- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
Burnun çok şiş ama bariz bir kusur göremedim ben şişlikler inince sorun kalmaz bence.Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305
İkisi de yeni mi?
sizce mümkün mü? soldaki ilk hali, sağdaki ameliyat sonrasıİkisi de yeni mi?
Evet mümkün olabilir açı farklı çünkü:)sizce mümkün mü? soldaki ilk hali, sağdaki ameliyat sonrası
Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305
Çok teşekkür ederim.Ben doğal bi kavis istemiştim yüzümün çok değişmesini istemiyordum.Aslında şuan yan profilimi seviyorum ama sanki hiçbir şey degişmemiş gibi hissediyorum.Özellikle önden.Doktorum cildin kalın derili demişti.Bekleyeceğim bakalım.Çok tatlı bir burun olmuş, ben beğendim. Önden büyük görünüyor evet ama merak etmeyin daha gerçekten çok ödem var, inecek. Benim 3. ayım, hala burun ucumda ödem hissediyorum, ama ilk aya göre önden görünümü baya inceldi. Ki benim derim orta kalınlıkta, sizin deri yapınız kalın duruyor. Doktorunuz da kalın derili olduğunuzu söylediyse, min 6 ay kadar zaman verin kendinize.
Evet 6 ay oldu,merak etmeyin benimde ilk çok kalkık görünüyordu sonra iniyor.Burun ucundaki ödem en geç inen ödemdir,benim şuan burun ucumun sağtarafı indi sol ucu hala sert,ödem orantısız iniyor,bu yüzden başta şeklinde gariplik olur.Kendinizi üzmeyin 6.ayda geçeceğine odaklanın.Yorumlarada kulağınızı kapayın.
Merhaba ödemleriniz geçti mi aynı sorunu yaşıyorumya caım burnun cok güzel olmus bende yaklasık 4 ay oldu burun ameliyatını olalı ama burnumda hala belirgin bir odem var sanki kemik gibi üstünde dr msaj yapmamı söylemişti cok düzenli olmasada yapıyorum ama düz görünmesi gereken burnum sanki kemerli gibi duruyo sağdan düz soldan cıkıntı var kafatyı yicem düzelmezse ben revizyonameliyatı falanda olamam anezteziyi kaldıramıyorum cünkü off ya valla sinirlerim bozuluyo
Merhaba! Doktorunuz Fırat Demirtaşoğlu mu Talha Tanyeli mi?Dr. Talha Tanyeli , ücretsiz oldum. Devlet hastanesinde
Çok az özelden fotoğraflaşalımMerhaba ödemleriniz geçti mi aynı sorunu yaşıyorum
Tabikızlar buraya atsam benim için dürüstçe yorumlar mısınız
teşekkür ederim
Güzelçektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün
sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
daha geniş çaplı yorum beklemiştim :)))
çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün
sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?