- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
- 18
canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdın
bantlı hâller yeni bantsızlar eski bu arada :)canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdın
gayet güzel gözüküyor burdan. zaten yandan herkes güzel yapar önemli olan önden nasıl olduğu bence :) ama böyle de çok hoş deriniz kalın mı?Ben yeni ameliyat oldum. Hala burnum alçili. Ve sonucu hiç tahmin edemiyorum. Sadece ameliyatta çekilen fotoğraflardan fikir yurutmeye çalişiyorum ama guzel mi oldu kotu mu oldu diye çok stresliyim
Eki Görüntüle 2609147 Eki Görüntüle 2609148
gayet güzel gözüküyor burdan. zaten yandan herkes güzel yapar önemli olan önden nasıl olduğu bence :) ama böyle de çok hoş deriniz kalın mı?
Benim tam tersi önden çapraz çok güzel tam yandan kötü hala şiş gibi ucugayet güzel gözüküyor burdan. zaten yandan herkes güzel yapar önemli olan önden nasıl olduğu bence :) ama böyle de çok hoş deriniz kalın mı?
Benim tam tersi önden çapraz çok güzel tam yandan kötü hala şiş gibi ucu
aynı dertleri taşıyoruz; benim de suratım uzun ve burnum kısa kaldı foto yüklemiştim sayfama bakın bi’Çok teşekkürler. Hayir derim ince hatta cok ince galiba. Benim yüzüm uzun o yuzden o kavisin yakisip yakismayacagini, dediginiz gibi onden de nasil duracagini vs çok merak ediyorum.
aynı dertleri taşıyoruz; benim de suratım uzun ve burnum kısa kaldı foto yüklemiştim sayfama bakın bi’
uzaması zor ama sizin burnunuza fazla kavis verdiyse uzun surata yakışmıyor maalesef
Evet gordum fotografinizi. Benimkini de kisaltti doktor. Ozellikle soylemistim yuzume orantili yapin dudak mesafesi cok olmasin vs diye insallh oyle yapmistir. Hafif kavis olsun diye istedim çunku dumduz inen bir burun da hiç yakismayacakti. Olan oldu artik geri donusu yok. Yarin belli olacak her şey.
kızlar ameliyattan sonraki fotoğraflara göre çok güzel olmuş demek komik :)
o masada herkesin çok güzel oluyor o an bişey belli değil önemli olan 5-6 ay sonraki görüntü,o an hiç bişey belli olmaz
kızlar ameliyattan sonraki fotoğraflara göre çok güzel olmuş demek komik :)
o masada herkesin çok güzel oluyor o an bişey belli değil önemli olan 5-6 ay sonraki görüntü,o an hiç bişey belli olmaz
Ben yeni ameliyat oldum. Hala burnum alçili. Ve sonucu hiç tahmin edemiyorum. Sadece ameliyatta çekilen fotoğraflardan fikir yurutmeye çalişiyorum ama guzel mi oldu kotu mu oldu diye çok stresliyim
Eki Görüntüle 2609147 Eki Görüntüle 2609148
Suan odemli olabilirAmeliyat sonrası fotoğrafımda kavis gözüküyor. Alçı ve tamponlar çikartildi. Baktiğimda düz bir burun gördüm. Zamanla mı ortaya çikar o kavis?
Birinci ameliyatım tam bir felaketti, ikinci ameliyatımda fotoğraf koymuştum dosyanın arasına. Nerdeyse aynısını yaptı diyebilirimKızlar birşey soracagım muayene sırasında nasıl burun yapılır diye karar verildiginde özellikle şu burundan istiyorum desem aynısı olabilirmi acaba yani hayal kırıklıgı yaşadım diyeniniz varmı
Sevindim canım darısı bana olsunBirinci ameliyatım tam bir felaketti, ikinci ameliyatımda fotoğraf koymuştum dosyanın arasına. Nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim
çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün
sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?