- 2 Nisan 2019
- 441
- 86
- 18
Canım bence harika bir yüzün var burnun ileri yaşlarda daha çok sarkar emin ol 22 yaşımla 30 a geldim dağlar kadar fark oldu ucu sarktı bak ucunda şuan ödem olmasına rağmen iyi ki oldum diyorum şuan sana kısa ve kalkık geliyor ama deri kendini salacak burun aşağı doğru uzuyor zaten ameliyat fotosu yok mu cnm ?
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. genel hatlarıyla memnunum, doktorumu da seviyorum, nazik ve profesyonel sadece önden görüntü beni üzüyor o kadar
evet var ameliyat fotosu ekliyorum şimdi
ayy hadi inşallah heyecanlandımCanım çok yeni 9 gün diyorsun yüzün şiş burnun şiş yapma ne olur keyfini çıkar eski burunun yüzünü gölgelemiş şuan daha ferah yüz hatların daha hoş yumuşak olacak 6-7 ay sabret lütfen
yandan güzel duruyor önden var mı?Benim bugün 13. Günüm ve şuan ki halini atıyorum
Evet çok şiş üst dudağımı bile tam olarak hareket ettiremiyorum gülerken bile zorlanıyorumyandan güzel duruyor önden var mı?
atıcamyandan güzel duruyor önden var mı?
Burnunuzun bantlı hali bile çok hoş duruyorçektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün
sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
aynı şekilde benim de üst dudak bi uzadı bıyık kısmı bi garip oldu anlamadım geçer mi o? morluklar ve şişlikler devam bendeE
Evet çok şiş üst dudağımı bile tam olarak hareket ettiremiyorum gülerken bile zorlanıyorum
yaaa gerçekten çok teşekkür ederim anlamıyorum psikolojim etkilendi arkadaşlarım eski hâli daha iyiydi sanki dediler uyuyamıyorum düşünmektenBurnunuzun bantlı hali bile çok hoş duruyor
Sizin burnunuzu çokk merak ediyorum küçük ve hokka burun dedinizyaBende ekranda olusturdu ama yıne de dedımkı druma hocam benı acıcaksınız ya ıcınız d2n ne yapmak gelıyorsa burnuma o şekli verın dedim yuzum tombik kendım zayıfım bana kavisi yakıstırmadık belkı bişektomi olabılırdım ama dusun3m3dım dr abıraktım cok
Düşünme bence inan çok tatlı duruyor hem zamanla dahada oturucak ve ozaman anlıycaksınyaaa gerçekten çok teşekkür ederim anlamıyorum psikolojim etkilendi arkadaşlarım eski hâli daha iyiydi sanki dediler uyuyamıyorum düşünmekten
yüzüm uzun benim biraz küçük bi’ çehre değil o yüzden ona takılıyorum burun kısa kaldıDüşünme bence inan çok tatlı duruyor hem zamanla dahada oturucak ve ozaman anlıycaksın
Ben yıllardır burunlara baka baka artık uzman oldum özel klasörüm bile var birgün bende olucam artık canıma tak ettiyüzüm uzun benim biraz küçük bi’ çehre değil o yüzden ona takılıyorum burun kısa kaldı
aaa evet öyle hissettim açıldı diye düşündüm hoca da orda da ödem var indiğinde daha kısalacak ve ihtiyacın olmadığını anlayacaksın senin eski burnun da çok düşük dudak- burun aranı kapatacak bir burun değildi dedi.. inanmak istiyorum profesyonel birisi sonuçtaBen yıllardır burunlara baka baka artık uzman oldum özel klasörüm bile var birgün bende olucam artık canıma tak ettiAltın orana sahip olabilecek bir yüzün var kıymetini bil burun estetigi yapıldıktan sonra dudak kaldırma yani lipliftede ihtiyac duyulabilir dudak burun mesafen açılmış olabilir onada kafanı takma derim
Darısı bana Allahım aminn
Sen kalbini ferah tut ve İnan dahada güzel olucagına inan Herşey inanmakla başlar,aaa evet öyle hissettim açıldı diyendğşğfüm hoca da orda da ödem var indiğinde daha kısalacak ve ihtiyacın olmadığını anlayacaksın senin eski burnun da çok düşük dudak- burun aranı kapatacak bir burun değildi dedi.. inanmak istiyorum profesyonel birisi sonuçta
yaa altın oran mıne hoşsun gerçekten kalbin çok güzel
Maşallah şekli belli gibi ince derili misiniz ? Doktorunuz bir şey dedi miBenim bugün 13. Günüm ve şuan ki halini atıyorum
Onu sormadım ama ilk gittiğimde bana cildin güzel ortaya iyi birşey cıkacak sevdiğimiz burun tipi demişti. Kalın olunca daha mi zor oluyor ki ?Maşallah şekli belli gibi ince derili misiniz ? Doktorunuz bir şey dedi mi
canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdınçektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün
sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
nerede ameliyat oldun kime fiyatı nedir?Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?