inmemiş gibi mi duruyor? burnumda şişlik yok
hayır düşmedi. burun ucum düşüktü ucunu kaldırdı. tam ayarında yaptı
Kızlar kalın derili olup da başta burnunu beğenmeyip sonradan beğenen var mı acaba?
Bilemiyorum süm ne artısı olabilir kikalın deriler inceden şanslı emin ol canım
guzel olmuş ne kadara ameliyat oldunuz...
nihat kaya. 5. ay halim
ben geçen sene oldum fiyatlar artmıştır şimdiguzel olmuş ne kadara ameliyat oldunuz
Bunu bir yerde okumuştum dün,eksileri artılarindan çok. Muhammed Dilber,Ahmet Dilber, Serdar Öztürk sürekli konuşuyorum bilgi alıyorum kendilerinden revizyon için. Çünkü hayal ettiğim bu değildi,o yüzden yeni bir ben için yeniden cabalayacagimince deri her türlü hatayı hemen gösteriyor kalın deri ödem gitse de belli etmiyor
mesela bi kemik çıkıntısı ya da çöküntüsü siz de en az hasarla bitiyor hep
iyi yönden bak
Bu burnun son halini çok merak ettim atabilir misinizBenim kalin derili ameliyat olalı 3 hafta oldu ve şimdiden sağa yatkın ve burun delikleri asimetrikkalın derili olup bunları yaşayan ve düzelen varmıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim, gerçekten çok mutsuzum
Bunu bir yerde okumuştum dün,eksileri artılarindan çok. Muhammed Dilber,Ahmet Dilber, Serdar Öztürk sürekli konuşuyorum bilgi alıyorum kendilerinden revizyon için. Çünkü hayal ettiğim bu değildi,o yüzden yeni bir ben için yeniden cabalayacagim
Bunu zaten seninle wpde konuşmuştuk diye hatırlıyorum iniyormus.sizin genel sorununuz ben burunla acaba? kalkıklık konusunda bir soru sormak istiyorum
bir süre sonra 2-3 ay mesela aşırı kalkıklık iniyor mu?
Bunu zaten seninle wpde konuşmuştuk diye hatırlıyorum iniyormus.
İnşallah vardrKızlar kalın derili olup da başta burnunu beğenmeyip sonradan beğenen var mı acaba?
Bir arkadaşım var buradan thewall, onun da buradan tanıştığı bir kız varmış bayag incelmiş burnu bunları gördükçe umut oluyor bize deİnşallah vardrbende öyleyim sunan çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?