağımı söylemiştim biraz geç oldu ama eşim pc başına oturmama izin vermedi radyasyon sebebiyle çok titizleniyor bu sefer :)) cuma günü transferim oldu ilk tedavimde transfer günüme 2 tane birinci kaliteyle girmiştim bu seferkinde transfer günüme 6 tane 1.kaliteyle girdim ben kürün işe yaradığını düşünüyorum ama herkeste aynı şey olacak değil tabi. 1 tanesi yerleştirildi 5 tanesini dondurttuk bu yüzden çok sevinçliyim en azından bu sefer tutmazsa elimizde 5 tane 1 kalite embriyo kaldı. dediğim gibi çörekotu-bal-tarçın bende iyi sonuç verdi ama başkalarında nasıl olur bilmem sorumluluk almak istemem önce bir doktorunuza danışın derim.

denizcim sende aşılama olmuşsun hadi hayırlısı canım benim inşallah yüzümüz gülecek hepimizin benim test günümde 19 u sabırsızlıkla bekliyorum bende

Merhaba, bu yazdığınız kürün tarifini ve ne zaman, nasıl uyguladığınızı yazar mısınız?
Çok teşekkür ederim...

inşallah pozitif sonuçlanır güzel haberler verirsin.bende pco hastasıyım.1 aşılama negatif ardından tüpe geçtik.mayıs sonu iğnelere başlayacağız.
inşallah emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız.

canım öncelıkle tedavın hayırlı ugurlu olsun insallah pozıtıfı gorursun bır dahaya gerek kalmaz benım sana sorum sen bu kuru kullanmadan önce doktoruna danıştınmı bende bu tıp kurler hemen kıst yapıyo cvp yazarsan çok sevınırım kendıne ve bebışıne ıyı bak

çok kolay gelsin umarım herşey gönlünce olur. a.s.

açıkcası benim doktorum böyle şeylere inanmıyor biliyorum bu yüzden hiç sormadım söylemedimde. ama lütfen siz sorun başka sorunlara yol açabilir belki sizde ben gözümü karartıp giriştim şükürki bir sorun yaşamadım ama herkesin yapısı farklı bana iyi gelen başkasına kötü gelebilir. nitekim sen kist oluşuyor demişsin bence hiç başlama canım küre müre kolay gelsin sanada a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…