Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Ameliyatımın 40.günlerindeyim ve bi kaç gün önce burnumda çıkıntı oluştu. Çok sert kemik geliyo elime dokundugumda ve gayet belli oluyo. Ince deriliyim bir de. Neyse bu çıkıntı gittikçe daha da belli olmaya başladı ve artık resmen yeniden bi kemerim oluştu. O kadar mutsuzum ki. Zaten eskiden çok kotu bi burnum vardı yine ona benzeyecek. Geçmesinden umudum yok zaten de bari daha da fena olmaz diye umut ediyorum. Zaten bu burundan mukemmel sonuç beklemem hataydı belki de. Simdi fotoğrafları atıcam. Ikili fotoğrafta soldaki eski burnum. Yanindaki 1 aylık hali. Ayrı olan fotoğrafı da şimdi çektim. Çok mutsuz oldum

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-01-06-10-19-1.png
    113,3 KB · Görüntüleme: 579
  • 20200501_103815-1-1.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 615
Bir arkadaşım var buradan thewall, onun da buradan tanıştığı bir kız varmış bayag incelmiş burnu bunları gördükçe umut oluyor bize de

benim bir arkadaşım çok kalın deriliydi. estetik sonrası burnunu hiç beğenmemiştim. yamuk yumuktu. delikleri asimetrikti. hatta bir ara çıkıntı oldu vs. simdi 1 yıl oldu şişlikleri baya indi. kavisi ortaya çıktı. o kadar tatlı güzel bir burun oldu ki... deliklerde hala biraz asimetri var ama ona baktıkça umut doluyorum. inş bizim burunlar da öyle güzel incelir.

Mecburen 6 ay bekliyceksiniz inşallah düzelir düzelmezse ufak bir operasyon gerekebilir geçmiş olsun

Mecburen 6 ay bekliyceksiniz inşallah düzelir düzelmezse ufak bir operasyon gerekebilir geçmiş olsun
Insallah operasyona gerek kalmadan duzelir ya. Benzer durum yaşayanlar kimisi asla geçmiyo diyo kimisi aylar sonra geçti diyo. İnsallah ben de geçti diyebilirim. Herkese mutlulukla paylasmistim bu kararimi herkes de benim adima cok sevinmisti. Erken sevinmişim.

Ayy çok tatlisiniz,umut oldu sonsuz teşekkür ederim Umarım biz de bu hikayenin sonunda mutlu oluruz

Merhabalar üzülerek söylemeliyim ki başarılı bir operasyon olmamış,ayrıca bu burundan ne beklenir ki gibi şeyler söylemeyin lütfen berbat bir burnunuz yokmuş ki nice kötü burunları adam ediyorlar. Doktorunuzdan nasıl bir burun istemiştiniz? Beklentiniz neydi?

Burnumu gömmemin nedeni aslinda gittigim baska bi doktordan dolayi. O kadar olumsuz konusmustu ki resmen yapmak istemedi burnumu. Fiyati bile arttirdi senin burnun cok sorunlu diye. Mukemmel sonuç bekleme vs dedi. Hatta o doktordan sonra vazgecmek uzereydim aneliyattan ama sonra eskisinden ne kadar kotu olabilir ki deyip baska bi doktora oldum. Yuzume orantili asiri kalkik olmayan dogal guzel bi burun istedim. Mesela benim yuzum uzun o yuzden asiri kucuk kalkik istemedim ozellikle. Ama bilmiyorum artik o cikintiyi fark ettigimde mesajla sordum hemen doktoruma daha cok yeni acele etme tarzi konustu ama o zaman bubkadar kemerli bi goruntu yoktu ben de o yuzden moralimi bozmamistim ama simdi canım sıkkın.

Merhaba kızlar bende burun ameliyati oldum hem nefes problemi hem şekil için. Sizce nasil olmuş? Bana sanki ucu hala biraz uzun gibi geldi ama yorumlarınızı merak ediyorum. Bugun 10. Günüm

Eklentiler

• 9027A36B-45FB-4ACC-9B54-066F03E172FF.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 539
  • 87EDF12E-45AB-4CD5-AE3D-779A6421F6F3.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 503
  • 1578E689-44C8-4043-8530-DFD875287409.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 491
  • 670C3165-0C5E-4C4D-9C6D-C83D6A67C5DC.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 526
Merhaba 2 ay oldu amelıyat olalı ama burnumun sırt kısmında boyle bır tümsek var dokununca sert kemik gbı bu durumu yaşayıp duzelen var mı

Merhaba 2 ay oldu amelıyat olalı ama burnumun sırt kısmında boyle bır tümsek var dokununca sert kemik gbı bu durumu yaşayıp duzelen var mıEki Görüntüle 2635826

Merhaba 2 ay oldu amelıyat olalı ama burnumun sırt kısmında boyle bır tümsek var dokununca sert kemik gbı bu durumu yaşayıp duzelen var mıEki Görüntüle 2635826
Maalesef tamamen dümdüz olmaz gibi görünüyor , biraz hafifler ama tam kavisli veya düz olmaz.

2015 yılında yazmışsınız bu mesajı, bende aynı düşünceye sahibim ama iş işten geçti maalesef. Belki çok saçma bir düşünce ama bunu aklımdan çıkarmak istesem de ne yazık ki beceremiyorum. Eski halimi özlüyor. Oysaki çok küçük bir değişiklik oldu ben de ... doktor araştırıyordunuz buldunuz mu?

Merhaba herkese tecrübeli olanlara bir sorum olacak . Ben amaliyat olalı 42 gün oldu . Çok aşırı odemlenmistim bu yüzden alçı bende 13 gün kadar kaldı . Burun ucum top gibi o ayrı mesele de onun yukarısıda burun sırtı yanları da kalın duruyor önden zarif durmuyor maalesef bu da canımı çok sıkıyor. Sizce önden görünümüm ilerleyen zamanlarda düzelir mi ? Zarifler mi ? Daha önce bu sorunu yaşayıp düzelen varsa Allah rızası için bu mesajıma bir cevap versin .

Bulamadım. Zaten araştırmadım da. Çünkü bu saatten sonra hangi doktora güvenebileceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…