Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

şekerler varya onlardan almıştık bir resim çekek bu kızın diş çıkaracağı yok büyüyünce deriz kızım aslında senin dişlerin vardı bak ama döküldüler deriz
sağolasın canım düşünmüşsünüz bizi
oda mı bir diş belirtisi bütün belirtileri yaşıyoruz ama yalancı belirtiler bunlar herhal
şaka dedim kızzzzzz uzun ca bir süre bir tanecik yeter bize

Allah iyiliğini versin bu ne diye kaç sefer resme baktim bende çok tatlı çıkmış kizin bu arada

sorma canım ben dogumdan hemen sonra hamile kaldım 5 aylikfaylik falanim simdi

maşallah ne güzel işte valla bende istemiyor değilim sonuçta bir tanesi ile evde kapalıyken tam rahata erip bir tane daha doğurmayı gözüm yemez o yüzden yapsam mı diye düşünmüyor değilim ama anneme acıyorum

bende elif tek kalmasın istiyorum kardeşi olsun istiyorum. eğer arayı çok açarsam rahatlamışken sil baştan başlamak zor olur gibi geliyor ama bi yandan elifin de ayrı bi ilgi bakıma ihtiyacı var şimdi çok küçük bi bebek daha ikisine birden yetemezsem vicdan azabı çekerim öyle karışık düşünceler içerisindeyim. hayırlısı artık.

çıldırcam vallahi dolap kapaklarını açıyor elini kıstırcak nasıl çekmeceleri bağlasammmı

yemin ediyorum en az 2 saattir kesintisiz ağlıyor çıldırcaktım az kalsın sonunda uyudu ağrı kesicide fayda etmiyor

ecrin nisa sürekli ağlayınca eşim aynen şunu dedi bilseydim çift koruma kullanırdım

eşime diyorum oğlum olursa adını ya fatih mehmet yada oğuz kaan koyalım yok istemiyorum asla katiyen diyor

içini çeke çeke uyudu yavru hala içi ni çekiyor

kıyamam yavrum ne derdi varki tatlı kızın diş mi kulak mı karnı mı ağrıyor ? eşinde alem miş siz korunurken mi hamile kaldın sen cnm ?

kıyamam yavrum ne derdi varki tatlı kızın diş mi kulak mı karnı mı ağrıyor ? eşinde alem miş siz korunurken mi hamile kaldın sen cnm ?

vallahi ağrı kesici verdiğim halde susmuy annemi aradım dedi çocuk ağlar aha uyandı şimdi baddaniyeyle oynuyor . evet korunuyorduk

vallahi ağrı kesici verdiğim halde susmuy annemi aradım dedi çocuk ağlar aha uyandı şimdi baddaniyeyle oynuyor . evet korunuyorduk

bak sen şuna gelirimde karaböcüğü ısırıveririm totosundan eğer çok devam ederse ağlamaya bi doktora götür canım bi yeri ağrıyordur belki bilmediğin.

yani bende çok beklenmesi taraftarı değilim ama en azından 2 yil ideal benim kiz 5 yaşında açıkçası biraz sıkıntı yaşıyoruz ister istemez kıskançlık oluyor

bi tanesi cıktı canım,acele etme ne kadar gec cıkarsa o kadar dıy dıyolar,gerçi ne kadar dogru bılmıyorum ama

canım evet zor oluyor calısırken bı ara ben de koptuydum ama döndüm tekara.ara ara da olsa bakmaya calısıyorum.
kızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz
ben dogdugundan berı aptamil kullanıyorum canım.sutum az oldugu ıcın.sımdı aptamıl 2 ye geçtık
sen de mı pendıktesın canım.ben de emseye goturuyırum kızımı
canım, elifnazın ikinci bebişi bizimkilerle.
üçüncüsü de bu temmuz doğacak
doğumdan hemen sonra yine hamile kaldı yanii
maşallah,valla heykeli dikilecek kadın bunlar:)

Canım Emsey hastanesi yeni açıldı Kurtköy tarafında... Belki ondan duymamışsındır..
Benim yan komşumun gelini de orda doğum yaptı..
evet uydukentte canım.

nıye ağlıyorkı o kadar canım.bi de dolap kapaklarını nasıl acmaya basladı maşallah dıyeyım.yuruteçlemı gıdıyor dolap kapaklarına yoksa emeklemeye mı basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…