Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağol canım benim evet çorap bile alsam havalara uçuyorum bide dün akşam oğlum bak ciciler aldım diyorum yaşasın diyip boynuma atılmasını bekliyorum bön bön bakıyo üzülüyorum :) annem manyaksın diyo bana
güle güle giysin canım hepsi çok güzel

çok tşk teyzesi

canım ben haftasonu kahvaltılarımızda kendim çok sevdiğimden tahin pekmez karışımını oğluşada bol bol yediriyorum bayılıyor maşallah

maşallah paşaya çok tatlı allah bağışlasın yürüteçle hızlı hızlı yürümeye başladı mı
başlarda oturuyordu sadece şimdi peşimizde geziyor yürümek sayılırmı bilmem ama baya baya dik duruyor adım atıyor ama tabi bizim gibi yürümek sayılmaz yürüteçten güç alarak adımlıyor bazen koşar adım gittiği oluyor çok oluyorum

tşk ederiz teyzesi bizde elif ebrarın pembiş beyaz pijamalarını kıskandık galiba mağaza mymosa canım ürünlerin tamamı organik yurt dışından ithal normalde büyük mağzalara deli paralara satılıyor bu marka bir pijama takımı 47 lira falan ama ben tanıdık olduğundan aynı pijamayı 15 ten aldım ama baskısız resimsiz en güzelide benim gibi herşeyini 60-70 derecede yıkayan paranoyak bir anne için asla yığranmıyor olması doğduğundan beri herşeyini ordan alıyorum hiçbirini eskitemedim sadece küçüldüler kısmet belki 2. bebeğe kısmettir :) bu arada 7. ayınız kutlu mutlu olsun darısı başımıza olsun inşallah

son fotoğrafta şaşkın şaşkın bakmış ya cok tatli maşallah karayagiz bi delikanlı

sağol canım aslında çokta esmer sayılmaz ama flaşlar öyle göstermiş dünya tatlısıdır ooo

Günaydın hanımlarrrr:))

Oy maşallah yakışıklıya son foto süperrrr:))

evet teyzesi şaşkın oğlum benim

cincoonnn kırbirkere maşallhh tam yağız delikanlı olcak bu evlatt

sağol canım çok yakışıklı olacak güzel kız anneleri bakın uzaklarda aramayın kenan imirzalıoğluyla kıvanç tatlıtuğ arası bişiy büyütüyorum

çok tatlı bu yaa hele son resim
tam kartpostallık yerim ben onu maşallah

[/B][/FONT]

sağol canım aslında daha yakışıklı belli etmiyoruz seninkinide görebilseydik

kızzz biri çiğ köfte mi dedi ay bayılırım bayılırım tek başıma tam porsiyonlukları yerim valla offf ağzımın suyu aktı bee

çiğ köfteyi eşim yaparki görme yemede yanında yat bize gelen misafir çatlar zaten yemekte mantı çayın yanına pasta kek çiğ köfte birde eskiden şark odamız vardı bakır sinide yerdik çiğ köfteyi şimdi bozduk tesisatı keşke tanışsakta eşinle beraber ağırlasak sizi çiğ köftede yaparız

çok üzüldüm geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah krem sürmüşsündür varmı kızarıklık

kaç saattir giriyorum tam alıntıları işaretliyoeum cevap yazmaya geçicem müşteri geliyo yada tel çalıyo dönene kadar düşüyorum sonra üşenmeden tekrar tikliyorum hepsini hobaaa sil baştan zapıtıcam yaaa

sağolun kızlar ben de eczaneye sordum silverdin ve anestol dedi
şu an çok mızmız ,yeni uyandı

FEYZABİLAL.

Canım yoğurtlu kereviz salatası (kereviz severmsin?)bilmem

ama güzel oluyor.sonra tepside kumpir ben buaradan almıştım tarifini.

patates haşlanıp ezilip borcam dökülüoyr.

üzerine kaşa,sosis,bezlye vs.koyup fırına veriyorsun biraz bekletip çıkardıktan sonra

turşu ve mayonez ilave ediliyor.görüntüsü çok hoş oluyor.

patatesli tarif çok var gerçi.

Son düzenleme:

yoğurtlu makarnaaa yaptımmmmmm garnitürklüüü

uleyyyyn!!! iyice topiğin delisi olduk iyi mii? :111:

online olmayan üyelerin yerine de yazıyom :78:
ben de kaçanzi
ezana az kaldı, öpüldünüz şekerler

:111::111::111::111::111:

bende facebook müdavini

Bende genelde 2 çeşit bide yanına salata yada tursuuu tamam bitti gittii. Oructum bugün o yüzden birazda:)
Valla kızlar aç olan doymam sanırmış diye boşa dememişler abartmışım yemekleri biraz. Gelseniz hepinize yeterdi yemekler. Aynen attım dolaba. Eşim barbunyayı duyunca amaaan ben sevmemki dedi. İki tabak yedi:))
Allahım yaa( geçmiş olsun canım. İnşallah atlatır hemen. Üzülme allah koruyor onları. Silverdin diyorum bende. İz kalmasını da engeller.

canım ya kusura bakma çok şükür edamın ki ni atlattık bitti geçti ya aklımdan çıkmış bile baksana ablamın kızıda ameliyat olacak onu soruyorsun zannettim
çok tşk ederim canım benim

canım ne oldu yeğenin girmedi mi ameliyata.. yazmadım sanırım benim 2 yasinde okundu canım Allah kabul etsin inşallah

canım ne oldu yeğenin girmedi mi ameliyata.. yazmadım sanırım benim 2 yasinde okundu canım Allah kabul etsin inşallah

yok canım girmedi doktorun keyfi gelmemiş henüz çok sinirlendik bizde çıkışları yapıldı bugün pazartesi yeniden yatacaklar salı olacak inşallah

allah kabul etsin çok sağol

Off off bugün oğlan çok iştahsızdı ağzını nasıl kilitliyor ya aç açabilirsen. Suyunu uzatıyorum hemen açıyor birde.
Suya pek düştü bu aralar, boş boş suyla midesini şişirmekte istemiyorum.
Yemek derdi zor offf offf

Çok geçmiş olsun cnm biraz geç kalmışım herkes yazmış ztn ama en iyisi silverdin anestol

Bende sana tarif veriyim bacım; mercimekleri 10 dakika düdüklüde haşlayıp kara suyunu döküyorum, sonra soğan salça kavur içine mercimekleri at tuzunu koy tekrar 10 dakika düdüklüde pişiriyorum.

Yine kimsecikler yok ne oluyor size yoksa benden gizli bir başka topik mi kurdunuz neredesiniz

Merhaba hanımlar. Geçmişi hızlıca okuyabildim. ilaçlarla ilgili konulardan bahsedilmiş. bende bugün hiç vermedim okuduktan sonra.çok saol cincon.1 haftadır ferrum, doğumdan sonraki ilk kontrolden beri de d3 vit veriyordum. artık vermicem. yalnız bende bu kavanoz mamalarına taktım kafayı bugün. benim ufaklık meyve püresini de sebzeyide çok sever arada bir verdim ama bugüne kadar da en az 15-20 şişe yemiştir. Benim yaptığım sebzeleri bu meyve püresi olmadan yemiyor. 1 kaşık benim püreden kaşığın ucuylada meyve püresinden verirsem yer başka türlü yediremiyorum. yalnız organik diye vermiştim ama bunlardada katkı maddesi varmış 2-3 kutuda mama yemişti irmikli armutlu falan. bi gıda mühendisi arkadaşım kesinlikle önermedi. madem ki katkısı çok sağlık bakanlığı bunlara niye izin veriyor anlamadım. sizler veriyormusunuz bu mamalardan. elimde de var daha 6-7 tane meyve püresi 1 kutuda diğer mamadan var atıcam galiba çöpe.

benim kv banyoda kucağında yıkıyor bize vermez yıkama konusunda. bide banyosu bittikten sonra kulağını ağzıyla hortum gibi çeker. kulak zarına zarar verecek diye içim gider ama sözüm geçmez bildiğini okur. dier torunların kulağınıda çekmiş bişey olmamış.

Maaşallah yaaa nekadar tatlııı. yerim ben senii.

Ben ek gıdaya geçtiğimden beri 1 çay kaşığı kadar kahvaltısına katıyorum. çokta lezzetli oluyor.

kk insana terapi gibi geliyor. canlarım saolsun herkez birbirinden harika.

Çok geçmiş olsun canım. içim gitti okurken.

He hee kendim yazdım kendim okudum. herkez nerde yaw. Dünden beri giremeyince böyle hem okudum hem yazdım. bide toplu alıntı yapmayı becerebilsem..

Benim oğlan saatlerdir uyumadı. huysuz biraz bugünlerde. azönce uyutup kk girdim. ama saatin farkında değilim. gecem gündüzüme karıştı. gece 11 falan sanıyorum. anam bide baktım ki saat 1 i geçmiş. bende diyorum herkez nerde. uykusuzluğa nasılda alışmışım öğlen gibi geldi sanki bana bende gidiyim yatıyim bari. öpüldünüz.

çok sağolun kızlar çok büyük korku oldu benim için ,elinin üstü şişti ve su topladı o kadar üzgünüm ki. ama olan oldu,Allah beterinden saklasın. bu arada oğlumun yeni fotoları albümde

kızlar cuma günü günüm varr
değişik tatlı tuzlu salata tarifleri
itinayla yapılır
bekliyorum önerilerinizi

nasıl olsun kolay mı zor mu
kolay şerbetli bir tatlım var her zaman kurtarıcımdır ve beğenilir. ve şerbeti pişirilmiyor bile. adı gürcü tatlısı ya da kıbrıs tatlısı deniyor.

bir de kremalı incirli pasta var. harika birşey.

benim de misafirim var cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…