How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İner mutlaka benim de ilk ay şişti baya 6 ay doldu revizyon olmasına rağmen çok az şişlik kaldı:)

Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım var :KK43:Eki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305
Burnun çok şiş ama bariz bir kusur göremedim ben şişlikler inince sorun kalmaz bence.

aaaa.jpg ssss.jpg

nihat kaya doktorum.

Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım var :KK43:Eki Görüntüle 2572302 Eki Görüntüle 2572303 Eki Görüntüle 2572304 Eki Görüntüle 2572305

Çok tatlı bir burun olmuş, ben beğendim. Önden büyük görünüyor evet ama merak etmeyin daha gerçekten çok ödem var, inecek. Benim 3. ayım, hala burun ucumda ödem hissediyorum, ama ilk aya göre önden görünümü baya inceldi. Ki benim derim orta kalınlıkta, sizin deri yapınız kalın duruyor. Doktorunuz da kalın derili olduğunuzu söylediyse, min 6 ay kadar zaman verin kendinize.

Çok tatlı bir burun olmuş, ben beğendim. Önden büyük görünüyor evet ama merak etmeyin daha gerçekten çok ödem var, inecek. Benim 3. ayım, hala burun ucumda ödem hissediyorum, ama ilk aya göre önden görünümü baya inceldi. Ki benim derim orta kalınlıkta, sizin deri yapınız kalın duruyor. Doktorunuz da kalın derili olduğunuzu söylediyse, min 6 ay kadar zaman verin kendinize.
Çok teşekkür ederim.Ben doğal bi kavis istemiştim yüzümün çok değişmesini istemiyordum.Aslında şuan yan profilimi seviyorum ama sanki hiçbir şey degişmemiş gibi hissediyorum.Özellikle önden.Doktorum cildin kalın derili demişti.Bekleyeceğim bakalım.

Evet 6 ay oldu,merak etmeyin benimde ilk çok kalkık görünüyordu sonra iniyor.Burun ucundaki ödem en geç inen ödemdir,benim şuan burun ucumun sağtarafı indi sol ucu hala sert,ödem orantısız iniyor,bu yüzden başta şeklinde gariplik olur.Kendinizi üzmeyin 6.ayda geçeceğine odaklanın.Yorumlarada kulağınızı kapayın.

konu açtım bakarsanız sizin nasıl şuan ?

ya caım burnun cok güzel olmus bende yaklasık 4 ay oldu burun ameliyatını olalı ama burnumda hala belirgin bir odem var sanki kemik gibi üstünde dr msaj yapmamı söylemişti cok düzenli olmasada yapıyorum ama düz görünmesi gereken burnum sanki kemerli gibi duruyo sağdan düz soldan cıkıntı var kafatyı yicem düzelmezse ben revizyonameliyatı falanda olamam anezteziyi kaldıramıyorum cünkü off ya valla sinirlerim bozuluyo:KK43:
Merhaba ödemleriniz geçti mi aynı sorunu yaşıyorum

çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün

sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
çektiklerim yeni, güncel
kızlar 9. gündeyim bugün

sizce önden duruşu benim suratıma göre değil gibi mi? alışamıyorum, psikolojim bozuldu

Canım bence harika bir yüzün var burnun ileri yaşlarda daha çok sarkar emin ol 22 yaşımla 30 a geldim dağlar kadar fark oldu ucu sarktı bak ucunda şuan ödem olmasına rağmen iyi ki oldum diyorum şuan sana kısa ve kalkık geliyor ama deri kendini salacak burun aşağı doğru uzuyor zaten ameliyat fotosu yok mu cnm ?

Back