Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

buda benim öncesi sonrası fotoğraflarım
10 ocakta oldum
1.fotoğraf Dr muayenehanesinde yapacağı burun görseli için hazırladığı taslak
2.fotoğraf ameliyat sonrası 2.5 aylık burnum
3.fotoğraf ameliyat öncesi kendi çekimim
Şükür sorunsuz geçen memnun kaldığım bir ameliyat geçirdim

çok güzel. keşke benimki de böyle güzel olsaydı. doktorunuz kimdi?
Sizin sorun ne peki burun ameliyatı gerçekten çok önemli bir işmiş şükür bir sorun yaşamadım ama burada devamlı okuduklarım gördüklerim üzüyor beni çok büyük hayallerle giriliyor o ameliyatlara çünkü inş herkesin iyi olur sonuçları doktorum Barış Çakır benim

Benim burnumdaki sorun kemerinin fazla oyulmuş olması, bu yüzden hokka burun dedikleri tipte duruyor, ameliyat olduğu çok belli. Bir de yamuk. Bir de pollypeak dedikleri şeyden var ki en çirkin tarafı da o.

Benim burnumdaki sorun kemerinin fazla oyulmuş olması, bu yüzden hokka burun dedikleri tipte duruyor, ameliyat olduğu çok belli. Bir de yamuk. Bir de pollypeak dedikleri şeyden var ki en çirkin tarafı da o.
Kime oldunuz peki çok üzüldüm bukadar sorun olmasına nekadar oldu ameliyat olalı

Baya olmuş ben önce Kbb ameliyatı oldum 4 ay sonra estetik oldum barış bey öyle önerdi fotoğrafınız var mı ve revizyon vs oldunuz mu

evet zaten ferruhun yaptığı revizyon ameliyatıydı. daha önce bir profa ameliyat olmuştum. bütün seçimlerim yanlıştı anlayacağınız.. acele ve acemice verilen kararların sonuçları işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…