Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdın

önceki fotoğrafım da yüklemiştim buraya hepsi beraber var
evet önden bana da hoş gelmiyor iki gözümün arası bayaaa şiş burnum kısalmış açıkçası çok tarzım almayan bir burun önden, yandan istediğim gibi oldu kavissiz daha düz sırt

Ben yeni ameliyat oldum. Hala burnum alçili. Ve sonucu hiç tahmin edemiyorum. Sadece ameliyatta çekilen fotoğraflardan fikir yurutmeye çalişiyorum ama guzel mi oldu kotu mu oldu diye çok stresliyim

gayet güzel gözüküyor burdan. zaten yandan herkes güzel yapar önemli olan önden nasıl olduğu bence :) ama böyle de çok hoş deriniz kalın mı?

Çok teşekkürler. Hayir derim ince hatta cok ince galiba. Benim yüzüm uzun o yuzden o kavisin yakisip yakismayacagini, dediginiz gibi onden de nasil duracagini vs çok merak ediyorum.

Benim tam tersi önden çapraz çok güzel tam yandan kötü hala şiş gibi ucu

iner o da sabır isteyen bi’ süreç

bir de kızlar burnun şort kısmının yanları kalındı benim before fotoğraflarıma bakarsanız, oralar incelmemiş gibi geliyor bana yoksa şiş mi anlamadım
işlem yapmamış sanki oraya hâlbuki en çok orayı istemiştim

Çok teşekkürler. Hayir derim ince hatta cok ince galiba. Benim yüzüm uzun o yuzden o kavisin yakisip yakismayacagini, dediginiz gibi onden de nasil duracagini vs çok merak ediyorum.
aynı dertleri taşıyoruz; benim de suratım uzun ve burnum kısa kaldı foto yüklemiştim sayfama bakın bi’
uzaması zor ama sizin burnunuza fazla kavis verdiyse uzun surata yakışmıyor maalesef

aynı dertleri taşıyoruz; benim de suratım uzun ve burnum kısa kaldı foto yüklemiştim sayfama bakın bi’
uzaması zor ama sizin burnunuza fazla kavis verdiyse uzun surata yakışmıyor maalesef

Evet gordum fotografinizi. Benimkini de kisaltti doktor. Ozellikle soylemistim yuzume orantili yapin dudak mesafesi cok olmasin vs diye insallh oyle yapmistir. Hafif kavis olsun diye istedim çunku dumduz inen bir burun da hiç yakismayacakti. Olan oldu artik geri donusu yok. Yarin belli olacak her şey.

yarın uzunluğu hakkında bilgi sahibi olursunuz ama sırt kısmı ödemlidir yarın belli olmaz

kızlar ameliyattan sonraki fotoğraflara göre çok güzel olmuş demek komik :)

o masada herkesin çok güzel oluyor o an bişey belli değil önemli olan 5-6 ay sonraki görüntü,o an hiç bişey belli olmaz

haklısınız ama bu psikoloji çok farklı :) değişen faktörler ne oluyor mesela burun sırtı yanları küçüklür mü? burunda genel olarak küçülme mi oluyor

Kızlar birşey soracagım muayene sırasında nasıl burun yapılır diye karar verildiginde özellikle şu burundan istiyorum desem aynısı olabilirmi acaba yani hayal kırıklıgı yaşadım diyeniniz varmı

Kızlar birşey soracagım muayene sırasında nasıl burun yapılır diye karar verildiginde özellikle şu burundan istiyorum desem aynısı olabilirmi acaba yani hayal kırıklıgı yaşadım diyeniniz varmı
Birinci ameliyatım tam bir felaketti, ikinci ameliyatımda fotoğraf koymuştum dosyanın arasına. Nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim

çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün

sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu

fotoğrafları yayınlamanız için albüm var !

bizsildik ama fotoğraflarınzı google da kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…