• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaaaaaz sadece kafasına göre birine nikah kıydıranlar sevişebiliiiiirrr,bekarların boynu tez vurulaaa!!! Bekar kadın sevişmek isteyemez hakkı yoktur,neden? Kocası yok onun çünkü.Kocası olanlar çatır çatır sevişir diğerleri öööylece bakaaaar iç çeker..Te allam napcaz şimdi? Ölsün bu bekarlar.Nasıl hemcins yorumları bunlar yaa! Size ne kardeşim,günahta onun sevapta onun! Canı sevişmek istedi diye ve birini bulup nikah kıyamadı diye linç etmekte ne! Namus iki bacak arası değil. Oraya kadar tonla namus ölçütü var. Günah boyutu da kimseyi bağlamaz zaten.
Bazi gelen cevaplara sok oluyorum.ne yazsam bilemiyorum bile. Tesekkkurler

Konu sahibi sizin tatlı bir ilişkiniz var. İyi arkadaşsınız, iyi anlaşıyorsunuz, birlikte vakit geçiriyorsunuz, tatlı tatlı birbirinize aramaları açıklıyorsunuz, ufak tefek flörtleşmeleniz var. Bence siz çift olmuşsunuz. Birlikte plan yapabilen, vakit geçirebilen, ten uyumu olan, huzur sahibi eğlenen insanlarsınız. Hitaplar da bunu doğruluyor. Telefonunda fotoğraflar var. Daha ne olsun
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burdaki arkadaslarin yorumunu dikkate aldim bugun konusurken bir iki plan yaptim daha doğrusu burasi cok guzel surasi cok guzel diye gidelim mi diye sordu. Biraz daha ikna oldum. Daha once sevgilim oldu ama suan hic olmamis gibi afallamis durumdayim

Ne alaka yahu? Sirf arkadastik sevistik ama adi yok diye herkesle ayni anda sevisiyor gebe kalip cocugu cope mi atiyoruz bu ne mantik bu ne lahana tursusu. Sapla samani karistirmayalim
Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün

sizi kasmıyorsa izninizle cevap vermek istiyorum.

çocuk olduğunda terk edilmek komik mi mendil sallayıp halaya durmuş gibi eğleniyorsunuz?
başkasının yaşayacağı kötü olayı böyle mutlulukla karşılayıp eğlenecek kadar kötü olmak nasıl bir karanlık?
son olarak yaptığınız yorumların beğenilmemesini bu kadar kompleks yapmayın. gidip eski yorumları beğenmemek falan. çocuk musunuz? misketleri de vereyim mi? buyrun bunu beğenmeyin..

@aypare- tşk ederim.
Okuyunca sok oldum. Benim basima gelmeyebilir baska bir hemcinsimizin basina gelebilir. Gebe kalip terkedilmek hos bir sey mi gulunecek bir sey mi anlamadim.

onun istediği değil adamın ne istediği önemli. konu sahibi dünden razı, istenseydi zaten bu konuyu açmaya gerek duymazdı. ortada bir istenmemişlik var. adam bunu yeterince istemiyor. bunu söyleyince de beğenmedime boğuluyoruz.

biz en iyisi hiç konuşmayalım, konu sahibi açık açık söyle seviştiğin adama
"sana karşı bir şeyler hissediyorum, başka kadınlarla görüşmeni istemiyorum ve artık beni çevrene sevgilim diye tanıtmanı istiyorum" diye. adam "sen bilirsin görüşmeyelim o zaman" derse de ağlama ama.
Ben basta bir sey hissetmiyordum. Suan hissediyorum onun da hissedip hissetmedigini anlamiyorum cunku arkadas grubumuz var calistigimiz yer de kucuk malesef. Suan bir seyler hissediyorum acaba konusmadan direkt arkadasligi bitirsem.mi bilemedigimden fikrinizi almak istemiştim

Cok saçma bi soru ve konu hangi kadın daha ne olduklarını bilmeden kendini bir erkeğe teslim eder sonunu düşünmeden iş yapmayın arkadaşlar özgür olabilirsiniz ama bizim dinimiz islam lütfen buna göre yaşamaya calisin o adam sevgililik le değil evlilikle bitirmesi lazım bu konuyu bu kadar hafife almasınlar kadınlari lütfen birazcık olsun terbiye
Bizim dinimiz islam derken benim dinimin islam olduğuna nasil bukadar eminsiniz ki bu hiç önemli degil de. Turkiyede yasiyoruz diceksniz gazetelerin 3.sayfalarina hic bakmiyorsunuz sanirim zira 'islama uygun'lugu o zaman da sorgulamanizi isterim.
Gayet de terbiyeliyim arkadasim. Ben arkadasimla seviştim diye terbiyesiz olmus olmuyorum

Çok basit demi arkadaştık seviştik yargılamak bana düşmez ama sen bide kendine dışarıdan birinin gözüyle bak canım sonra üzülürsün
Evet cok basit. Dışarıdan senin beni nasıl gordugunun zerre onemi yok biliyor musun? Kendini bu kadar onemseme :)

Bizim dinimiz islam derken benim dinimin islam olduğuna nasil bukadar eminsiniz ki bu hiç önemli degil de. Turkiyede yasiyoruz diceksniz gazetelerin 3.sayfalarina hic bakmiyorsunuz sanirim zira 'islama uygun'lugu o zaman da sorgulamanizi isterim.
Gayet de terbiyeliyim arkadasim. Ben arkadasimla seviştim diye terbiyesiz olmus olmuyorum
Dinin beni ilgilendirmez ben Elhamdülillah muslumanim bana ters böyle şeyler arkadaşınla sevişmek hafif bisey mi ilişkiye girmek hemde evli olmadan senin için terbiyesizlik değilse baya genissindir bana arkadaşım deme senin gibi değerleri olan bir arkadaş istemem ben isterseniz bana kızın beğenmedim emeojisi bırakın benim doğrularım doğrudur kimsenin beğenisi kazanmak için ayy canım iyi yapmışsın sevgilisinin ne güzel gibi şeyler yazamam kusura bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de sizin yaklaşımınız hoşuma gitmedi. ‘piyasada fiyat kırdırıyorsunuz’ ne demek? Ne piyasası bu pardon? Niye sizin gibi düşünmeyenlere illa bel altı vurma ihtiyacı duyuyorsunuz? Yalnızlığınızın nedeni başka kadınlar değil, sizin erkeklere karşı tavrınızdır belki de.

Konu sahibi; eğer bi şeyler hissediyorsanız açık açık konuşmanızda bir sakınca yok bence. Çok iyi arkadaş olabilirsiniz ama kaybedeceğiniz bir şey yok. Yaşadıklarınıza anlam yüklemeye başladıkça daha fazla üzülebilirsiniz. Zaten kıskançlıklar başladıysa işin içine duygular girmiş demektir.

Bazilarinin derdi kimse sevişmesin boylece erkekler bize mecbur kalsin, sirf cinsellik icin evlenmek zorunda kalsinlar. :)))) Kendileri bekleyip millet sevişirken ustune sevgilisi, eşi de yoksa boyle sinir yapiyor. 😬

Halbuki boylesi daha iyi herşey sevişmek değil. Bir adamin sirf cinsel ihtiyacindan, yokluktan evlendigi biri olmak istemezdim.
Sizi seven adam "nasilsa baskalariyla sevişebiliyorum" diyip gitmez.
Bu kadar korkup sinir yaoacak bisey yok

Ne yapıyor peki. Konu sahibinin resmine bakıp sabaha kadar sigara yakıp ya ben bu kadınla nasıl sevdamı devam ettiririm diye mi düşünüyor:KK66:
Tabiki biri gidip diğeri geliyor..
Inanın konu sahibinin yaşıyabilecekleri duyabilecekleri arasında hafif bile.
Sadece iş ortamında tanıyor. . Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı. Hayatta herşey olabilir . Hamile de kalabilir. Daha hoşlandı mi hoşlanmadı mibunu dahi bilemeyecek kadar tanımadığın birine .. Bu kadar özelinizi açarken bi düşünün bunun bana ilerde zararı olabilir mi akıllıca hareket edin
Neler neler ya. Bir kadın akilli olmalı.
Her durumu düşünerek hareket etmeli.
Kadın kendisini sadece aklıyla koruyabilir. Neler yazarım da sadece kendisini özel görmesini tavsiye ediyorum. Başka yazamayacağım iyi günler.
Kurtlar vadisinin senaristi halt etmis ablam senin yaninda😂 sirf cinsellik yasadi diye mi bunlari yapacak? Goruch usulu evlenip karisini satan yok mu dersin? 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X