• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.

sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.
Yanlış alıntılamışsınız. Konu sahibi ben değilim🙂

Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadım
Tam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik hemde 3 kere.

Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti. Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de maalesef kıskanma başladı 🙄 .Gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.

Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bir iş olmaz mi?
Kişisel kararlarınız sizi ilgilendirir ama ille bi akıl istiyorsanız ki benim dinimde böyle yanlış yapanı uyarmak gerekir, harama bulaşma derim tövbe et derim. İlerde olurda aranızdaki bu şey biterde sen gerçekten ruh eşini bulduğunda kesinlikle pişman olacaksın çocuğun olduğunda kesinlikle pişman olacaksın. Gerçek ruh eşinizi bulmadan başka insanlara harcatmayın kendinizi Allah bir şeyi haram kılıyorsa mutlaka çok geçerli bi sebebi vardır🤷🏻‍♀️ Birileri kızabilir eleştiri de alabilirim ama açıkçası çok umrunda değil. İnsanın kafasını yastığa huzurla koyması çok önemli bişiy şimdi rahat olabilir ama bunun ilerisi var

Bildirim geldi bir bakayım dedim. Sevgilisiniz net. Ama dikkat edin 3 gün sonra sadece sevişmek için bir araya gelmeyin. O durum hoş olmaz

Hic sevgili olarak bakmadiginiz biriyle sevistiyseniz cekim vardir,ten uyumu vardir.sevismek icin bunlar lazim.ama sevgili olmak icin baska seyler de lazim beraber vakit gecirmek,baska konularda sohbet etmek.eger sadece muhabbetiniz seks ise sevgili degilsiniz.oladabilirsiniz ama
Mesaideyken ya da disarda olan bir gorusmemizde normal konuşuyoruz

Zaten erkekler artık sevgili olalım yada artık benim sevgilimsin sözüyle gelmiyorlar, ama ilişki yapmaya da hiç niyetleri yok psikolojik açıdan birine bağlı kalmak istemiyorlar adını koymak istemiyorlar diyelim, ama şöyle de bir şey var bundan yararlanıp sürekli seninle görüşürse bu senin de vaktini çalmak anlamına gelir.İlla cinsel bir birliktelik yaşanması da senden yararlanıyor anlamına gelmez vaktini çalması yada vakit geçirmesi bile bunun için bir sbeep, büyük ihtimal sevgiliye yatmadan yani (sevgili olmak istese sevgilim aşkım der bunu belli eder bir şekilde) tahminimce özel konuşmalarınızda da en fazla canım bebeğim diyordur, sende BİZ ŞİMDİ NEYİZ? diye sormayacağını anladığı için bi süre devam eder bi süre sonra da hicbir aciklama yapmaz bulunduğunuz iş yerinden dahi keyif almazsınız onu görmek istemezsiniz.Bu yüzden kendini geri çek derim ben zira aklınca taktik yapıyor şu an :)

Konunuzu tamamen okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum. Size nasıl hitap ediyor resmi mi yakın mı ? Ya da sizle plan yapıyor mu şu mekan çok güzel seni haftasonu oraya getireyim yeni bir film vizyona girdi iki bilet aldım hadi vs. ? Eğer sadece ilişki için yaklaşıyorsa bunları yapmaz

Tam birleşme olmamış. Öyle yazmış yani ben onun yalancısıyım. Ben de FB sanmıştım bu durumda ne oluyor ki? Fb'mtrak falan sanırım.

ah dunya duzeni ah, fikrimin ince gulu'nden fbmtrak fbmsi fbish e dönmuş.
onaylamamak asla değil, kimsenin benim onayımı istediği beklediği yok zaten kimse beni ilgilendirmemeli, herkesin kendi hayatı da.
ama çok mu anlam yukluyorum bilmiyorum, en azından sevgili olunmalı ya bişeyler için...
asgari de olsa bir emek bir zaman geçmeli.

Birbirmize karşı çekim vardı engelleyemiyorduk kendimizi , ama sevgilide değildik, çünkü aramızda bazı engeller vardı, yaş, din , vs.. onun içinde uzak duruyorduk sevgili moduna girmedik hiç . hatta onun kız arkadaşı oldu, benim erkek arkadaşım oldu bir dönem , o dönem uzaklaşmıştık, sonra zaman bizi yeniden bir araya getirdi ve sonrasında evlendik :)

ama senin herhangi bir engelin yok ise ve kafana takılan bir şey varsa onun la konuşabilrisin, yada birlikte farklı şeyler yapmayı deneyin , daha çok vakit geçirin, süreç sizi sevgili olarak ilan edecektir zaten..

Sevgili olmadığın biriyle ilişki? Zamanın gençlerinden gerçekten korkuyorum artık.
o kadar cok ki artık herkes boyle yasıyor nerdeyse. sevgili olmak
Yok bekar. 29 yasinda. Ben de 25
umudunu kaybetme, her sey olabilir de olmayabillir de... yani el ele tutusup gezen bir cıft olamazsınız bence. boyle devam eder. memnunsan devam et. değilsen ayrıl. ay bende ne dicem bilemedim. ben yasamıstım buna benzer normal bir cift olamamıstık hic bir zaman. sadece seks de nereye kadar. duygusal aclık hissetmeye baslarsın zamanla o daha kötü. insallah baska beraberliği yoktur. bak olabilir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X