doktorunuz hala mersin devlet hastanesinde miMersin devlet te evren aydin :)
Özelden yazarsan cevap veriyim canım burdan fiyat yazmak pek doğru olmazÇoookk beğendimmm yaa küçük bi burun işte süperrr geçmiş olsun canım.
Burnun yandan baya kötüymüş doktorun iyi iş çıkarmış.
Ne kadar ödedin acaba?
Bu öncesi mi yamukluk varYok alınmam tabi ki. Doktor da söyledi seninki farklı ve zor bir burun diye ki bunun farkındaydım zaten. :) Aklıma ameliyatı çook önceden koymuştum ve sonunda karar verip oldum. Resim olarak aşağıdakini attım. Bazı nedenlerden dolayı buraya resmi direkt atamıyorum. Umarım belli oluyordur. Nefes problemim vardı bu arada tabi ki. Hep ağzımdan mefes alıyordum ve geceleri de hep ağzım açık uyuyordum. Sabah kalktığımda boğazım kuru falan oluyordu. Şimdi şükür burnumdan nefes alabiliyorum. Böyle sihir gibi bir şey burundan nefes almak bu yaşa kadar alamadığım için biraz tuhaf geliyor ama mutluyum. :)
Yamukluktan kastınız nedir? Görenlerden kimse yamuk falan demedi de. :/Bu öncesi mi yamukluk var
gayet guzel olmuss[photo="medium"]1243239[/photo] Kızlar bende Muhammet Dilber'e oldum bugün tam 20. günüm albüme ekledim ben çok memnunum ameliyat olacak arkadaşlar hiç korkmasın ve Muhammet Beye güvensinler kesinlikle :)
Sol delik ustte gibi gorunuyor gerci foto net değilYamukluktan kastınız nedir? Görenlerden kimse yamuk falan demedi de. :/
Ay bu Nasıl bir değişim yaa
Hmm anladım. Benim dikkatimi çekmiyor açıkçası aynaya baktığımda gayet mutlu oluyorum daha 1 ay bile olmamasına rağmen.Sol delik ustte gibi gorunuyor gerci foto net değil
Burnunuz çok hoş olmuş öncesi nasıldı foto koyabilir misiniz sanırım öğretmensiniz çalışmaya hemen başladınız mı ameliyat sonrası korumak zor mu bende öğretmenim daha burun ameliyatı olmadım ama bahçede top çarparsa diye şimdiden korkuyorum
oo cok hos olmus canım masallah baya kavıs gelmıs :)Kizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum
Buda benim burnummm :))
canım aldırma sen onlara bence..bu senin ruh sağlığını bozuyorsa mutsuz ediyorsa da sağlık için yaptırmışsın sayılır bence..ayy kızlar yenı arkadas cevrem oldu son 1 aydır.2 kız nedense sureklı ayy cok gunaha gırdın ayy yandın sen tarzı seyler konusuyor.
oo cok hos olmus canım masallah baya kavıs gelmıs :)
35. Günüm şimdilik herşey yolunda :) estetik gibi durmayan doğal bi burun oldu önden de hoşuma gidiyo o da önemli kimse atmamış önden fotoğraf burdaaa. Umarım bu memnuniyetim hep sürerEki Görüntüle 1752185 Eki Görüntüle 1752187
geçmiş olsun doktorun kimdi?Kızlar 15 günlük burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?