sağol canım benim evet çorap bile alsam havalara uçuyorum bide dün akşam oğlum bak ciciler aldım diyorum yaşasın diyip boynuma atılmasını bekliyorum bön bön bakıyo üzülüyorum :) annem manyaksın diyo banacananım, maşallah bu bebe büyümüş de küçülmüş gibi..
nasıl da bakıyor, gözlere bakın gözlereeee
aldıkların da çok güzel, güzel günlerde giyinsin inş
ben de ne zaman kendime bi şey almak için çıksam, kendimi bebek mağazasında buluyorum..
ayşecike ufacık bi şey, bi çorap bile alsam acayip mutlu oluyorummm
güle güle giysin canım hepsi çok güzel
çok tşk teyzesi
bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.
siz veriyor musunuz tahin?
canım ben haftasonu kahvaltılarımızda kendim çok sevdiğimden tahin pekmez karışımını oğluşada bol bol yediriyorum bayılıyor maşallah
başlarda oturuyordu sadece şimdi peşimizde geziyor yürümek sayılırmı bilmem ama baya baya dik duruyor adım atıyor ama tabi bizim gibi yürümek sayılmaz yürüteçten güç alarak adımlıyor bazen koşar adım gittiği oluyor çok oluyorummaşallah paşaya çok tatlı allah bağışlasın yürüteçle hızlı hızlı yürümeye başladı mı
Hayırlı günler annişler.. Biz bugün 7.ayımızı doldurduk......Eki Görüntüle 637624 :81::81::116::119::119::119::118::118:(çok mu abarttım acaba:26:)
Maşaallah kuzuya.. çok tatlı çıkmış..
güzel günlerde giysin İnşaallah... mağazanın adı neydi canım?
tşk ederiz teyzesi bizde elif ebrarın pembiş beyaz pijamalarını kıskandık galiba
son fotoğrafta şaşkın şaşkın bakmış ya cok tatli maşallah karayagiz bi delikanlı
sağol canım aslında çokta esmer sayılmaz ama flaşlar öyle göstermiş dünya tatlısıdır ooo
Günaydın hanımlarrrr:))
Oy maşallah yakışıklıyason foto süperrrr:))
evet teyzesi şaşkın oğlum benim
cincoonnn kırbirkere maşallhh tam yağız delikanlı olcak bu evlatt
sağol canım
çok tatlı bu yaa hele son resim
tam kartpostallık yerim ben onu maşallah
[/B][/FONT]
sağol canım aslında daha yakışıklı belli etmiyoruz
kızzz biri çiğ köfte mi dediay bayılırım bayılırım tek başıma tam porsiyonlukları yerim valla offf ağzımın suyu aktı bee
çiğ köfteyi eşim yaparki görme yemede yanında yat bize gelen misafir çatlar zaten yemekte mantı çayın yanına pasta kek çiğ köfte birde eskiden şark odamız vardı bakır sinide yerdik çiğ köfteyi şimdi bozduk tesisatı keşke tanışsakta eşinle beraber ağırlasak sizi çiğ köftede yaparız
ufff bi kaza da biz geçirdik
oğlumun eline kaynar çorba döküldü kötü ağladı kuzumkucağımdaydı, nasıl uzandı tezgahtaki kaseye anlayamadım bile, saniye içinde oldu herşey..ağlayarak eşimi aradım annem de buralardaydı hemen geldi o da korkmuş. herkes ayağa kalktı yani. doktoru aradık soğuk koyun yeter dedi. elinin üstü kızarık, soyuldu biraz..şimdi uyuyor
çok üzüldüm geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah krem sürmüşsündür varmı kızarıklık
kaç saattir giriyorum tam alıntıları işaretliyoeum cevap yazmaya geçicem müşteri geliyo yada tel çalıyo dönene kadar düşüyorum sonra üşenmeden tekrar tikliyorum hepsini hobaaa sil baştan zapıtıcam yaaa