Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama dünden yaprak sarma , zeytinyağlı banbunya, makarna salatası ve üşenmez yaparsam ezogelin çorba var.
Akşama dünden yaprak sarma , zeytinyağlı banbunya, makarna salatası ve üşenmez yaparsam ezogelin çorba var.
ohhh ellerine sağlık canım harika bir menü
Bir tabak daha fazla koy sofraya akşam yemekte sizdeyim...![]()
canım ben pekmeze karıştırıyorum. tadını yumuşatıyor, daha güzel oluyorben verdim ama yüzünü ekşitti pek sevmedi
biz de bugun 7 yi doldurduk şükürler olsun
ayy evet o biraz müstehcen kaçmış ama yakında nasılsa o senaryo da batar
türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiye güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
oh oh... :118:Akşama dünden yaprak sarma , zeytinyağlı banbunya, makarna salatası ve üşenmez yaparsam ezogelin çorba var.
saol bacıııııııııııııııımKızlar bu arada Cena'nın sizlere selamı var..Kardeşi gelmiş ayşeciği ona bırakıp oruçlu bir şekilde spora gidiyormuş..
Hepinizi çok öpüyor..
Gelince kendi detayları yazar zaten...
![]()
Hemen sizin eve de gönderiyorum:))
Gel bacım gel ama eminim sizin evde daha harukulade yemekler vardırbende böyle zeytinyağlı salatavari şeyleri çok seviyorum:))
Bende kendi yaptığım bebe bisküvisini ufalıyorum içine ceviz rendeliyorum pekmez birazda su karştırıp veriyorum.. Peyniri ayrı olarak veriyorum.. Benim eşim hazır mamaları almıyor....
İnşaallah canım İnşaallah...![]()
Günaydın hanımlarrrr:))
Banyo konusunda valla bizimkide artık kendi küvetine sığmıyor. Babsıyla beraber giriyorlar küvete kucağında tutuyor eşim yıkıyorum bende, sonra hemencecik alıp giydiriyorum.
Bunda bir sakınca göremedim ben niye bu şekilde yıkamıyosunuzzz?? Tek başına yıkamak çok zor yani ben hayatta yıkayamam fok balığı gbi yerinde durmuyor oğlum
çok tatlı bu yaa hele son resimteyzoşlar oğlumun resimlerini paylaşıyım sıpa evde bütün gün afacanlık yapıyor
Eki Görüntüle 637551 Eki Görüntüle 637552 Eki Görüntüle 637553 Eki Görüntüle 637554 Eki Görüntüle 637555 Eki Görüntüle 637556
bir haftadır ayşecike verdiğim kahvaltıda pekmezin içine tahin de katıyorum..
tahin hakkında bildiğim; bağışıklığı artırıyor, beyin ve zeka gelişiminde etkili ve kemik yapısını güçlendiriyor.
siz veriyor musunuz tahin?
ben kahvaltı olarak labne peynir var ya 8 li paketlerde bir tane ondan bir kaşık pekmez birkaç ceviz bir dilim ekmek içi ve yumurta veriyorum canım yani ben değil annem veriyor :)
selamünaleyküm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum pek yazmaya fırsatım olmuyo ama sizden baya bişeyler öğrendim.bebeklerle malum çokta sosyalleşemiyoruz genelde evdeyiz o yüzden burdan faydalanmak ve bizimle aynı şeyleri yaşayanları görmek iyi geliyo.mesela hala dişinin çıkmamasına,emeklememesine çok takıyordum ne kadar uğraştıysam yapamıyo malesef aslında yapıyo ama cesaret edemiyo sanırım kedi gibi duruyo sadece elini ayağını ileri atamıyo bir türlüsanırım hala bebeği emeklemeyen dişi çıkmayan annelerimizde var bizim gibi.dişi çıkanlarada hayırlı olsun diyorum
bide en büyük sorunumuz iştah :26: her zaman çok farklı herşeyi yemiyo bigün güzel yiyosa yarınsı gün kesinlikle ağzını açmıyo aç geziyo resmen.ne vericemi ne yapcamı şaşırdım.eline ekmek ver hapur hupur yiyo ama kaşık veya biberonla verince yemiyo.siz böyle anlatıyosunuz ya yoğurt verdim,meyve-sebze püresi verdim pekmez kahvaltılık flan çok şaşırıyorum biz kızım onları kesinlikle yemiyo pekmezide kusa kusa yediriyorum kan ilacı kullanmayanlardanım çünkü.heleki içeriğini öğrenince hepten vazgeçtm hatta attım ilacı.resmen öğürüyo tatlı şeyler verdiğimde muzun kokusunu bile uzaktan anlayıp kaçıyo vercem die.ama limonu şapır şupur yiyo
çok farklı bir damak zevkimiz var yani.ay ne çok yazmışım insan bebeğiyle ilgili şeyleri bilen insanlarla paylaşınca daha iyi oluyo sanki kusura bakmayın biraz karman çorman yazmışım ama idare edin
aslında yazacak çok şeyim var yani eş ve kv konusunda ama anlatıpta daha çok moralimi bozmak istemiyorum ama şunu anladım hemen hemen herkes yaşıyomuş aynı sorunları burayı okuyunca daha iyi anladım.takmıyorum artık umursamamak sanırım en iyisi hem onların gözünde dahada iyi oluyo şu an kv onları takmıyorum ve aramıyorum die sinir oluyodur ama ohh olsun
neyse biraz daha yazarsam hayat hikayemi yazıcam size ve bebişlerinize güzel günler diliyorum öptüm
![]()
canım ben pekmeze karıştırıyorum. tadını yumuşatıyor, daha güzel oluyor
elif ebrar ve keremin de yeni ayı hayırlı olsun, sağlıkla nice aylara yıllara inş
türrrrrkiye güzeliiiii, şimmmmdi onlar düşünsüüün!
oh oh... :118:
2 gündür benim yaptığım kuru fasuyleyi yedik. annem dün kuru fasulye yapmış, illa götür damat da yesin dedi.
akşama yine kuru fasulye var.. ama anneminkinin yanında benimki bildiğin yeşil çimen
yanına domatesli bulgur pilavı yapıcam..
bi de közlenmiş patlıcan salatası
çiğköfte de aldım gelirkeeeeen
saol bacıııııııııııııııım![]()
selamünaleyküm kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum pek yazmaya fırsatım olmuyo ama sizden baya bişeyler öğrendim.bebeklerle malum çokta sosyalleşemiyoruz genelde evdeyiz o yüzden burdan faydalanmak ve bizimle aynı şeyleri yaşayanları görmek iyi geliyo.mesela hala dişinin çıkmamasına,emeklememesine çok takıyordum ne kadar uğraştıysam yapamıyo malesef aslında yapıyo ama cesaret edemiyo sanırım kedi gibi duruyo sadece elini ayağını ileri atamıyo bir türlüsanırım hala bebeği emeklemeyen dişi çıkmayan annelerimizde var bizim gibi.dişi çıkanlarada hayırlı olsun diyorum
bide en büyük sorunumuz iştah :26: her zaman çok farklı herşeyi yemiyo bigün güzel yiyosa yarınsı gün kesinlikle ağzını açmıyo aç geziyo resmen.ne vericemi ne yapcamı şaşırdım.eline ekmek ver hapur hupur yiyo ama kaşık veya biberonla verince yemiyo.siz böyle anlatıyosunuz ya yoğurt verdim,meyve-sebze püresi verdim pekmez kahvaltılık flan çok şaşırıyorum biz kızım onları kesinlikle yemiyo pekmezide kusa kusa yediriyorum kan ilacı kullanmayanlardanım çünkü.heleki içeriğini öğrenince hepten vazgeçtm hatta attım ilacı.resmen öğürüyo tatlı şeyler verdiğimde muzun kokusunu bile uzaktan anlayıp kaçıyo vercem die.ama limonu şapır şupur yiyo
çok farklı bir damak zevkimiz var yani.ay ne çok yazmışım insan bebeğiyle ilgili şeyleri bilen insanlarla paylaşınca daha iyi oluyo sanki kusura bakmayın biraz karman çorman yazmışım ama idare edin
aslında yazacak çok şeyim var yani eş ve kv konusunda ama anlatıpta daha çok moralimi bozmak istemiyorum ama şunu anladım hemen hemen herkes yaşıyomuş aynı sorunları burayı okuyunca daha iyi anladım.takmıyorum artık umursamamak sanırım en iyisi hem onların gözünde dahada iyi oluyo şu an kv onları takmıyorum ve aramıyorum die sinir oluyodur ama ohh olsun
neyse biraz daha yazarsam hayat hikayemi yazıcam size ve bebişlerinize güzel günler diliyorum öptüm
![]()
çok tatlı bu yaa hele son resim
tam kartpostallık yerim ben onu maşallah
canım bende bazen veriyorum
kahvaltıda biz yaparken ağzına koyuyurum
zararı olmaz bence
bende toplantıya gittim geldim yemek yedik
şimdi oturdum evden çıkmak yoruyo insanı ama olsun yaa
bebeğim ben gelince nasıl glüyo
kollarını bana uztıyo aşkımm benim yaa öpmekten doyamıyorum
ayrı kaldığımızda 3 saat hee
bu aradaa benim oğlum anne diyo resmen diyo ama
ağlarken falan dediğnden değil
normal konuşur gibi diyo dün anna diyodu
bugün anneye benzer bişeyler çıktı:87::119::118::122:
cena sende bi durgunluk var sanki yaa :44::44:
karakız benim oğlumda yürümek istiyo biliyo musun
ellerimi tutuyo kendini aşağı kaydırıyo ne biliyosa
dişimiz de hala çıkmadı kabardı ama gelen yok
bugün oğluma ıspanak çorbası yaptım yedi güzel
sonra biz oturduk yemeğe ayıptır söylemesi
et vardı nasıl istiyo veriyoruz bi daha istiyo
o kaadr çorbanın üstüne bi de et yedi
inşallah hep böyle gider de yer![]()
Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Akşam menüsü bizdede bezelye yemeği ve bulgur pilavı. Bezelyelerden Selim'e de yedirmeyi düşünüyorum ezerek:))
Aryaaa sarmalardan ve makarna salatasından bizde alabilirmiyiiiizzzzz
Yanlış anlama da cnm eşini merak ediyorum valla oyuncak almaz mama almaz, herkesin kendi tercihi falan ama ne biliyim merak ettm yni niye karşı böle şeylere:44::44:
Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor
almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira
Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..Napayım bacım benim kocamda böyle işte...
![]()
maşallah oğluşuna..
bu aradaa benim oğlum anne diyo resmen diyo ama
ağlarken falan dediğnden değil
normal konuşur gibi diyo dün anna diyodu
bugün anneye benzer bişeyler çıktı:87::119::118::122:
cena sende bi durgunluk var sanki yaa :44::44:
he yaa!! ben de çok severim.kızzz biri çiğ köfte mi dediay bayılırım bayılırım tek başıma tam porsiyonlukları yerim valla offf ağzımın suyu aktı bee
![]()
Canım eşimin en büyük bahanesi paramız yok..Bir şey almaya kalksam hemen gözleri büyüyor
almayayım diye bir sürü bahane uyduruyor.. O mamalar pahalı diye almak istemiyor.. Ülker hero baby'nin gogly pirinç unu mamasını aldım "ne kadar o çok pahalıdır.. boşver bizim kız öyle şeyle yemesin.."diyor halbuki fiyatı 3 lira
Dişimi sıka sıka bir hal oluyorm markette..
mama sandalyesi almak istiyorum İkeadakini alalım dedi.. Tamam alda ne alırsan al dedim..Hala ses seda yok..Napayım bacım benim kocamda böyle işte...
![]()