sağol canım benim evet çorap bile alsam havalara uçuyorum bide dün akşam oğlum bak ciciler aldım diyorum yaşasın diyip boynuma atılmasını bekliyorum bön bön bakıyo üzülüyorum :) annem manyaksın diyo bana
çok tşk teyzesi
canım ben haftasonu kahvaltılarımızda kendim çok sevdiğimden tahin pekmez karışımını oğluşada bol bol yediriyorum bayılıyor maşallah
başlarda oturuyordu sadece şimdi peşimizde geziyor yürümek sayılırmı bilmem ama baya baya dik duruyor adım atıyor ama tabi bizim gibi yürümek sayılmaz yürüteçten güç alarak adımlıyor bazen koşar adım gittiği oluyor çok oluyorum
tşk ederiz teyzesi bizde elif ebrarın pembiş beyaz pijamalarını kıskandık galiba

mağaza mymosa canım ürünlerin tamamı organik yurt dışından ithal normalde büyük mağzalara deli paralara satılıyor bu marka bir pijama takımı 47 lira falan ama ben tanıdık olduğundan aynı pijamayı 15 ten aldım ama baskısız resimsiz en güzelide benim gibi herşeyini 60-70 derecede yıkayan paranoyak bir anne için asla yığranmıyor olması doğduğundan beri herşeyini ordan alıyorum hiçbirini eskitemedim sadece küçüldüler kısmet belki 2. bebeğe kısmettir :) bu arada 7. ayınız kutlu mutlu olsun darısı başımıza olsun inşallah
sağol canım aslında çokta esmer sayılmaz ama flaşlar öyle göstermiş dünya tatlısıdır ooo

evet teyzesi şaşkın oğlum benim
sağol canım

çok yakışıklı olacak güzel kız anneleri bakın uzaklarda aramayın kenan imirzalıoğluyla kıvanç tatlıtuğ arası bişiy büyütüyorum

sağol canım aslında daha yakışıklı belli etmiyoruz

seninkinide görebilseydik
çiğ köfteyi eşim yaparki görme yemede yanında yat bize gelen misafir çatlar zaten yemekte mantı çayın yanına pasta kek çiğ köfte birde eskiden şark odamız vardı bakır sinide yerdik çiğ köfteyi şimdi bozduk tesisatı keşke tanışsakta eşinle beraber ağırlasak sizi çiğ köftede yaparız
çok üzüldüm geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah krem sürmüşsündür varmı kızarıklık
kaç saattir giriyorum tam alıntıları işaretliyoeum cevap yazmaya geçicem müşteri geliyo yada tel çalıyo dönene kadar düşüyorum sonra üşenmeden tekrar tikliyorum hepsini hobaaa sil baştan zapıtıcam yaaa