- 9 Şubat 2016
- 34
- 6
- 1
Acaba burnunu kime ve ne kadara yaptirdin ogrenebilir miyim? Cok yazi var yazdiysanda goremedim :)Ay tesekkür ederim :) de bana ćok küçülmüş gibi geldi ya :) bunlar da eski burnum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba burnunu kime ve ne kadara yaptirdin ogrenebilir miyim? Cok yazi var yazdiysanda goremedim :)Ay tesekkür ederim :) de bana ćok küçülmüş gibi geldi ya :) bunlar da eski burnum
Acaba burnunu kime ve ne kadara yaptirdin ogrenebilir miyim? Cok yazi var yazdiysanda goremedim :)
Ay çok teşekkürler şiş ama Eskişehirde Beklen Sami Üre yaptıBurnunuz çok hoş doktorunuz kim acaba.mutlu mutlu kullanın yeni Burnunuzu
Ben cıktım. Ameliyat olduktan 4 saat sonra taburcu oldum:)Kizlar aranizda ameliyatd'tan sonra ayni gun hastaneden cikan var mi?
Merhabalar Orayla ilgili bi bilgim yok ama korkma ya Bende çok korkuyodum boşunaymış korkulcak bişey yokslm kızlar biraz gec bi sat oldu farkındayım ama yeni buldum burayı birkac sayfayı okudum fotolarınızı gordum maşallah hepinizın cok guzel olmuş bu arada bende haftAya c.tesi ameliyat olucam ümraniye cakmak erdem hastanesinde orayla ılgılı bır bılgınız varmı acaba yorumları okumama ramen hala korkularım varda lutfen yardımcı olun bana
Ne kadara oldun cnm eski burnunun kalkikligi da güzelmiş yalnız sadece kemer gitseymis de olurmus sen mi istedin kalkik olmasiniEki Görüntüle 1769108 Eki Görüntüle 1769107 Eki Görüntüle 1769100 Eki Görüntüle 1769099 Kızlarr bugün alçı tampon çıktı Ama çok şişim damağım bile şiş;( Ağzımı bile zor kapanıyor.Burnumda tıkanıyor okyanus suyu kullansam sıkıntı olur mu:/
peki hastaneyle ilgili bilgın varmıMerhabalar Orayla ilgili bi bilgim yok ama korkma ya Bende çok korkuyodum boşunaymış korkulcak bişey yok
Canım 2500 e oldum.Evet yeni burnum kalkık oldu ama biraz incekmiş şişlikler gidince Ben çok değişmesin dedim kemer gitsin ve ucu küçülsün dedim Kalın etli oldugu için bu kadar oldu :/Ne kadara oldun cnm eski burnunun kalkikligi da güzelmiş yalnız sadece kemer gitseymis de olurmus sen mi istedin kalkik olmasini
Hayır yok cnmpeki hastaneyle ilgili bilgın varmı
hımmm...tşk ederim umarım erdem hastaneyıle ılgılı bırı yazarda ıcım rahatlar bu arada gecmiş olsunHayır yok cnm
Sağolun Ee sen doktorunu iyi araştırmadın mı neden bu kadar telaşlısınkihımmm...tşk ederim umarım erdem hastaneyıle ılgılı bırı yazarda ıcım rahatlar bu arada gecmiş olsun
araştırdım cok guzel yorumlar var ama 3boyutlu foto gostermıyor bu yuzden endişeliyim cnm fatih eraslan doktorun adı offf sureklı başka yorumlar okuyunca insanın aklı karışıyor :'(Sağolun Ee sen doktorunu iyi araştırmadın mı neden bu kadar telaşlısınki
Meraba.merak etme10 gunden sonra inmeye basliyor bende uzun sure kalacak diye korkmustum6.günüm ve yuzumde çok şişlik var. nasıl geçer acaba? ilk iki gün buz koydum, morarma yok ama 3. günden itibaren şişlik başladı.
Amaliyattan once insan ornekleri gormek istiyor.deneyimleri merak ediyor.bu site bu konuda bana cokEki Görüntüle 1762404
yardimci oldu.oyuzden bende deneyimlerimi paylasayim.11.gunum.onden bir fark yok burun ucuyla oynanmadi.sadece kemer torpulendi.et ve devalasyon vardi.kapali amaliyat.
Hangi doktora acaba Tamer Bey'e mi? Oldyktan sonra paylasirsan sevinirim:)slm kızlar biraz gec bi sat oldu farkındayım ama yeni buldum burayı birkac sayfayı okudum fotolarınızı gordum maşallah hepinizın cok guzel olmuş bu arada bende haftAya c.tesi ameliyat olucam ümraniye cakmak erdem hastanesinde orayla ılgılı bır bılgınız varmı acaba yorumları okumama ramen hala korkularım varda lutfen yardımcı olun bana
O burunu bedava yapan doktorun elinden opulur çok güzel cnm boluya mi gelsem ne bu arada plastik cerrahlar ucret aliyo neden almadi ki doktorun ücret KBB olsa anlicam da kırık falan miydiBolu'da ibrahim sağlam. Bir ücret vermedim :)