Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıp terkedende çok ama sizin çevrenizde yoksa güzel bisey

Ben de evlilik dusunmuyorum, önceki ilişkilerimde bu sebeple ayrildik. Derdim evlenmek değil ama ona karşı hisler beslemeye basladim.
Bu konuda en güzel cevap hep dediğim gibi akışa bırak beklenti içinde olma anın tadını çıkar seviştikten sonrada paylaşımlarınız oluyormuş ya işte o anları değerlendir ortak zevkler ortak konular şimdi yaz elinizden geldiğince gezin tozun hayatın tadını çıkarın ne kadar mutlu olursan karşındaki de mutlu olur seninleyken ha birde konuşun sürekli herşeyi sor onu dinle zaten cinsellik ve arkadaşlık ben arkadaş olmadığım biriyle evlenemezdim sadece cinsellik iyi diye evliliğe gitmedi bizim ilişkimiz çok iyide arkadaş olduk

Ama bu iki taraf için de geçerli. Mesela eski ilişkim çok çetrefilli sürmüş ve zor bitmişti. Bana lanetler ve beddualar ederek bitirdi, ilişkim olmasına rağmen de bir süre peşimden düşmemişti. Ona göre ben ona evlilik vaadedip nanaaay dedim.
İlişki bu, bitebilir de evlenilebilir de. Önemli olan bunları kabullenmek ve işlerin çirkinleşmeden gitmesi ayrıca açık olmak. İlişki istiyorumdur ona göre konuşurum, evlilik düşüncem yoktur belirtirim mırın kırın etmem. Zaten bunlar olsa kimse öyle mi böyle mi diyerek taktik arayışına girmez.

ama bu çok ağır olmuş.öbürü gelmiş diğeri gitmiş.hayat görüşünüze uygun olmayabilir ama neticede hemcinsiz

"Biz şimdi neyiz" sorusu bana her zaman saçma gelmiştir. Ne hissediyorsan osun. Adamla birlikte mi oldunuz, okey. Gerisine bakmak gerekir. İki kişi sevgili oldukları zaman genelde ikisi bir arada vakit geçirmek istiyorlar; araya başka kişiler girmiyor (iki kişinin de rızası varsa buna o ayrı bir konu); kıskançlık, sahiplenme duyguları yoğunlaşıyor. Birbirinize bağlılık duyguları hissetmeye başlıyorsunuz yani. Sizin sevgili olmaya hazır olduğunuzu ama karşı tarafın buna hazır olmadığını düşünüyorum ben. Sizi çok çekici buluyor olabilir, hoşlanıyor olabilir. Ama sevgili olmaya sıcak bakmıyor gibi. Öyle olsaydı zaten burada bu soruyu sormazdınız.

Kullanıp terkedende çok ama sizin çevrenizde yoksa güzel bisey
Tabiki var ama bunu sevgiliyken de yapan var evlenip aldatıp boşanan da var yani hiç birşey yaşamadan evlenen kadınlar da mutlu olacak diye birşey yok malesef şans kısmet bu işler ben de gidin sevişin evlenin demiyorum herkesin hayatı kendine benim yaşadığım hayat beni mutlu eder bir başkasını mutlu etmez mesela erkekler,i biz kadınları kullanan pozisyonuna getirmemiz çok yanlış niye biz kullanılıyormuşuz onlar kim ki erkek dediğin nedir yani niye bu kadar özel oluyorlar bu bana göre değil işte kullanmaksa olay ben kullandım attım kenara şuan ben istediğim içinde evlenme teklifini kabul ettim karşımdaki erkek benden değerli değil olamaz da

Ben de demiyorum ama isteyen sevişir isteyen sevişmez kim nasıl rahat hissediyorsa. Yorumlara sinir oldum sadece biri fiyattan bahseder biri nasıl da geniş bir insansın falan der. Herhalde dünyadan haberleri yok, dünyada gerçekten karakteri oturmuş, böyle zırvalıkları dert etmeyecek insanlar var.

ama bu çok ağır olmuş.öbürü gelmiş diğeri gitmiş.hayat görüşünüze uygun olmayabilir ama neticede hemcinsiz
Ne yapıyor peki. Konu sahibinin resmine bakıp sabaha kadar sigara yakıp ya ben bu kadınla nasıl sevdamı devam ettiririm diye mi düşünüyor
Tabiki biri gidip diğeri geliyor..
Inanın konu sahibinin yaşıyabilecekleri duyabilecekleri arasında hafif bile.
Sadece iş ortamında tanıyor. . Ne olursa olsun bu adamın bu kızı yarın obur gün birilerine peş keş çekmeyeceğinin var mı garantisi. Satmayacaginin garantisi var mı. Kötüsünü düşün. Evlendi diyelim başkasıyla. Bu F*** boddy nin tutup kocasına gel hep beraber yapalım ben karını biliyorum cekmeyeceginin garantisi var mı. Hayatta herşey olabilir . Hamile de kalabilir. Daha hoşlandı mi hoşlanmadı mibunu dahi bilemeyecek kadar tanımadığın birine .. Bu kadar özelinizi açarken bi düşünün bunun bana ilerde zararı olabilir mi akıllıca hareket edin
Neler neler ya. Bir kadın akilli olmalı.
Her durumu düşünerek hareket etmeli.
Kadın kendisini sadece aklıyla koruyabilir. Neler yazarım da sadece kendisini özel görmesini tavsiye ediyorum. Başka yazamayacağım iyi günler.

Bana kalsa dünya da en son evlenecek insan bile değildim çok büyük konuşmuşum bence bu evlilik olayı benim başıma büyük konuşmamdan dolayı geldi sevgilim her an vazgeçerim diye tetikte :) vallahi daralıyorum aslında birlikte yaşıyor olmasaydık eminim vazgeçerdim ama birlikte huzurla yaşadığımızı gördüğümden eskisi kadar korkmuyorum evlilikten en önemli şey bir kadının hayatta başarılı olması sonuçta ne hayallerle evlenen ve buraya ne konular açıp boşanan kadınlar var evlenince hayat güllük gülistanlık olmuyor ki sanki imzayı atınca bütün sorunlar mucizevi şekilde çözülecek

Siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz nasıl ortamlara giriyorsunuz bu kafa kolay kolay yaşanmaz çünkü ?

Sevgili olduğunuzda ne beklediğiniz de çok önemli bir ilişkiden. Sadece Seviştiğiniz insanla ten uyumu ve romantik uyumdan ziyade ne kadar anlaşıyorsunuz bu da önemli. Adı konmamış bir ilişkiniz var hepsi bu.

Adam seninle F*** buddy takılıyor.
Tamam illa benimle çıkar mısın vs demesine gerek yok ama sonucunda sevgili olan insanda bunu bir şekilde belirtir.
Buradan bakınca hiç iyi görünmüyor

sız erkeklerı cengız kurtoglu falan sanıyorsunuz sanırım 86 dogumluyum sevdıgı kısının resmıne bakıp aglama 70-80 lı yıllarda vardı haberınız olsun 2020 yılındayız oyle bır resıme bakayım efkarlanıp sıgara içeyim ahoo ahooo çekeyım falan yok yanı gecmısler olsun

sızın bu dusuncelerınızın hepsını tamamen gorucu usulu evlenıp oncesınde asla yakınlasma yasamayıp evlendıkten seneler sonra karısına bunu yapan uyudugu yerde gızlıce resımlerını cekıp arkadaslarına yollayan grup yapalım cıft degıstırme yapalım dıyen mahluklar var , yanı evlenmeden once yasandı dıye davetıye cıkmıyor müstehak da olmuyor karsındakı erkek eger serefsızse oncesının sonrasının ne sekılde oldugunun hıc onemı kalmıyor

evet tum kadınlar ozeldır butun kadınlar deger gormeyı hakeder o yuzden ozellıkle bız kadınlar hemcınslerımıze kullanıp atacak senı paçavra gıbı yapacak senı gıbı basıt kotu terımlerle yaralamamak gerek cunku burda yuva yıkmaya calısan bırını rahatsız eden bırıne zarar veren kımse yok, kendılıgınden gelısmıs kendılerıne gore gelısmıs bır durum var yanlısı varsa onları baglar bızı degıl .

Türkiye de ben hiç bu tarz insanlarla karşılaşmadım hiç yok çevrem de Türkiye de nerede bu olayların olduğu çevreniz mesela ?
mağarada dağda falan vardır ancak

gazıanteplıyım bende cevremde hıc oyle bahsettıgı gıbı bır erkek gormedım

Valla keşke erkekler o beğenmediğiniz cengiz kurtoğlu nun yarısı kadar adam olabilse..

Valla keşke erkekler o beğenmediğiniz cengiz kurtoğlu nun yarısı kadar adam olabilse..
cengız kurtoglunu begenmıyorum dıye bır cumle mı kullanmısım ?
tum erkekler arabesk degıl dıyorum

dedıklerımı asla anlayamayacagınızı ben anladım. sıze ıyı forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…