Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

evet zaten ferruhun yaptığı revizyon ameliyatıydı. daha önce bir profa ameliyat olmuştum. bütün seçimlerim yanlıştı anlayacağınız.. acele ve acemice verilen kararların sonuçları işte...
Anladım gerçekten iyi karar vermek gerekiyor ben barış beye ameliyat olmak için çok uzun zaman bekledim eşimin işi ile ilgili talihsiz bir olay yaşadık sırf ameliyat olmak içinde başka doktorları hiç istemedim çok doğal yapan sağlıklı sağlam burunlar yaptığına senelerce şahit oldum takip ettim hem maddi olarak hemde tam karar verip emin olmak için bekledim ama fazlası ile değdi inşallahta devam eder ameliyat olacak arkadaşlar lütfen çok iyi araştırıp olun ben 33 yaşında ancak oldum maddi anlamda pahalı bir Dr ama uzun yıllar kullanılacak ve suratın tam ortasında bir görüntü sorun yaşamamak adına sabırlı olun derim

Benim kalin derili ameliyat olalı 3 hafta oldu ve şimdiden sağa yatkın ve burun delikleri asimetrik kalın derili olup bunları yaşayan ve düzelen varmıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim, gerçekten çok mutsuzum

Eklentiler

• 1AC1B946-0A50-41A5-9B02-611328931133.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 754
  • E96D5440-ADFE-4E0E-B021-3BA5CB3FCCD8.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 674
  • 25670788-9B04-4E2B-A871-D94940D7748C.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 662
3.hafta çok erken. Kalın derilisiniz zaten ödemler geç iniyor, eşit inmeyebiliyor bu süreçte o yüzden endişelenmeyin. Masaj verdiyse dr onu yapın

3.hafta çok erken. Kalın derilisiniz zaten ödemler geç iniyor, eşit inmeyebiliyor bu süreçte o yüzden endişelenmeyin. Masaj verdiyse dr onu yapın
Çok saolun ama iki burun deliğim de eşit değil , etrafımda başka ameliyat olan arkadaşlarım da oldu ama böyle eşit olmayan burun deliği örneği görmedim, bunun için revizyon olmam gerekmez umarım

Çok saolun ama iki burun deliğim de eşit değil , etrafımda başka ameliyat olan arkadaşlarım da oldu ama böyle eşit olmayan burun deliği örneği görmedim, bunun için revizyon olmam gerekmez umarım
Ameliyat öncesi eşit miydi delikleriniz? Benim değildi doktorum da eşit olmayacağını eşitlenirse bu sefer de dışardan asimetrik uyumsuz duracağını söyledi belki sizin de öyle bir durum vardır. Ama umarım geçer mutlu olursunuz:)

Bu şekilde burun içi delikleri eşit olmayıp düzelen var mı ?
delikler esitlenir merak etme. bende atel ciktiktan sonra iki delik cok farkliydi, bir taraf buyuk yuvarlar digeri dar uzundu cok fark vardi. simdi 100% simetrik olmasada baya bir duzeldi. gerci bende baska sorunlarim da vardi onlar kaldi. umarim guzel burnun olur insallah

Ne kadar zamanda düzeldi bende de aynı durum var

Selamlar herkese.Benimde 1 ayım doldu bugün.Kendi konumda detaylı paylaştım ama burada da paylaşmak istedim.Gözüm alıştığı icin mi bilmiyorum burnum büyük geliyor gözüme.Evet şiş odemlerim var dokununca bile hissediyorum.Doktorumla burun ucuna dokunmadan kemerli kısma kavis verelim diye anlaştik.3k-2k arası dogal ama cektigim aciya degsin bi burun olsun istedim.Ama sanki burun ucum uzun kaldi o yüzden büyük gözükuyor gibi.Dışarıdan görenler olarak sizin şeffaf yorumlariniza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…