Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor
almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira
Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..Napayım bacım benim kocamda böyle işte...
![]()
ufff bi kaza da biz geçirdik
oğlumun eline kaynar çorba döküldü kötü ağladı kuzumkucağımdaydı, nasıl uzandı tezgahtaki kaseye anlayamadım bile, saniye içinde oldu herşey..ağlayarak eşimi aradım annem de buralardaydı hemen geldi o da korkmuş. herkes ayağa kalktı yani. doktoru aradık soğuk koyun yeter dedi. elinin üstü kızarık, soyuldu biraz..şimdi uyuyor
![]()
zor annem zor..
bir saat bırakıp spora gidiyorum..
dönerken bi koşuyorumki,, eşim sakin ol, niye acele ediyorsun diyo..
gelince hemen kucaklıyorum, başlıyorum sanki günlerdir görmemişim, öpüyorum kokluyorum..![]()
not: ana gibi yar baba gibi ... olmaz diye boşuna dememişler
hay sağolasııııı
kuzen hazır almış sanırım iç minderi de var..
hay maşallah, demek vızır vızır emekliyorecrinn08 mevcutt..:)(lısede daha havalı dursun dıye yoklamalarda mevcut dıyenler vardı bak sımdı nerden aklıma geldı..az az yemeklerım vardı benımde..bırazda yesıl mercımek yaptım esım cok sever..gecen hafta Istanbulda annemlerdeydım bir haftada ne cok konusmussunuz..:)oku okuı bıtmedı en son bıraktım 3 sayfa onceden basladım..onemlı bı durum yok umarım aleyhımızde..bızde temmuz bebeklerınden dişsiz olanlar kervanındayız..emeklememız cok serilestı artık odalarda arıyorum 2 dk bırakacak olsam kendı basına..bızımkını yıkadık kv le uyudu bakalım paşa..uyanır bırazdan asker edıyor benı basında;olsunn Allah saglık versındee bunlar guzel seylerr cok yorucu olsada..hepınızı optukk..
ufff bi kaza da biz geçirdik
oğlumun eline kaynar çorba döküldü kötü ağladı kuzumkucağımdaydı, nasıl uzandı tezgahtaki kaseye anlayamadım bile, saniye içinde oldu herşey..ağlayarak eşimi aradım annem de buralardaydı hemen geldi o da korkmuş. herkes ayağa kalktı yani. doktoru aradık soğuk koyun yeter dedi. elinin üstü kızarık, soyuldu biraz..şimdi uyuyor
![]()
iyisiniz madem, önemli olan ocenacım hoşbulduk arada okuyorum uzun uzun yazmak ıstıyorum ama yazamıyorum yazamayınca da sinir olup cıkıyorum cunku herkese tek tek yazmak istiyorum sonuçta cok şey isteyip elinde sıfırla ayrılan insanlar gibi oluyorum:)
canım sporda oldukça istikrarlısın tebrik ederim valla seni:)
merhabalar.
cena yeşil mercimeği bnde çok sevrim.
bizim birde mercimekli batımız meşhurdur
iyisiniz madem, önemli olan o
spora konusunda, kilo verip inceldiğimi görünce daha da bi gaz geldi açıkçası![]()
yeşil mercımekten paşaya versemmı ne dersınızz.?protein cok faydalıdır ama..kırmızı vermıyorum gaz yapıyor dıye ama bunda muallakta kaldım
pediastrum gec kaldım biraz cok geçmiş olsun amliyatınızı sağlıkla atlatmanıza cok sevindim.
hay maşallah, demek vızır vızır emekliyor
az önce erzak dolabını düzenliyordum, yarın yeşil mercimek yapayım dedim..
süpper oldu, sen nasıl yapıyorsun, onu da diyiver hele![]()
sağol canım ama atlatmadık bugün çıktı hastaneden pazartesi yatıp salı ameliyat olacak doktor ayarlayamadı![]()