Vermesini neden bekliyosun kuzum alsana bi serum eczaneden hem uygun 5 lira bi de siringa al sıkıver icine yika okyanusmus sinus rinse falan hepsi ayni serumVermedi öyle şeyler.teşekkürler
Bu da benim oncesi sonrasi resmim :)
Aaaa tekrar resim atarim uyarı için teşekkürlersağ taraftaki resimde burnunuzun şekli pek belli olmamış
Aaaa tekrar resim atarim uyarı için teşekkürler
Teşekkür ederom ben de beğendim hatta benim anlattigim ve opmasini istedigimden daha iyi oldu sanki :) istanbuldaçoooook güzel olmuş. doktorunuz hangi şehirde çalışıyordu?
Ellerine sağlık doktorun maşallahı var harika olmuş gerçekten güle güle kullanınEki Görüntüle 2264431 Öncesi & sonrası
Geniş bir burun yapım vardı etli kanatları kesildi
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık doktorun maşallahı var harika olmuş gerçekten güle güle kullanınderiniz ince mi
Eki Görüntüle 2264431 Öncesi & sonrası
Geniş bir burun yapım vardı etli kanatları kesildi
Sizin sorun ne peki burun ameliyatı gerçekten çok önemli bir işmiş şükür bir sorun yaşamadım ama burada devamlı okuduklarım gördüklerim üzüyor beni çok büyük hayallerle giriliyor o ameliyatlara çünkü inş herkesin iyi olur sonuçları doktorum Barış Çakır benimçok güzel. keşke benimki de böyle güzel olsaydı. doktorunuz kimdi?
Sizin sorun ne peki burun ameliyatı gerçekten çok önemli bir işmiş şükür bir sorun yaşamadım ama burada devamlı okuduklarım gördüklerim üzüyor beni çok büyük hayallerle giriliyor o ameliyatlara çünkü inş herkesin iyi olur sonuçları doktorum Barış Çakır benim
Kime oldunuz peki çok üzüldüm bukadar sorun olmasına nekadar oldu ameliyat olalıBenim burnumdaki sorun kemerinin fazla oyulmuş olması, bu yüzden hokka burun dedikleri tipte duruyor, ameliyat olduğu çok belli. Bir de yamuk. Bir de pollypeak dedikleri şeyden var ki en çirkin tarafı da o.
Daha önce kime oldunuz acaba?Benim burnumdaki sorun kemerinin fazla oyulmuş olması, bu yüzden hokka burun dedikleri tipte duruyor, ameliyat olduğu çok belli. Bir de yamuk. Bir de pollypeak dedikleri şeyden var ki en çirkin tarafı da o.
Kime oldunuz peki çok üzüldüm bukadar sorun olmasına nekadar oldu ameliyat olalı
Baya olmuş ben önce Kbb ameliyatı oldum 4 ay sonra estetik oldum barış bey öyle önerdi fotoğrafınız var mı ve revizyon vs oldunuz muFerruh Bingül'e olmuştum ameliyatımı, yanında da kbbci olarak kürşad dural girmişti, ikisi de birbirinden beter. Ameliyat olalı yaklaşık 9 sene oldu.
Baya olmuş ben önce Kbb ameliyatı oldum 4 ay sonra estetik oldum barış bey öyle önerdi fotoğrafınız var mı ve revizyon vs oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?