- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Tesekkur ederim, en azindan hislerim karsiliksiz olmasin istiyorum cok buyuk gelisme katedemesek de.bu iş olur sen sıkma canını.
benim kuzenim de iş yerinde bu şekilde başladılar ve şu an sevgililer, evlenmenin eşiğindeler.
her ilişki hemen zırt diye başlamak zorunda değil, zamanla olursa daha güzel.
seni görmek için bulunduğun yere gelmesi de önemli bi gelişme.
Bence okudugunuzu idrak edemediniz tam olarak. Sayfalardir yaziyorum ki onun ne hissettigini anlamiyorum ben de bir seyler hissetmeye basladim. Yalniz bu sekilde olmasi bir iliskiye engel olur mu direkt mesafe mi koysam konussam mi vs actim konuyu. Cok mutlu olduğumu felan nerden cikardiniz gercekten konuyu nasil okudunuz bilemedim. Dikkat amacli actiysam sayet cevap verip istedigime ulasmami saglamasaydiniz...Seni sevgili olarak bile görmek istemeyen biriyle sevişmek seni bu kadar mutlu ediyorsa, herhangi bir aşk acısı üzüntü de çekmiyorsan, karşı tarafın da sana deliler gibi aşık olduğundan eminsen bu konunun amacı ne? Farkında mısınız ama burası "bir derdim var" köşesi. Derdiniz yoksa seks sonrası mutluluğunuzu haykırmak için mi konu açtınız?
Hiçbir mantığa oturtamıyorum, tamamen dikkat çekmek amaçlı açılmış bir konu.
Ben tam olarak nasil hissettigini anlamiyorum aslinda problem o.Sevgili olmadan sevişip sonradan da sevgili gayet olunabilir. Ama karsındaki kisi önemli. Tutumu,davranısları nasıl? Seninle ciddi bir şey yaşamak istediğini sana hiç belli ediyor mu?
eğer bu tarz sinyaller veriyorsa olabilir ama konusunu bile açmıyor sadece sevişiyorsa sıkıntı vardır.
Oooof sene olmuş 2020 millet aya çıktı bizde hala kanlı çarşaf, aman nasıl sevişirsin, bekaret, namus. Hanımlar hanımlaaaaaaar üç yaşında çocuğa tecavüz ediliyor bu ülkede, sokak köpeği aylar süren tecavüze dayanamayıp ölüyor. Siz halen neyin derdindesiniz ya yuh! Vallahi utanıyorum hemcinsim olduğunuz için. Akrabasının tecavüzüne uğrayıp abisi tarafından öldürülen Güldünya’dan utanın be. Namusları kirletildi diye katlettiler o kızı. Namussuzluk çalmaktır, yalan konuşmaktır, evli olduğu halde başkasına bakmaktır, yandaşını kayırmak, haksızlığı gördüğü halde susmaktır. Az aklınızı başınıza alın. Yeter! Erkek organından korktuğunuz kadar cehaletten korkmadınız be!
Çok doğru bir yorumOooof sene olmuş 2020 millet aya çıktı bizde hala kanlı çarşaf, aman nasıl sevişirsin, bekaret, namus. Hanımlar hanımlaaaaaaar üç yaşında çocuğa tecavüz ediliyor bu ülkede, sokak köpeği aylar süren tecavüze dayanamayıp ölüyor. Siz halen neyin derdindesiniz ya yuh! Vallahi utanıyorum hemcinsim olduğunuz için. Akrabasının tecavüzüne uğrayıp abisi tarafından öldürülen Güldünya’dan utanın be. Namusları kirletildi diye katlettiler o kızı. Namussuzluk çalmaktır, yalan konuşmaktır, evli olduğu halde başkasına bakmaktır, yandaşını kayırmak, haksızlığı gördüğü halde susmaktır. Az aklınızı başınıza alın. Yeter! Erkek organından korktuğunuz kadar cehaletten korkmadınız be!
Alni olsa da opsem su yorumu.Oooof sene olmuş 2020 millet aya çıktı bizde hala kanlı çarşaf, aman nasıl sevişirsin, bekaret, namus. Hanımlar hanımlaaaaaaar üç yaşında çocuğa tecavüz ediliyor bu ülkede, sokak köpeği aylar süren tecavüze dayanamayıp ölüyor. Siz halen neyin derdindesiniz ya yuh! Vallahi utanıyorum hemcinsim olduğunuz için. Akrabasının tecavüzüne uğrayıp abisi tarafından öldürülen Güldünya’dan utanın be. Namusları kirletildi diye katlettiler o kızı. Namussuzluk çalmaktır, yalan konuşmaktır, evli olduğu halde başkasına bakmaktır, yandaşını kayırmak, haksızlığı gördüğü halde susmaktır. Az aklınızı başınıza alın. Yeter! Erkek organından korktuğunuz kadar cehaletten korkmadınız be!
Alni olsa da opsem su yorumu.
Bence okudugunuzu idrak edemediniz tam olarak. Sayfalardir yaziyorum ki onun ne hissettigini anlamiyorum ben de bir seyler hissetmeye basladim. Yalniz bu sekilde olmasi bir iliskiye engel olur mu direkt mesafe mi koysam konussam mi vs actim konuyu. Cok mutlu olduğumu felan nerden cikardiniz gercekten konuyu nasil okudunuz bilemedim. Dikkat amacli actiysam sayet cevap verip istedigime ulasmami saglamasaydiniz...
Hayir bencil degil zaten cok bir sey de olmuyor. O gun cok guzel geçiyor, oturuyoruz konusuyoruz felan ama acaba diyorum sevişmenin etkisi mi bilemiyorumBana bu iş olacakmış gibi geldi 2 gündür okuduklarıma göre. Onun da boş olduğunu düşünmüyorum sana karşı. Eğer gerçek manada sevişiyor olsa idiniz farklı düşünebilirdim belki ama sizde o da yok, sonrasında sarılıp uyuyor olmanız da bence bir aşama, amacı sadece eğlenmek olsa idi ileriye gitmek isterdi diye düşünüyorum. Bu arada senin tabirinle sevişme esnasında sana davranışı nasıl bencil mi seni de düşünüyor mu bunlar da ip ucu verebilir aslında sana.
Hayir bencil degil zaten cok bir sey de olmuyor. O gun cok guzel geçiyor, oturuyoruz konusuyoruz felan ama acaba diyorum sevişmenin etkisi mi bilemiyorum
İlk görüşmenizde evde sona kaldınız oldu 3 kez birliktelik yaşamışsınız diğer 2 si nasıl oldu yine o teklif mi etti bana gel diyeEvet çok haklısınız. İste telefonu ortada, başkasıyla gorusmesi yok bana gelen mesaji sorguluyor, kıskandığıni bile söyledi ama ortada bir sey yok iste
29 yaşında bir erkeğin sürtünerek sevişmeside komik geliyor bana ya
Başlıkta seviştik ibaresi geçince insan daha iddialı durumlar bekliyor ama çıkan sonuç baya masumBunun olmadığını düşünüyorum açıkcası ben yani bu kadar da ileriye gitmiyorlar bence, daha masumane bir şeyler oluyormuş gibi anladım yazdıklarından.
Başlıkta seviştik ibaresi geçince insan daha iddialı durumlar bekliyor ama çıkan sonuç baya masum
29 yaşında bir erkeğin sürtünerek sevişmeside komik geliyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?