Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. genel hatlarıyla memnunum, doktorumu da seviyorum, nazik ve profesyonel sadece önden görüntü beni üzüyor o kadar
evet var ameliyat fotosu ekliyorum şimdi

Eklentiler

• D7C5E5D5-87CB-462F-ABCD-11F565E7BCE3.jpeg
    189,4 KB · Görüntüleme: 427

Canım çok yeni 9 gün diyorsun yüzün şiş burnun şiş yapma ne olur keyfini çıkar eski burunun yüzünü gölgelemiş şuan daha ferah yüz hatların daha hoş yumuşak olacak 6-7 ay sabret lütfen

Benim bugün 13. Günüm ve şuan ki halini atıyorum

Eklentiler

• 1C1799A4-7A8C-499C-B412-EFFFD052249F.png
    511,9 KB · Görüntüleme: 362
  • BFCDD914-5F30-44C9-8CD5-0539EAA374CD.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 383
Sizin burnunuzu çokk merak ediyorum küçük ve hokka burun dedinizya

yüzüm uzun benim biraz küçük bi’ çehre değil o yüzden ona takılıyorum burun kısa kaldı
Ben yıllardır burunlara baka baka artık uzman oldum özel klasörüm bile var birgün bende olucam artık canıma tak etti Altın orana sahip olabilecek bir yüzün var kıymetini bil burun estetigi yapıldıktan sonra dudak kaldırma yani lipliftede ihtiyac duyulabilir dudak burun mesafen açılmış olabilir onada kafanı takma derim
Darısı bana Allahım aminn

aaa evet öyle hissettim açıldı diye düşündüm hoca da orda da ödem var indiğinde daha kısalacak ve ihtiyacın olmadığını anlayacaksın senin eski burnun da çok düşük dudak- burun aranı kapatacak bir burun değildi dedi.. inanmak istiyorum profesyonel birisi sonuçta

yaa altın oran mı ne hoşsun gerçekten kalbin çok güzel

Sen kalbini ferah tut ve İnan dahada güzel olucagına inan Herşey inanmakla başlar,

Canımsın teşekkür ederim Sende öylesin
Herşey dilediğin gibi olur inşallah

çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün

sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdın

nerede ameliyat oldun kime fiyatı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…