Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

inmemiş gibi mi duruyor? burnumda şişlik yok

hayır düşmedi. burun ucum düşüktü ucunu kaldırdı. tam ayarında yaptı

ince deri her türlü hatayı hemen gösteriyor kalın deri ödem gitse de belli etmiyor
mesela bi kemik çıkıntısı ya da çöküntüsü siz de en az hasarla bitiyor hep
iyi yönden bak

ince deri her türlü hatayı hemen gösteriyor kalın deri ödem gitse de belli etmiyor
mesela bi kemik çıkıntısı ya da çöküntüsü siz de en az hasarla bitiyor hep
iyi yönden bak
Bunu bir yerde okumuştum dün,eksileri artılarindan çok. Muhammed Dilber,Ahmet Dilber, Serdar Öztürk sürekli konuşuyorum bilgi alıyorum kendilerinden revizyon için. Çünkü hayal ettiğim bu değildi,o yüzden yeni bir ben için yeniden cabalayacagim

Serdar Öztürk ile ilgili o kadar kötü yorumlar var ki onu eledim,ona asla gitmem anladım ki. Nasıl bir
doktormus yahu,ağzım açık kaldı. Bunca yorumlara rağmen ona gidip ameliyat olan var mı gerçekten çok korkunç..

Bu burnun son halini çok merak ettim atabilir misiniz

sizin genel sorununuz ben burunla acaba? kalkıklık konusunda bir soru sormak istiyorum
bir süre sonra 2-3 ay mesela aşırı kalkıklık iniyor mu?

Ya kızlar,bazı insanlar botox,jawline,dudak dolgusu vs yaptırıp ben doğalım diye geziyor. Hayır anlamıyorum korkaklık mıdır,bu gizleme çabası neden? Özellikle ünlüler,youtuberlar,bloggerlar ay çok gülüyorum. Burada da öyle birkaç insana denk geldim,rezillik. Lütfen siz de öncesi sonrası atarken tüm geçirdiğiniz operasyonları yazar mısınız sonrasinda böyle hayal kırıklıkları yaşamayalım

iğrenç ötesi bi burnum var kalın deriliyim bir tarafına kemik oluştu ucu top gibi bu sorunları yaşayan varsa özelden fotopraf atabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…