- 8 Ağustos 2011
- 11.587
- 8.060
- 448
maddi durum tabiki mühim..Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..Napayım bacım benim kocamda böyle işte...
maşallah oğluşuna..
anne demeye başlamış kuzuuuu
bende bi durgunluk vardı da, yavaş yavaş geçiyor bacım..
herşey gibi o da geçiyor..
he yaa!! ben de çok severim.
arada bi iyi gidiyor, ben de aldım, ekstradan lavaş da aldım marketten..
bol yeşillik var evde, roka, kıvırcık, taze nane, bi de şöööööyle bol limon sıktık mı içineeeeee:125:
alabilirsin iş çıkısında inş.. milletin aklına düşürüp fitne çıkarmiyim
ben de oruçluyum, hayalini kuruyom
kızlar, bu cuma bime yürüteç geliyor..
fiyatı da makul, düşünenler bi baksın..
Bebek yürüteç 37.50 TL
Eki Görüntüle 637884
Bende bizim yediğimiz gbi beyaz peynir veriyorum, hatta sütaş pınar hazır peynirler var ya onlar tuzsuz onlardan veriyorum ben.canım 8 lı paketlerde labne yazmışsın ama onlar karper peynırı olmasın:44nlarda çok tuz var diye biliyorum ben ama yanlışda hatırlıyor olabilirim
bu arada bende 1 ay öncesine kadar internetten araştırmalarım sonucu labne penırı veriyordum kızıma ama doktorumuz krema var onun içinde dedi
sen normal yediğinizpeynirden ver suda beklet tuzu gitsin yeter dedi bende oyle yapıyorum artık
Herkesin kendi kesesi ama cnm evladımız bunlar insan herşeyi almak yapmak istiyor hele bir de lazım olunca. Hazır mamalarıda yeri geliyor kullanmamız gerekiyor,3 lirayı neye vermiyoruzki yanii. Tabi senin düşüncelerin değil bu eşine anlatmak lazım çağır sen onu burayaCanım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..Napayım bacım benim kocamda böyle işte...
bizimki kız olduğu için olmasın kızzzayıp babadamı yıkanır babamı giydirir
neyse bana 9.ayda gel aşı var dedi yeni geldi aklıma ne aşısı buuu
zor annem zor..bizimkide çok seviniyor bizi görünce ama seninki gibi 3 saat değilde 10 saat ayrı kalıyoruz
hay sağolasıııııbizde ikeadan aldık mama sandalyesini görümcem ona bir kılıf yaptıki çok güzel oldu valla kullanıyoruz şimdilik
şimdi marketten çıkarken gördüm, bazen bime çok güzel ürünler geliyor, kaçırmamak gereksende benim gibi market broşürlerini takip ediyorsun sanırım
ufff bi kaza da biz geçirdik
oğlumun eline kaynar çorba döküldü kötü ağladı kuzumkucağımdaydı, nasıl uzandı tezgahtaki kaseye anlayamadım bile, saniye içinde oldu herşey..ağlayarak eşimi aradım annem de buralardaydı hemen geldi o da korkmuş. herkes ayağa kalktı yani. doktoru aradık soğuk koyun yeter dedi. elinin üstü kızarık, soyuldu biraz..şimdi uyuyor
pekmezii bende tahinle deniycem bakalım yiycekmi tatlı ya pek umudum yok açıkçası.bizim yedğimiz yemeklerden hep veriyorum tatlarına alışkın öyle tırtık tırtık yiyo ama doyumluk değil tabi tadımlık genelde.o hazır püreler bizi mahvetti zaten ne meyve ne sebze hiçbirini sevmediği gibi zorla verdiklerimide hepsini kusa kusa çıkarttı hatta miğdesi o kadar kötü olduki günlerce iştahtan kesildi artık denemiyorum bile..emiyo ama bende hiç süt kalamdı sanırım ya zaten baştan beri azdı 4 aydan sonra iyice azaldı şimdi göğüslerim bomboş ama emiyo yinede boşboş emme ihtimali varmı sizce.sağıp bir denesem çıkıcakmı bakalım.çok moralim bozuk en azından 1 yaşına kadar emzirmek istiyodum ama olmıycak sanırıminan çoğumuzun başında aynı dertler var..
ayşecik de kahvaltıda pekmez tahin, az peynir yiyor, bazen de yumurta veriyorum..
onun haricinde yoğurdu da bi gün yiyor, bi gün zorla..:100:
çorba püre desen öğürüyor ağlıyor yememek için..
meyve suyu püresine bile burun kıvırıyor küçük hanım..
şimdilerde milupanın 7 tahıllı armutlu muhallebisinden veriyorum.
akşam yemeğinde yediğimiz yemeklerden az az ağzına koyuyorum, tadını tanısın diye.
ve eline ekmek veriyorum yanındayken, ısırıp ısırıp yiyor dediğin gibi.
eğer kilo alımı kötü değilse, sen emzirmeye devam et, yediği kadar da ek gıdalardan ver.
eninde sonunda alışacaklar, yiyecekler, bugün olmazsa, bir dahaki aya..
teknik olarak tam emeklemiyor, yerde sürünme çabasında, bazen totoşu kaldırıyor, ama çabuk sıkılıyor.
ayağa kalkmaktan, yürümekten keyif alıyor.
dişine de takılma, 8-9. aylarda da çıkabilir..
kv de aramıyorsun ne güzel,
konuşup seni delirteceğine, arama o delirsin..
tuttum ben bu fikri :130:
oğlumun eline kaynar çorba döküldü kötü ağladı kuzumkucağımdaydı, nasıl uzandı tezgahtaki kaseye anlayamadım bile, saniye içinde oldu herşey..ağlayarak eşimi aradım annem de buralardaydı hemen geldi o da korkmuş. herkes ayağa kalktı yani. doktoru aradık soğuk koyun yeter dedi. elinin üstü kızarık, soyuldu biraz..şimdi uyuyor
zor annem zor..
bir saat bırakıp spora gidiyorum..
dönerken bi koşuyorumki,, eşim sakin ol, niye acele ediyorsun diyo..
gelince hemen kucaklıyorum, başlıyorum sanki günlerdir görmemişim, öpüyorum kokluyorum..
not: ana gibi yar baba gibi ... olmaz diye boşuna dememişler
aynen yaa bende işten gelince koşuyorum eşimde sinirleniyor niye sen benden önce gidiyorsun diye bazen yarış yapıyoruz halimizi görseniz
hay sağolasııııı
kuzen hazır almış sanırım iç minderi de var..
çok geçmiş olsun canım ya içim fena oldu hep yanıktan korkmuşumdur.inş fazla bişey olmadan iyileşir zeytinyağıda sürseydinufff bi kaza da biz geçirdik
pekmezii bende tahinle deniycem bakalım yiycekmi tatlı ya pek umudum yok açıkçası.bizim yedğimiz yemeklerden hep veriyorum tatlarına alışkın öyle tırtık tırtık yiyo ama doyumluk değil tabi tadımlık genelde.o hazır püreler bizi mahvetti zaten ne meyve ne sebze hiçbirini sevmediği gibi zorla verdiklerimide hepsini kusa kusa çıkarttı hatta miğdesi o kadar kötü olduki günlerce iştahtan kesildi artık denemiyorum bile..emiyo ama bende hiç süt kalamdı sanırım ya zaten baştan beri azdı 4 aydan sonra iyice azaldı şimdi göğüslerim bomboş ama emiyo yinede boşboş emme ihtimali varmı sizce.sağıp bir denesem çıkıcakmı bakalım.çok moralim bozuk en azından 1 yaşına kadar emzirmek istiyodum ama olmıycak sanırımkv meselesine gelince çok iyi oldu gerçekten şimdi görümce ve ikisi sinir oluyolar görümcem kaç kere konuşmaya çalıştı deli oluyo onla samimi olmuyorum die böylesi çok iyi oldu bu hallerini görmek sevindiriyo beni (biraz kötümüyüm ne )yılların sessiz gelini gözünü açtı malesef napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?