fame o ağlarken nasıl huzurlu olabılırım ki.. ,
bunaldım cok annelık cok zor cokkkkkkk.. cahılllık tecrubesizlikk ne kötüü. Allahtan ilossdemir var :) iki tecrubesız gece oglanlar uyanınca telde birbirimizi avutuyoz o izmir ben istanbul canlı baglantı yapıyoruz
Zeynep hadi gözün Aydın Demir'de ağladı yine emisioz ben hazırlamadım haliyle famecim 40 gün mü surcek ben çok sıkıldım bu sıcakta zaten doktor un verdigi hiç bı ilacı kullanmıyorum kan hapı dahil biz iyiyiz uğraşiom oglusla siz neler yapiosunuz
Kızlar bugün 25. Gunümüz benim hala kanamam var az gelio ama gelio normalmi acaba varmi uzun süren benim gibi?
biz bugün 15 günlük olduk 2 gündür gaz sancımız var çok kötü yavrum sancıdan kıpkırmızı kesiliyor benim elimden bişey gelmiyo
Rezene çayı vermeye başladım yediklerime dikkat ediyorum o kadar ama oluyo işte yinede... sizde de aynı sorunu yaşayan var mı varsa ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz??
kızlar ya biz 21 günlük olduk hergün yıkamaya çalışıyorum bebeğimi sıcak olduğu için ama akşamdan beri bıraz burnumuz tıkalı ve hafif hafif öksürüyor sanki yani anlayamadım öksürükmü boğazında bişey varmış gibi tıksırıyor hasta olmuyordur inşallah doğduğundan beri rahattık gece sadece 3 sefer uyanıyor emiyor yatıyordu 2 gecedir uykususuz ve gaz sancısına benziyor ben hergün kimyonlu karışımda içiyordum bide çörek otu yağı almıştım ondan içiyordum gazı yok diye kesmişdim ya gerçekten etki ediyormuştu ben ilk kızımda 1 sene uyumadım kaka problemi vardı yapamazdı eşim fredinin korkulu rüyası geri döndü başladık uykusuz gecelere diyor allahım herşey düzene girsin
Eveeet benim paşa uyandı, . 11 de yatmisti, sabahlariz biz artıkbi de mama takviyesi yapan arkadaşlar, ne kadar mama veriyorsunuz ve günde kaç sefer. Ben önceleri bi öğle bide gece yatarken veriyordum. Dr sütun yetmiyorsa arttir aç kalmasın deyince son iki gündür günde 4 kez falan verdim. ama şu anda benim paşa kakasini kuru yapmaya başladı. eskisi gibi sulu ve sık yapmiyo. Bugün sadece bi kez yaptı, onuda yaparken epey zorlandı. Sizce mamadan olabilir mi?
aptamilde prebiyotik lif var, sanki ondan diil gibi geldi bana ama kv illaki mamadan, verme bebeğe mama diyo:44: sutum yetse niye vereyim ki zaten
kaka yaptığında değiştiriyorum ben. bir de altını açtığımda, vaktim varsa, hemen geri bezlemiyorum. çünkü tekrar kaka yapabiliyor. kaka yapmadıysa da bez ağırlaşınca değiştiriyorum. geceleri de kaka yapmazsa karışmıyorum. çocuğun uykusunu rahatsız etmeyi doğru bulmuyorum. okuduğum bir kitapta geceleri ancak kaka yaptıysa veya çok çok ıslandıysa bezini değiştirin diyordu. o görüşe uyuyorum.
kızlar ya biz 21 günlük olduk hergün yıkamaya çalışıyorum bebeğimi sıcak olduğu için ama akşamdan beri bıraz burnumuz tıkalı ve hafif hafif öksürüyor sanki yani anlayamadım öksürükmü boğazında bişey varmış gibi tıksırıyor hasta olmuyordur inşallah doğduğundan beri rahattık gece sadece 3 sefer uyanıyor emiyor yatıyordu 2 gecedir uykususuz ve gaz sancısına benziyor ben hergün kimyonlu karışımda içiyordum bide çörek otu yağı almıştım ondan içiyordum gazı yok diye kesmişdim ya gerçekten etki ediyormuştu ben ilk kızımda 1 sene uyumadım kaka problemi vardı yapamazdı eşim fredinin korkulu rüyası geri döndü başladık uykusuz gecelere diyor allahım herşey düzene girsin
Bende oğlumu hergün yıkıyorum göbeği düşmeden oncede yıkıyordum 7. Gunde düştü erkek bebisler sıcağı sevmio hele bide İzmir in sıcağı benim oğlan klimaya bile alıştı arada bizimde burnumuz tikanio burun aspiratoru ile temizliyorum hergün banyodan sonra arada bizde hapsiriyoruz ama normal bence gazımız ilk zamanlar yoktu yeni yeni başladı rezene cayı iciyorum arada oglusada veriyorum 2 cay kasigi bende gaza ve uykusuzluğuna tam bı çözüm bulamadım daha hergün değişik bişeyler deniyoruz :))
Allah kolaylık versin tatlım öyle walar hergün bişeyler çıkıyor
Ya tatlım sende de kabizlik var mı benim durum feci 2 gündür kayısı boşadı iciyorum oglum ishal oldu bende tık bile yok şaşırdım ne yapacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?