• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde böyle olsa cocuk takip eder bikere daha versene der 🙄

aslinda birlikte olacaginiz kisiyi secerken siz ona “veriyormussunuz” gibi bir tavir takinmazsaniz sorun olmaz. tabi bir de yetisme tarzi ve kalite diye bir sey var.

Hı hi sen çok biliyosun 🤷 iyi geceler
Konuyu başından sonuna okursannız pek çok kadının sevişerek evlendiğini yazdığını da görürsünüz.
Sevişmeyi vermek olarak görmeyen kaliteli pek çok erkek mevcut.
Ben ve arkadaşlarım da genelde böyle tanışıp evlendil.

Bende eşimle o şekilde sevgili oldum. Ertesi gün sevgilisi gibi davrandı, devam ettirdik sonra bir baktım aile tanışması evlilik. Burada zar diktirme derdinde olan bir sürü kadın gördüm, benim iliskimde her şey şeffaftı, yalansız. Hatta sevgili olduktan bir hafta sonra benim bu duruma takıldığımi düşünüp seni yargılamak benim haddim değil demişti canım kocam. Gerçekten de öyle. Sevişmek adı üstünde tek basına yapılan bir eylem değil nihayetinde. Umarım bu olgunluğa erişmiş biridir de sizi üzmez. yanında mutluysanız gerisi hiç önemli değil.

Yazdıklarınıza bakarak sanki o sevgililik istiyor ama siz farkında olmadan duvar örmüşsünüz gibi. Mesela hemen kalkıp gitmeniz bile baya kalınca bir duvar örer. Size karşı kıskançlık da varmış. Olay f.body olsaydı beraber başka etkinlikler yapmak istemezdi diye düşünüyorum. Ve sık sık arayıp sormaması sizi korkutmamak için olabilir.

Önünüzde bir çok değişken var ama kesin olan, böyle devam ederse bağlanacağınız. Bu da tek taraflı kalırsa çok üzülürsünüz. Ben olsaydım kısmına geçiyorum, madem arkadaşsınız da, geçerim karşısına "Bu türden görüşmelerimiz sana bağlanmama sebep oluyor. Bunu sürdürüp de ilerde hayatına ciddi olarak birini alınca zarar görmek istemem" tarzı birşeyler söyleyin. En azından durumu anlasın. Zaten böyle bir konuşma emrivaki sevgililik teklifi falan değil, durum bildiriyorsunuz.

Aynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladı 🙄 gelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Olan olmuş artik karar senın🤷‍♀️Bızlık bır sey kalmamış

Date planlayın, birlikte bir şeyler yapmak üzerine, plana dahil oluyorsa ve keyif alıyorsa bingo. birlikte vakit geçirmek istiyorsa da bingo. sevgiliyle arkadaş olmak tadından yenmeyen bir ilişki biçimidir.

Siz alın karsiniza konuşun duygularınızı açın ilerde uzulcegine arkadaslikta biterse bitsin aksi olarak hiç hoş bir durum olarak görmüyorum şahsi fikrim tabi baglanirsan daha kötü bide ilk defami biriyle birlikte oldun öyleyse bu seni dahada yikarda ondan sordum yanlış anlama
Daha once 5 senelik iliskim oldu onunla da sevismistik. Ve soyle bir ayrinti var onemli mi onemsiz mi bilmiyorum sonuc kismi yok. Birlesme olmuyor yani

Sanki ilk sevişme sonrası adamın evinden kaçarak siz bu hale sokmuşsunuz gibi ilişkiyi:/
Bence konuşmak doğru değil..rahatsızsanız şu anki durumdan(rahat değilsiniz) biraz geri çekin, başka şeylerle meşgul edin kendinizi, bir öncelik belirleyin, adam kafanızda önceliğiniz olmasın..kafanızda çok kurarsanız onun enerjisi de yansır ona çünkü..
Adamın haline bakar ona göre şekillendirirsiniz zaten.
Konuşmak çok çocukça ve küçük düşürücü gelir gibi sizin açınızdan:/
Aceleci davranmayın.
Evet, ilkinden sonraki takindigim tavir hos olmadi. Ve gördüğümde hicbir şey yokmuş gibi davrandim. Konusmayi da su acidan istiyorum bir seyler hissedersem o hissetmiyorsa daha cok uzulurum gibi

Yazdıklarınıza bakarak sanki o sevgililik istiyor ama siz farkında olmadan duvar örmüşsünüz gibi. Mesela hemen kalkıp gitmeniz bile baya kalınca bir duvar örer. Size karşı kıskançlık da varmış. Olay f.body olsaydı beraber başka etkinlikler yapmak istemezdi diye düşünüyorum. Ve sık sık arayıp sormaması sizi korkutmamak için olabilir.

Önünüzde bir çok değişken var ama kesin olan, böyle devam ederse bağlanacağınız. Bu da tek taraflı kalırsa çok üzülürsünüz. Ben olsaydım kısmına geçiyorum, madem arkadaşsınız da, geçerim karşısına "Bu türden görüşmelerimiz sana bağlanmama sebep oluyor. Bunu sürdürüp de ilerde hayatına ciddi olarak birini alınca zarar görmek istemem" tarzı birşeyler söyleyin. En azından durumu anlasın. Zaten böyle bir konuşma emrivaki sevgililik teklifi falan değil, durum bildiriyorsunuz.
Evet o gunku tavrımdan pismanim ben de 🙄 sabah 6da apartopar gittim, bu kadar mi kalmak istemiyorsun yanimda dedi evet dedim. Belki o da benim sevgili olmak istemedigimi dusunuyor. Konusmak en dogrusu sanirim tesekkur ederim

Sevişmeye nasıl karar veriyorsunuz peki kim kimin evine gidiyor nasıl başlıyor yani? Ona göre belli olur sevgili misiniz değil misiniz

Basligi acan trolluk yapmiyorsa eger iliski durumu friends with benefits olayina dönmüs. Ihtiyaclariniz dogrultusinda sevisiyorsunuz yani. O durumda ask olaylari yoktur isin icinde..Birazda f...kbody'lik var anladigim kadariyla. Isin icine duygular girince olmamis yani. Bence sevistiginiz kisi sizi f..ckbody'si olarak goruyor. Kadinlar daha tez baglaniyorlar, erkekler hicbir ruh olmadan da sevisirler. Yani hayir sevgili degilsiniz ve bence sizi sevgilisi olarakta gormuyor uzgunum. Muhtemelen baska beraberlikler yasadigi kadinlar da vardir. Baska f...ckbodyleri yani. Siz artik duygusal yaklastiginiz icin daha fazla vucudunuzu kullandirmayin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X