Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

fırın poşetinde tavuk yapan varmı?değişik bi tarif yazsanız.

bu arada feyzabilal iliçi tayinlerden bahsetmişsin başladımı?

benim eşimde isyecek bu sene köye gidiş geliş yapıyor.
canım iller yapacakmış
her il kendisi belirliyo biz erzurumdayız
18 inde başlıycakmış
bulunduğun ilin mem sayfasında vardır heralde

canım yaa geçer en kısa sürede inşallah
maskeyle engellersin inşallah

yya bi yemek yapayım mutfağı toplayayım dedim
uçmuşsunuz yine maşallah

Llibyanaaaa seni sormaz olur muyum her yazdigini takipteyim

......................................................... pinkprinces evet ben de 2yasina kadar emzircem diyordum ama artik 1 e de raziyim. Ben de cok laf duydum ama birgun yeter dedim uzulmeyecegim,sadece mamayla buyuyen bebekler de var. Ictigi kadari sifa olsun. Baslarda ememiyordu sagiyordum ,once 30 ml sonra 60 ml.. sonra kendi emmeye basladi.Sagmayi biraktim. Mama da veriyordum. Millet ne laflar dedi aldirmadim. Oglum gayet guzel emiyordu keske cok sut olsaydi. Neyse.. Simdi de gunduz emmek istemiyor ek gida kolayina geldi. Uyuyacagi zaman emiyor e boyle olunca da sut iyice azaldi.ben de sagdigimi iciriyorum Sagmazsak hepten gider. Hatta simdi kayinvalideme gidiyorum pompam yanimda.Allah razi olsun eşim ilk aldiginda aglayarak "geri ver bu pompayi sutum yok degmez" demistim iyi ki beni dinlememis:) simdi de sagiyorum en fazla 70 cikiyor ama birakmayalim

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım benim
beni merak edenler hatırlayanlar olmuş çok çok teşekkür ederim
inanın hep aklım buralarda sizleri geriden de olsa takip etmeye çalışıyorum şu ara
işyerinde işlerim yoğun ondan sizlere aktif olarak katılamıyorum ama bilinki pasif olarak
da olsa sizlerleyim hepinizi çok çok seviyorum
sankim hepinizi çok yakinen tanıyorumda görmediğim zaman özlüyorum burası alışkanlık
yapıyor vallahi
inşallah işlerimi yoluna koyar koymaz bende aranıza katılarak hep aktif olmak istiyorum
kısmet tabiki de
en güzelide baharın gelmesi olsun tabi buluşmalar başlar inşallah o zaman daha da bir bağlanırız
birbirimize en azından bebişlerimizde bizim gibi arkadaş olurlar inşallah

dediğim gibi sizleri geriden takip etmeye çalışıyorum
cenacım canım benim ayşeciğin dişlerine bayıldım yerim ben onun incilerini maşallah
bizim kızın dişleri çıkmadı ama bizde çıkmış farzediyoruz şekil resimde görüldüğü gibi

minitacım cenanın dediği gibi senin oğlan bizimkilerin dişlerini de çıkarıyor galiba
kız söyle bir tanecik bile olsun bize versin
ayrıca diş buğdayınız da çok güzel olmuş

cinconcum canm sende hatırlamışsın beni teşekkürler senin sıkıntınında bir daha gündeme gelmeden
çözülmesine çok sevindim allahın sevgili kulusun demekki
hasta olmuşsun geçmiş olsun canım ama sen bunuu fırsata dönüştürmüssün izin almışsın oğlunla bol bol zmaan geçir bakalım

libyanacım valla ellerine sağlık döktürüyorsun helal olsun sana valla akşam yemeğimi zor yapıyorum

hapsucum senin kızınıda görmüştüm resmini koyduğunda sonra bir daha giremedim maşallah güzel gözlü kızına allah nazarlardan saklasın
ne güzel saçlarıda var bizimkininde yavaş yavaş uzamaya başladı ama bakalım hayırlısı toka zamanımızı bekliyoruz hala saç bandına el mahkumuz şu an

karakız sende gelmişssin hoşgeldin canım seninde doğumdan kalma bir problemin olmuş aman yarrabbim allah acil şifalar
versin aman ihmal etme tedavini güzelim

barbino
canım sende çalışmaya başladın nasıl bir düzen oturturabildin mi bari evde ilk başlar zor oluyor ama sonraları
alışıyor insan demi

destiny
sanırım eşinle ilgili bir problem yaşamıştım neyseki tatlıya bağlanmış canım gözünaydın

busmaicim canım benimde sütüm azalmaya başladı sanırım bende işyerinde sağıyorumya azaldığını gözle görebiliyorum bende hep 2 yaş derdim ama
bu gidişle o 2 yaşı görmek hayal olacak sanırım neyse bugüne kadar içtiler diyip kendimizi avutacağız maalesef:26:,

feyzabilalsende işe başlamışsın sanırım allah kolaylıklar versin birde bebişin için geçmiş olsun kulak iltihabı varmış en kısa zamanda iyileşşin inşallah

unuttuklarım varsa affola böyle arada yazıp yazıp kaydettim bunları yoksa sürekli maalesef açık bulunduramıyroum ekranı hepinizi ve miniklerinizi tek tek
sevgiyle kalın

Son düzenleme:
melisadan haberler:3
sağa sola dönmelerimiz pratikleşti artık her zaman dönmek istiyoruz
geri geri emekler gibi yapıyoruz
arada mama der gibi oluyor
birde sürekli pırrrrrrrrr yapıp tükürük çıkartıyoruz
7. ayımız bizimde doldu bakalım güngeçtikte büyüyoruz

hepsi harika görünüyor canım ya maşallah.. bakalım ben kizin dogum gününü zar zor atlattım oğlanın dis bugdayini yaparmiyim bilmiyorum guzel de ani oluyor aslında kıza yapmıştım

hepsi harika görünüyor canım ya maşallah.. bakalım ben kizin dogum gününü zar zor atlattım oğlanın dis bugdayini yaparmiyim bilmiyorum guzel de ani oluyor aslında kıza yapmıştım

canım seni unutmuşum kusura bakma nasıl gidiyor hamilelik bu arada hangi doktorla devam etme kararı aldın?
ay ben başak hanımı özledim yaaaa o yumuşak konuşmasını gülmesini falan yeniden hamile mi kalsam ne

teşekkürler cnm.. :) Yardım edenin olursa yap derim ama tek baına gerçekten zor oluo hele ki 2 çocukla daha zor olur

teşekkür ederim cnm. Sizlerden de devamını bekliyoruz :) Senin kız çıkardı mı diş?
Yok canım çıkmadı.. Çıksa da diş buğdayı yaparmıyım bilmiyorum.. Burada kimsem yok çünkü..
Bana yakın olanlar gelirse belki küçük bir ikramla kutlayabiliriz...

Llibyanaaaa seni sormaz olur muyum her yazdigini takipteyim

Orasını bilmem ben... Benim gözüm hep seni arıyor...
Şeker portakalımmmm hoşgeldin canım.. Sende bana yakın sayılırsın... Gelde yaptıklarımdan ikram edeyim...

Son düzenleme:

canım benim hiç kimsem yok buralarda falan deme sakın biz ne güne duruyoruz burda
bir haber sal geliveririz hemen yalnız bırakmayız seni merak etme güzelim yeterki diş gelsinde kutlaması kalsın
bizde sana yakınız sende al bebişini gel teyzesibekleriz bende elimden geldiği kadar ikramlar yaparım afiyetle yeriz hep beraber
bize yakın olan gene cenacım ve canancım da gelir belki süper olur valla

kızlar bende aile içinde yaptm.annemler , k.validemler`, eltimler...

kuzum benım yazdıkların cok dogru bende artık işe başladıgım ıcın gıremıoyrum ama aklım burda.fırsat buldukça iş yerınden okuyorum ama yazamıyorum
bende hepınızı muhabbetlerınızı cok ozluyorum
iş ev rayına oturdu artık canım sahıden ole alışıyor ınsan
ılk zamanlar psıkolojık olarakta cok zor oldu
ama sımdı hersey yerlı yerınde
sut sağıyorum işyerınde 2 kere.onları buzluga atıp eskılerden verıyoruz
bıberon almıyor hala.herobaby sutlu meyvelı 8 tahıllıyı anne sutuyle yapıp kaşıkla yedırıyo annem.sadece anne sutunu kasıkla vermek ıskence.
bazen anne sutuyle cıcıbebe bebe bıskuvısınıde ezıp verıyo annem.emın degıldım ama yararlıdır umarım sızce nasıl anne sutuyle bebe bıskuvısı??
öyle işte canım senın nasıl gıdıyor çalışmakta guzel degılmı bebısımızle kalıtelı vaktı gecırmeye calısıyurz

Son düzenleme:
canım seni unutmuşum kusura bakma nasıl gidiyor hamilelik bu arada hangi doktorla devam etme kararı aldın?
ay ben başak hanımı özledim yaaaa o yumuşak konuşmasını gülmesini falan yeniden hamile mi kalsam ne

estağfurullah canım basak hnm gittim iyi çok kibar bi dr ama beni yuksek gebelik riski var diye başka bi bölüme yönlendirdi kardeşimin dr falan sorduk uğraşmak istememistir dedi gerek yok dedi.. bende emsey hastanesinde gulseren hnm var ona randevu aldım haftaya gideceğim bakalım o ne diyecek

kızlar devam sütü olarak ne marka mama kullanıyorsunuz

canım bizim kız hipp markasını beğendi diğerlerini içmiyor

kızlar bende aile içinde yaptm.annemler , k.validemler`, eltimler...

sanırım diş buğdayını aile içi yapmak daha mantıklı oluyor fazla hazırlığa gerek yok gibi ama böyle görünce insanın hepsini yapası geliyor evlatlarımız içinmi kendimi için mi bilmiyorum
zaten şu şeye inanıyorum artık bir arkadaşım söylemişti bebekler 2-3 yaşına kadar aldığımız ve yaptıklarımızı aslına kendi nefsimiz için yaparmışız gerçekten de doğru
bir oyuncak bile seçerken eşim bile bazen diyor sanki kendimize alıyoruz elimize alıp oynuyoruz falan denemesi bizden

aynen canım ilk ayı atlatınca herşey yoluna düzene giriyor allaha şükür rabbim yardım ediyor valla
çalışmak da güzel ama ne bileyim eve gidince o suçluluk duygusu bazen depreşiyor bende ama eve gittiğinde onu heyecandan ne yapacağını bilemediği hallerini bile görmek dünyalara bedel ya

canım hayırlısı olsun emsey hastanesi dediğinde anadolu yakasında mı ilk kez duydum

ben milupa kullanıyorum canım..
bu arada dün pınarın organik yogurdunu aldım 4 lu satılıyor oglusa yedirdim bugün hepsini yedi disarda yedirmek için özellikle çok iyi

iyi oldu söylediğin bende dışarıda yoğurt yediremeyince vicdan azabı duyuyordum onlardan alırım bari

bu arada senin bebiş ne kadarlık ve hamilemisin

eksik buluyorsun ama bence çok güzel olmuş hepsi, ellerine sağlık..
güzel bi hatırası oldu bak..
bu arada yusuf mertin de maşallahı var hee, tosun paşa

valla canan, yoğun çalışıyorsun ama patronun iyi belliki..
daha önce hastalandığında da sana izin vermişti, helal..

izin vesilesiyle inş dinlenebilirsin.. üşütme olduğu için oğluna geçeceğini de sanmıyorum..
sen yine de bol bol ellerini yıka..

töbe kııııız!!! naptınız melisaya?
bi baktım, bi daha baktım.. anlayana kadar inme iniyordu bana

Allah kolaylık versin, çalışan annenin işi çok zor
uzun zaman göremeyince hasta mı oldu diye düşündüm.
iyiymişsiniz, hamdolsun.

kurban Vereneeeee
bizimki de kısa süre öncesine kadar sürekli pırrr yapıp tükürük saçıyordu..
konuşma çabası sanıyordum, ama diş belirtisiymiş
inş kolaylıkla gelir incileriniz

bi dur kıız, nefes alak

estağfurullah canım basak hnm gittim iyi çok kibar bi dr ama beni yuksek gebelik riski var diye başka bi bölüme yönlendirdi.
yüksek gebelik riski mi?:26:
ard arda hamile kaldığın için mi, yoksa başka bi durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…