How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım bence harika bir yüzün var burnun ileri yaşlarda daha çok sarkar emin ol 22 yaşımla 30 a geldim dağlar kadar fark oldu ucu sarktı bak ucunda şuan ödem olmasına rağmen iyi ki oldum diyorum şuan sana kısa ve kalkık geliyor ama deri kendini salacak burun aşağı doğru uzuyor zaten ameliyat fotosu yok mu cnm ?

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. genel hatlarıyla memnunum, doktorumu da seviyorum, nazik ve profesyonel sadece önden görüntü beni üzüyor o kadar
evet var ameliyat fotosu ekliyorum şimdi

Eklentiler

• D7C5E5D5-87CB-462F-ABCD-11F565E7BCE3.jpeg
    D7C5E5D5-87CB-462F-ABCD-11F565E7BCE3.jpeg
    189,4 KB · Görüntüleme: 427
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten. genel hatlarıyla memnunum, doktorumu da seviyorum, nazik ve profesyonel sadece önden görüntü beni üzüyor o kadar
evet var ameliyat fotosu ekliyorum şimdi

Canım çok yeni 9 gün diyorsun yüzün şiş burnun şiş yapma ne olur keyfini çıkar eski burunun yüzünü gölgelemiş şuan daha ferah yüz hatların daha hoş yumuşak olacak 6-7 ay sabret lütfen

Benim bugün 13. Günüm ve şuan ki halini atıyorum

Eklentiler

• 1C1799A4-7A8C-499C-B412-EFFFD052249F.png
    1C1799A4-7A8C-499C-B412-EFFFD052249F.png
    511,9 KB · Görüntüleme: 362
  • BFCDD914-5F30-44C9-8CD5-0539EAA374CD.jpeg
    BFCDD914-5F30-44C9-8CD5-0539EAA374CD.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 383
Bende ekranda olusturdu ama yıne de dedımkı druma hocam benı acıcaksınız ya ıcınız d2n ne yapmak gelıyorsa burnuma o şekli verın dedim yuzum tombik kendım zayıfım bana kavisi yakıstırmadık belkı bişektomi olabılırdım ama dusun3m3dım dr abıraktım cok
Sizin burnunuzu çokk merak ediyorum küçük ve hokka burun dedinizya🤗

yüzüm uzun benim biraz küçük bi’ çehre değil o yüzden ona takılıyorum burun kısa kaldı :KK70:
Ben yıllardır burunlara baka baka artık uzman oldum özel klasörüm bile var birgün bende olucam artık canıma tak etti 🤣Altın orana sahip olabilecek bir yüzün var kıymetini bil burun estetigi yapıldıktan sonra dudak kaldırma yani lipliftede ihtiyac duyulabilir dudak burun mesafen açılmış olabilir onada kafanı takma derim
Darısı bana Allahım aminn 🤗🤲

Ben yıllardır burunlara baka baka artık uzman oldum özel klasörüm bile var birgün bende olucam artık canıma tak etti 🤣Altın orana sahip olabilecek bir yüzün var kıymetini bil burun estetigi yapıldıktan sonra dudak kaldırma yani lipliftede ihtiyac duyulabilir dudak burun mesafen açılmış olabilir onada kafanı takma derim
Darısı bana Allahım aminn 🤗🤲
aaa evet öyle hissettim açıldı diye düşündüm hoca da orda da ödem var indiğinde daha kısalacak ve ihtiyacın olmadığını anlayacaksın senin eski burnun da çok düşük dudak- burun aranı kapatacak bir burun değildi dedi.. inanmak istiyorum profesyonel birisi sonuçta

yaa altın oran mı 😂😂😂😂 ne hoşsun gerçekten kalbin çok güzel

aaa evet öyle hissettim açıldı diyendğşğfüm hoca da orda da ödem var indiğinde daha kısalacak ve ihtiyacın olmadığını anlayacaksın senin eski burnun da çok düşük dudak- burun aranı kapatacak bir burun değildi dedi.. inanmak istiyorum profesyonel birisi sonuçta

yaa altın oran mı 😂😂😂😂 ne hoşsun gerçekten kalbin çok güzel
Sen kalbini ferah tut ve İnan dahada güzel olucagına inan Herşey inanmakla başlar, 🤗

Canımsın teşekkür ederim Sende öylesin😍💕
Herşey dilediğin gibi olur inşallah 🎈

çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün

sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
canım önceki fotografın varmı üzülerek ben çok beğenemedim önden duruşunu dürüst olmak gerekirse hangi doktora yaptırdın

Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım var :KK43:Eki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305
nerede ameliyat oldun kime fiyatı nedir?

Back