kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. ama emzirme döneminde yapılabiliyor mu emin olamadım.. araştıran ve yaptırmayı düşünen var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
kızlar lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. ama emzirme döneminde yapılabiliyor mu emin olamadım.. araştıran ve yaptırmayı düşünen var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Evet bize de geldi hemde çok güzel ama kızım içindeki meyve püresini hiç beğenmedi
Kızlar bizede doktor devit damlasını kesip acd 3 diye bir damla verdi d vitaminine ilaveten ac vitaminleri de varmış içinde
günaydın canım iyi bol bol dinlenirsin ne güzel
canım benimkide sevmiyor tatlıyı püre şeklinde bebek çorbalarından muhallebilerden nefret ediyor sadece arı mamaya itirazı yok oda bir kaç kaşık ama ver salçalı sarımsaklı yoğurtlu yemekleri geç karşısına seyret senden benden güzel yer başımız dertte bu afacanlarla valla damak tatları erken oluştu sanırsam
kızlar sız vıtamın kullanıyomusunz bı arkadasım bunı onerdı bebegıne 1 yasına kadar kullanmıs
Multi-tabs | Multi-tabs 30ml Damla ok fiyat | 20,00 TL
maşallah kuzuya
bizimki de kaşık görünce ağzını kilitliyor, biberondan hiçbir şekilde içmiyor..
ama eline ekmek ver, sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyor
zap yaparken bir iki kez rastgeldim..
inan stv böyle salak saçma bi program nasıl yaptı şaştım..
mail atıcam, memnuniyetsiziliğimi söyleyeceğim.
bende kullanmıyorum canım ama arkadas bahsedınce merak ettım nasıl bısey dıye.yararlı bı damlaya benzıyo alsammı kararsız kaldım
kullanılıyo mu artık doğumkontrol hapı
bende istiyorum yaa süte geçmiyomuymuş ki ??
[/B]-[/FONT]
Bende kızım yataktan düşmeden birkaç gün önce arkadaşın biri bebeğini küçükken nasıl düşürdüğünü anlatmıştı. Çok üzüldüm aklımda kaldı. Kendi kendime de bu sakarlığıma rağmen hala kızıma birşey olmadı demiştim. Birkaç gün sonra başıma geldi(
Kendi kendimize yapıyoruz yani:) birde artık hareketlendiler biz bu hallerine alışamadık sanırım. Takma kafana daha ciddi birşey olmamış çok şükür.
Bu arada hamile miyim diye benimde aklıma geldi ama doğum kontrol hapı kullanıyorum düzensiz de olsa:) sanmam yani.
Evet bize de geldi hemde çok güzel ama kızım içindeki meyve püresini hiç beğenmedi
Kızlar bizede doktor devit damlasını kesip acd 3 diye bir damla verdi d vitaminine ilaveten ac vitaminleri de varmış içinde
kızımın 1. ya da 2. ayından ıtıbaren onu kullandım. ekstra vitamin var diye onu önerdi doktorum.
Biz kullanıyoruz bunu derin zayıf bi bebek istahsiz hastalandığında Dr verdi c vitamini alsin diye icinde demir de varmış ekstradan Demir kullanmıyoruz
kızlar tavsıye edıyosunuz yanı alsammı acaba devlet karsılamıyodur tabıkı.bu damlayı bır aydır kullanıyoırum ben;doktorumuz verdı devit i bırak dedı..devıte gore daha etkılı bır damla
kızlar sız vıtamın kullanıyomusunz bı arkadasım bunı onerdı bebegıne 1 yasına kadar kullanmıs
Multi-tabs | Multi-tabs 30ml Damla ok fiyat | 20,00 TL
kızlar tavsıye edıyosunuz yanı alsammı acaba devlet karsılamıyodur tabıkı.
bebısımın gelısımı ıcın cok ıyıyse hemen alırım
hersey onlar ıcın :)
bizde kullanmıyoruz dr.rumuza sordum .gerek yok dedi.
bizimki meyveyi çok seviyor.portakal delisi bir dilm ver bitirmeden yine istiyor.
bugün balkabakli irmikli püre yaptım oğluma .kıvamı ve görüntüsü çok hoş görünüyor.
artanıda ben yiyeyim bari.
bizde kullanmıyoruz dr.rumuza sordum .gerek yok dedi.
bizimki meyveyi çok seviyor.portakal delisi bir dilm ver bitirmeden yine istiyor.
bugün balkabakli irmikli püre yaptım oğluma .kıvamı ve görüntüsü çok hoş görünüyor.
artanıda ben yiyeyim bari.
Bende yapıyorum onu kızım çok seviyor.. İçine birazda ceviz rendesi ve tarçın atabilirsin canım... Bir zararı olmaz..
kızlar şuan paşama kahvaltı verıyorum bulamaç şeklınde verdım ben hep.sızler nasıl yapıyosunuz kahvatısını tek tekmı verıyosunuz
cıcıbebe kızarmıs ekmegın sert kenarlarını kesıp ahşap havanda ıyıce ufaladıktan sonra ıhlamurla ıslatıyorum
içinede az yumurta sarısı labne peynırı pekmez
arkadaşlarr hipp 'e uye olmak yeterlımı..oğluma hipp ın sadece yabanmersinlı elmalı puresı ve elma üzüm suyu alıyorum ıkısınıde cok begeniyor..doktorumuzda hipp urunlerını tavsıye etmıstı bıze...gelsınde bıskuvısınede bakalımm:)paketı 6 mılyondu nasılmıs bakalımm beleş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?