Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm kızlarrrrrrr
şuan işteyim hızlıca yazıyorummmm işte pek internete gıremıyorum :)
nasılsınız bakalım

ecrinn08 mevcutt..:)(lısede daha havalı dursun dıye yoklamalarda mevcut dıyenler vardı bak sımdı nerden aklıma geldı..az az yemeklerım vardı benımde..bırazda yesıl mercımek yaptım esım cok sever..gecen hafta Istanbulda annemlerdeydım bir haftada ne cok konusmussunuz..:)oku okuı bıtmedı en son bıraktım 3 sayfa onceden basladım..onemlı bı durum yok umarım aleyhımızde..bızde temmuz bebeklerınden dişsiz olanlar kervanındayız..emeklememız cok serilestı artık odalarda arıyorum 2 dk bırakacak olsam kendı basına..bızımkını yıkadık kv le uyudu bakalım paşa..uyanır bırazdan asker edıyor benı basında;olsunn Allah saglık versındee bunlar guzel seylerr cok yorucu olsada..hepınızı optukk..

eylüüül, hoşgeldin. biz iyiyiz, hamdolsun siz nasılsınız bakim?

barbarino, bi yandan soğan kavurup bi yandan sana yazıyorum, kolay gelsin canımm..

yeşil mercımekten paşaya versemmı ne dersınızz.?protein cok faydalıdır ama..kırmızı vermıyorum gaz yapıyor dıye ama bunda muallakta kaldım

cenacım hoşbulduk arada okuyorum uzun uzun yazmak ıstıyorum ama yazamıyorum yazamayınca da sinir olup cıkıyorum cunku herkese tek tek yazmak istiyorum sonuçta cok şey isteyip elinde sıfırla ayrılan insanlar gibi oluyorum:)

canım üzülme ben mesela hiç almadım mamalardan hayatımızda olmazsa cok büyük eksiklik olmaz

canım cok gecmıs olsun bazen oluyor boyle kazalar Allah (c.c) beterinden korusun.

canım sporda oldukça istikrarlısın tebrik ederim valla seni:)

pediastrum gec kaldım biraz cok geçmiş olsun amliyatınızı sağlıkla atlatmanıza cok sevindim.

hay maşallah, demek vızır vızır emekliyor

az önce erzak dolabını düzenliyordum, yarın yeşil mercimek yapayım dedim..
süpper oldu, sen nasıl yapıyorsun, onu da diyiver hele

çook geçmiş olsun canım
olacağa çare yok yapacak bşey yok sıkma canını desemde
için dyanmıyodur ama iyileşir en kısa zamanda inşallah canım benim

iyisiniz madem, önemli olan o

spora konusunda, kilo verip inceldiğimi görünce daha da bi gaz geldi açıkçası

merhabalar.

misafirim vardı kızımn arkadaşının annesi .

busmai çok geçmiş olsun canım.

anestol ve silverdin karıştırıp sürseydin.

anestol acısını alıyor.cena yeşil mercimeği bnde çok sevrim.

bizim birde mercimekli batımız meşhurdur

IKEA mama sandalyeleri toplatılıyor

Anasayfa/
Yaşam
/

06/01/2012

İsveçli mobilya ve ev aksesuvarları markası IKEA, mama sandalyelerini toplatıyor. IKEA, mama sandalyelerindeki emniyet kemerinin beklenmedik şekilde açılmasıyla bebeklerin düşmesi üzerine 1.2 milyon mama sandalyesini geri çağıracağını açıkladı. Şirket sözcüsü Ylva Magnusson, Antilop model mama sandalyesindeki emniyet kemeri sorunuyla ilgili olarak sekiz vakanın rapor edildiğini, üç bebeğin hafif yaralandığını söyledi. Çinli bir firmanın Temmuz 2007 ve Kasım 2009 tarihleri arasında ürettiği mama sandalyelerinin 46 ülkede satıldığı belirtildi. Tüketicilere, sorunlu ürün satın aldılarsa değişim veya para iadesi için IKEA ile temasa geçmesi tavsiye edildi. En fazla Almanya , Hollanda ve İsveç’te satılan Antilop mama sandalyesini IKEA Türkiye de toplatma kararı aldı.

merhabalar.
cena yeşil mercimeği bnde çok sevrim.
bizim birde mercimekli batımız meşhurdur

ben de yeşil mercimeği severim
ama pek beceremiyom galiba

akşamdan suya koyuyor musunuz siz?
soğanıyla karıştırmadan önce siyah suyu için bir taşım kaynatıyorum.
başka var mı püf noktası?:44:

mercimekli batı nasıl oluyor bacım?

çıkmak zorundayım dila ve dilara bilgisayarı zapttettiler.

iyisiniz madem, önemli olan o

spora konusunda, kilo verip inceldiğimi görünce daha da bi gaz geldi açıkçası

cenacım ne güzel başardıgına sevindim.Bende cok fazla kilo kaybettim ama bu seferde fazla gitti 52 ye düştüm sanırım aşırı süt sağmaktan oldu emzirip bide üstüne süt sağıyorum 3-4 aydır. benim oğlan 9 kilonun üstüne cıktı tasırken tisortumden falan güç alıyorum annemler dalga geçiyor

TOKAT YÖRESİNE AİT BİR TARİF "BAT"

Malzemeler :

2 su bardağı yeşil mercimek
1 su bardağından 1 parmak eksik ince bulgur
1 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet sivri yeşil biber
1/2 demet maydanoz, dereotu
Varsa 1/2 demet nane veya 1 tatlı kaşığı kuru nane
Tuz, kırmızı biber, kırmızı pul biber, reyhan
1 adet limon suyu
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı biber veya domates salçası
1/2 su bardağı iri dövülmüş ceviz

Yapılışı :

Mercimekleri üzerine çıkacak kadar su koyarak pişirelim. Aynı suya ince bulguru, salçayı ilave edelim. Küçük küçük doğradığımız, domates, kuru soğan, yeşil biber, maydanoz, dereotu, nane ve tuz ile birlikte diğer baharatları ilave edelim. Sevdiğimiz ekşilik derecesine göre kontrol ederek limon ve nar ekşisini de koyalım. Suyu fazla olmayacak ama hafif sulu bir karışım olacak. Yeşil mercimeğin suyu genelde yetiyor ama çok susuz kalmış gibi olursa kaynamış ılımış su ilavesi yapabilirsiniz. Tabii tuz ve baharatları da ağız tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. En son cevizini karıştıralım ve asma yaprağı ile birlikte servis edelim. Asma yaprağına sarılarak yendiğinde enfes oluyor. Soğuk yendiği için yaza çok uygun. Mutlaka deneyin derim ben:)

yeşil mercımekten paşaya versemmı ne dersınızz.?protein cok faydalıdır ama..kırmızı vermıyorum gaz yapıyor dıye ama bunda muallakta kaldım

biz veriyoruz valla maşallah ı var kızım çok severek yiyiyor ama blendırdan geçirip yediriyoruz

hay maşallah, demek vızır vızır emekliyor

az önce erzak dolabını düzenliyordum, yarın yeşil mercimek yapayım dedim..
süpper oldu, sen nasıl yapıyorsun, onu da diyiver hele

Çok basıt canım yaa..yagı koy tencerey goz kararı ıcıne bır tane orta boy soganı küp küp dogra sogan hafıf ölecek..sonra yesıl mercımegı ben1.5 kase yapıyorum bı aksamlık yıka at soganla cevır bıraz..bır kasıktan az domates salcası bırazda oyel karıstır;sarmısak ıkı dıs ıcıne kucuk kucuk dogra..en son ustune suyunu dök..tuzunu at..kaynarken bıraz suyunu cekerse sıcak su eklersın..oldu bıttı..esım tarafında göçmenlık var onlar yerken ıcıne bıraz yogurt karıstırıp yıyorlar; benım damak zevkıme uymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…