• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet öyle dedim
Sizin iş şu tarafa doğru gidiyor ama gene de sen bilirsin

D2F909BA-D255-488C-A5FA-874FEE7E4D96.webp

🙄 Taktik de yapamıyorum ki. Piyasayi kizistirmak mi😅 aa ama benim gibiler piyasayı kiriyormus..

Bosver sen o kız kurularini ya. Dolu burda onlardan tek tek ugrasmaya kalksan ohoo. Normal insan kategorisine sokup cevap verme bile. Kukulariyla birlikte kafalari da pas tutmus işlememekten.

hayattaki tek başarısı evlenip çocuk yapabilmek olmuş çünkü, bununla övünüyor anca:)

Sonra adamlar niye aldatıyor tabi aldatırlar çünkü öyle bir totolarını kaldırıyoruz ki ben hep en kötüyü düşünürüm bu adam beni aldatırsa 2 çocuğum bile olsa tekmeyi basacak gücüm olmalı mesleğim cesaretim olmalı bağımlılığım olmamalı başka bir insana bağımlı yaşamak kadar kötü birşey yok bence bu hayatta bu adamlar niye bu kadar abartılıyor ben anlamıyorum hiç bir zaman da anlamayacağım

Bildirim gelmese yazmazdım ama bu ne böyle?Cidden bu konu gerçek mi? Gerçekse çünkü durum çok vahim.Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama bekar bir kadın olarak bu tarz şeyler yaşıyorsunuz ve bununla övünüyor musunuz?Ne kadar basitçe bir şey.Ben buna zina der geçerdim sizin gibi insanlardan da zaten hep uzak olmaya çalışıyorum. Ayrıca böyle İĞRENÇ durumlarınızla Kadınlar Kulübü gibi seviyeli bir platformu kirletmeye ne hakkınız var?Ben daha 19 yaşındayım benden daha küçük olan hanımlar da var burada.Kötü örneksiniz.Biraz UTANIN yahu. Zaten konu fake.Bence konu sahibi erkek ve bu fake konuyla bizimle eğleniyor.Gerçekse de sahteyse de İĞRENÇ.Biz burada güvenli hissettiğimiz için bulunuyoruz.Bu tarz şeyler görmek istemiyoruz.

Sizin gibi cahil saygısız rezil insanlar da bizim midemizi bulandırıyor her haltı yapmak için kuduran gelip burda ahkam kesen reel de yüzüne bile bakılmayan insanlarsınız kimse senle sevişmek bile istemiyordur kesin :)

bende sevgili olduğunuzu düşünmüyorum, buradaki arkadaşlar ee zaten sevgilisiniz, seviştiyseniz sevgilisiniz demektir falan yazmış ama durum çok farklı şu anda, bende kaçan kovalanır taktiğini uygulamanız gerektiğini düşünenlerdenim, çek kendini arkadaşım başka bir yolu açıkça konuşmak onu da yapamam dediğine göre çekeceksin kendini.

Sizin gibi cahil saygısız rezil insanlar da bizim midemizi bulandırıyor her haltı yapmak için kuduran gelip burda ahkam kesen reel de yüzüne bile bakılmayan insanlarsınız kimse senle sevişmek bile istemiyordur kesin :)
Cevap verdiğiniz kişinin özelinde söylemiyorum fakat bu tarz düşünceye sahip olanlar genelde her şeyi yaşayıp yaşayıp, sadece cinsel birlikteliği yaşamıyorlar ya da başka yollar deniyorlar. Ondan sonra sabah çarşafta kan görününce bu arkadaşlar bakire zannediliyor. Bu da karşındaki insanı kandırmak değildir de nedir?

Agauhaga yine konu kimin en cok sevistigine gelmis😂😂 tamam sampiyon sizsiniz😂😂 erkeklerden beter olduk yeminlen😂 onlar malum organlariyla ovunuyor burdakilerde ay en coookkk ben sevisirimmmm😂😂 gercek ask sessiz gercek sevgi dilsiz olurmus😐😂😂 sesi cikmayanlar var ya burda en cok onlar sevisiyodur😂 dewamkee

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
3 defa seviştik ama sevgili değiliz bayanlar sevmediği erkekle öylesine bi şey yaşamaz aşk sevgi olması lazım erkek için durum farklı onlar ihtiyaç giderme olarak görüyordur Dikkat edin

siz konuya yorum yazıp yukarı taşıdığınıza göre mideniz kaldırıyor sonucu mu çıkıyor ? yoksa ben yazdıklarımla, kendimle çelişiyorum sonucu mu ?

çok net ; sana hitap ediyorsa yazma! seni ilgilendirmiyorsa yazma, bunun burada olmasından rahatsız isen yazma, bir güç elinizden tutup buraya yazmanızı için sizi zorluyor mu ? Bildirimden rahatsız isen bildirimleri kapa, BDV'den rahatsız isen moda bölümü var orada zaman geçir.

istemem yan cebime koy artık geçerli değil.

Not : lütfen bana cevap vermeyin, benden alıntı yapmayın.
İnsanları bilip bilmeden yargılamak size hiç yakışmadı,ayıp etmiş oldunuz
Herkes gibi ben de konuyla ilgili fikrimi belirttim,zaten burası da çok şahane bir yer değil kendi halimde takılıyor olduğum bir grubum var ordaki insanlara destek olmak amaçlı burdayım yoksa çoktan üyeliğimin iptalini istemiştim

zaten burası da çok şahane bir yer değil

rahatsız olduğunuz yerde kalmanızı da ben anlamıyorum. Konudan rahatsızsınız ama konuya yorum yazıyorsunuz, siteden memnun değilsiniz ama sitede durmaya devam ediyorsunuz.

sizin genel olarak bir memnuniyetsizlik durumunuz var ben olsam 1 dakika durmazdım

,
rahatsız olduğunuz yerde kalmanızı da ben anlamıyorum. Konudan rahatsızsınız ama konuya yorum yazıyorsunuz, siteden memnun değilsiniz ama sitede durmaya devam ediyorsunuz.

sizin genel olarak bir memnuniyetsizlik durumunuz var ben olsam 1 dakika durmazdım
Dedigim gibi beraber yola çıktığımız bazı arkadaşlarım var onlar için burdayım,arada sırada da konularla ilgili benim de fikir belirtme hakkım vardır heralde herkes gibi dimi,ne konulara neler yazılıyor ben de sizin benim yorumumdan neden bu kadar rahatsizlik duyduğunuzu anlayamadım
Konuyu çok uzatmak istemiyorum,kolay gelsin,iyi çalışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X