- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Dini konular hassas konular ve herkese göre değişebilir. Kapalı olmayıp namaz kılan insan da var kapalı olup namaz kılmayan da. Tesettür konusu mezhebe göre de değiştiği için farklılık gösteriyor. Şehre göre bile farklılık gösteriyor. Sakarya ile İzmir aynı değildir mesela. Ben erkek arkadaşımdan memnunum açıkçası dindar olması iyi, bunu ahlakına yansıtıyor ama bana tesettür konusunda ısrar etmesi ağır geldi. Evlilik için önemli bir karar olduğu için benzer durumlarda evlenen var mı diye merak da ettim. O yüzden fikir almak istedim.Bu forumda sırf eşi veya eş ailesi istedi diye zorla kapanıp mutsuzluktan ölen çok kişinin konusunu okudum.
Bir bakın o konulara.
"Doğru yol" herkese göre değişir. Yasak diye açmıyorum.Bana göre doğru farklı size göre doğru farklıdır.Çünkü herkes aynı inanç kalıplarına sahip değil.
Ben sizin yerinizde olsam forumda açılmış benzer konuları okurdum.
Burada da ikna etmeye çalışanlar var çünkü.
Müstakbel sevgiliniz yetmiyor birde burada sizi kapanmanız için ikna etmeye çalışıyorlar.Yorumlarda gördüm.
Nacizane tavsiyem dolduruşa gelmeyin.
Ne yapmak istiyorsanız onu yapın.
Zorlama olmadan..@2Nota1Beste
Herkesin yorumuna da saygı duyuyorum. Kimseyi dış görünüşüne, dinine göre yargılamam. Allah için kapanıp ibadetini eksiksiz yapanlara da saygı duyarım. Güzel ahlakla yapılan her şey ibadettir aslında.