ben sağlık ocağına sordum 1 yaşında dedi erken yaparız demedi kendi doktorumuza sorucam 25 şubatta kontrolümüz var bakalım o ne diyecek.arkadaşlar sağlık ocakları normalde 1. yaşında yapılması gereken kızamık aşısını salgın olduğu için 6. ayda da yapıyorlarmış
yaptırmayı düşünen yada yaptıran varmı??
evet yurtdışındaki ilacı bende duydum nisan ayında almanyaya gitme durumumuz var gittiğimde ordan almayı düşünüyorum. paraben neden koyarlar ki ?? pekmez vermedim ben organik bi tane alayım zaten bu ay sonu kahvaltılara geçiyoruz vermeye başlarım bendee hadi sizede günaydın o zaman
pink canım bende kullanıyordum ama parabeni nasıl gözden kaçırmışım fayda zarar ilişkisi nasıl parabeni masum kılar kanserojen madde yurt dışında yasaklandı gıda maddelerinde kullanılmıyor alternatif bir kan ilacı varmış yurt dışından getirtilen türkiyede bazı eczaneler netten satış yapıyormuş bir araştır istersen kansızlık var diye göz göre göre kanserojen madde vermekte insanın içine sinmiyor ben akşam eve gider gitmez hepsini çöpe attım hergün üzüm pekmezi vericem doktorla konuştum içine sinmiyorsa verme kansızlık belirtisi yok gerekirse tahlil yaparız 7. ay kontrolünde o güne kadar pekmez ver üzüm pekmezi kan yapar dedi
bende karar veremedim yaptırsam mı yaptırmasam mı diye yan etkisi oldumu:44:
aslında salgın varsa yapılması iyi olur alışveriş merkezlerine gidip duruyoruz allah korusun