- 8 Ağustos 2011
- 11.579
- 7.995
- 448
bunu söylediğin iyi oldu canım..pişiyor cnm gayet de guzel oluyor ama poşetın bir ucunu delinmeli yoksa booom :) patlar
ispir kuru fasulyesi meşhurdur.İspir fasulyesi nasıl oluyor bacım..?:26:
Bizdede kuru fasulye var.. Boncuk fasulye almış eşim.. onu kullanıyorum..Yanına da pilav turşu..
evet cenacım kötu oldu.küsmüştüm kendısıne,dün okuluma çiçek gönderdi,ben de aradım artık,sen şöyle yaptın böyle yaptın dıye basladım telefonda.sonra akşam yemeğe gıdelım ozaman konusalım dedi.neyse yemekte konustuk.15 gun once yaptırmış,kendı iş yerınde denızbankın pos cıhazını kullandıgı ıcın bankadakı adam yapalım demişmiş.spontane gelişmişmiş.ha bugun ha yarın derken bana soylemeyı unutmuşmuş.vs vs. neyse uzatma o zaman dedim ben de,önümüzdeki maçlara bakalım.bundan sonra evimiz ve evlılıgımızle ılgılı kararları beraber alalım dedim.ben de ona sormadan organ bagısında bulunmuştum.o da bunu öne sürdü.ama ben yıne de sonradan soylemıstım elalemden duymamıstı.neyse işte cenacım tatlıya bağladık şimdi barıştıke nolcak? alttan alıcan öyleyse?:44:
zinhar, babası haşmet mahap hazretleri müsade buyurmadılar efendim..
canım sabah kalkınca aç karnına pekmezini, peynirini veriyorum..
yumurta gün aşırı bazen üç günde bir.. biraz zorlanıyor yerken, tuzu olmadığı için mızıldıyor bazen..
yani pekmezli etimekle peynirle doymuyor tabi, ardından 5-10 dk da emiyor..
canım diş çıkarırken bazı bebeklerde ateş olabiliyor,
sen yine takipte ol..
şu dişler çıksa da rahatlasanız -born- :100:
bizimki dişlerini gıcırdatıyor resmen.. dişlerini dişleriyle kaşıyor yanii
ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ikramlarınız pastanız..
ama selim paşa çok yakışıklı olmuş valla ben sofradan ziyade, delikanlıya baktım
bacım, sen gel.. gel de beni de çağırııııııın
kv ler bazen anneler de yapıyor bunu..
kendi bildikleri gibi çocuk bakmaya çalışıyorlar..
onların bildikleri tü kaka demiyorum ama..
yani bu da bi başkasının çocuğu.. annesi başkası yani..
aklı başında insan, annesinin arzu ettiği gibi davranır..
böyle yapmayınca da gözümüze batıyor yaptıkları.
zira gözümüzden sakınıyoruz biz bu bebeleri..
işten izin almam mümkün değil diyorsun, e annen de yok..
sanırım kv ye mecbur kalacaksın..
ama kızlara katılıyorum, yiyeceğini hazırlarsın, ılıtır verir.
mamasını, sütü, meyvesini hep saatli verdiğini tembihlersin..
sonuçta ameliyattan çıkmış el kadar bebek.. doktorun da bu konuda özel uyardığını falan söyle..
işten dönünce de kontrol edersin, sorarsın.. bu konudaki hassasiyetini ve ciddiyetiyetini anlar..
bu ilk vukuatı değil belli
haklı olduğun nokta sadece kendine bile yaptıracak olsa, bunu seninle yani ailesiyle konuşması gerektiği..
baştan sormamış, sonra yaptırdım diye de söylemiyor..
yani pek hoş olmamış yaptığı..
ama içeriği nasıldır bilemiyorum bireysel emekliliğin.. yani eşi olarak seni ve kızınızı da kapsıyor mu?
eğer kapsamıyorsa işte o olmadı
ayyy, züppeeeer!
çok güzel düşünmüşsün bacım..
ben de adamın eline veriyorum ayşeciği zorla fotoğraflarını çekiyorum..
bizimkinin alerjisi var fotoğraf çekilmeye..
diyorumki, ayşeciğin bu anı bi daha gelmeyecek, pişman olursun..
inanın 7 ayda toplasanız 7 kare fotosu yoktur
aaaa, bu arada ayşecik bugün 8. ayına girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bunu söylediğin iyi oldu canım..
ispir kuru fasulyesi meşhurdur.
bir tanesi, piştikten sonra yaklışık 3 katı büyüklüğe ulaşır..
ve çok kısa sürede pişer, yaklaşık 20-25 dk diyebilirim..
kabuğu da incedir ve pişince kabuk atmaz.
rayici piyasaya hakim değilim ama biz köyden getirtiyoruz biraz da tuzludur fiyatı,
sanırım kilosu 18-20 tl civarı..
trabzonda rizede hangi restoranta girersen gir, ispir şeker fasulsesi..
çamlıcada çömlek diye bi lokanta var, bilenler vardır mutlaka..
taşfırında güveçlerde yapılıyor, harikulade..
yasin de son durum
Cena 2 okundu
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2 okundu
libyana26 2
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4
toplam 48
eneeeem!!! oruçluyum zati, bene bi şeyler oliiii:111:
moturunu takmadın mı bacım, yoksa yetişemezsin
ayşecik de yattığı yerde ses denemeleri yapıyor, o kadar şirinkii
ağzını kocaman açıyor bir ses çıkarmak için.. ama
hala bi hece söyleyemedi..
lakin; çabası takdire şayan..:116:
evet cenacım kötu oldu.küsmüştüm kendısıne,dün okuluma çiçek gönderdi,ben de aradım artık,sen şöyle yaptın böyle yaptın dıye basladım telefonda.sonra akşam yemeğe gıdelım ozaman konusalım dedi.neyse yemekte konustuk.15 gun once yaptırmış,kendı iş yerınde denızbankın pos cıhazını kullandıgı ıcın bankadakı adam yapalım demişmiş.spontane gelişmişmiş.ha bugun ha yarın derken bana soylemeyı unutmuşmuş.vs vs. neyse uzatma o zaman dedim ben de,önümüzdeki maçlara bakalım.bundan sonra evimiz ve evlılıgımızle ılgılı kararları beraber alalım dedim.ben de ona sormadan organ bagısında bulunmuştum.o da bunu öne sürdü.ama ben yıne de sonradan soylemıstım elalemden duymamıstı.neyse işte cenacım tatlıya bağladık şimdi barıştık
Hiç duymamıştım.. Afiyet olsun o zaman size... Ayşecik hanım nasıllar..
Destiny hoşgeldin nasılsın..?
saol bacım..Hiç duymamıştım.. Afiyet olsun o zaman size... Ayşecik hanım nasıllar..
iyiyim hayatım sen nasılsın:)
Elif ebrar iyi uyuyor o da..saol bacım..
ayşecik de iyi mızıldadı mızıldadı, anca uyudu.
elif ebrar napıyo bakem?
Elhamdulillah bende iyiyim canım..Okulda mısın..? Ceylin nasıl iyimi?
Elif ebrar iyi uyuyor o da..Anneside evi süpürüp namaz kılacak ama buradan kopamıyor bir türlü..
ceylin de ıyı okuldayım canım,senın kız nasıl ıyı mı diş falan çıkardımı
Hayırlı olsun o zamann.. Resim yok mu resim..?Canım mesaj atmışsın bana.Telaşemiz vardı kız kaç gündür işte ondan giremiyorum.Diş buğdayı yaptık :) nasılsın ?
Benim kız iyi çok şükür uyuyor şu anda..Yok canım yaa nerde daha diş miş yok..:100: sizin ki çıkmışmıydı... ?
Hayırlı olsun o zamann.. Resim yok mu resim..?Bende iyiyim çok şükür.. Nasıl geçti diş buğdayınız..
benim hayalim iki yaşına kadar emzirmekti. bende bilmiyorum nereye kadar gitcez. gece emiyor ama böyle giderse gece içinde süt kalmayacak. senin nasıl şuan durum. çevredende çok psikolojik baskı oluyor. zaten üzülüyorum bide milletin benim şöyleydi şöyle emdi şu kadar emdi demesine sinir oluyorum. üzüntüm katlanıyor.
annem 11 tane ben de 3 tane okudum,gerçi ben adet oldum annem benım 3 tanenın 2 sını de okudu:))kısaca ben 3 annem 11 toplam 14 okundu,allah kabul etsın
benim hayalim iki yaşına kadar emzirmekti. bende bilmiyorum nereye kadar gitcez. gece emiyor ama böyle giderse gece içinde süt kalmayacak. senin nasıl şuan durum. çevredende çok psikolojik baskı oluyor. zaten üzülüyorum bide milletin benim şöyleydi şöyle emdi şu kadar emdi demesine sinir oluyorum. üzüntüm katlanıyor.
Eki Görüntüle 633801 Eki Görüntüle 633803 Eki Görüntüle 633804 Eki Görüntüle 633805 Eki Görüntüle 633806 Eki Görüntüle 633807
Yusuf Mert'in kıyafeti... Masa henüz yeni hazırlanırken(diş buğdayı ve pastamız masaya konmamış daha)... veee Dişim Çıktı yazan ama pek okunmayan(benim harika renk seçimlerim neticesinde) harfler ertesi gün patır patır dökülen bayrağımız....Bendekiler bu kadar.Diğerleri annemin makinada çekilmiş.Yusuf Mert, önüne koyulan makas, tarak, steteskop, foto mak., usb...den önce steteskopu aldı sonra hepsini kucağına topladı :) Sanırım bizim oğlan Dr olacak
Tepsidekileri ben yaptım gelenlere hediye olarak :) Diş anahtarlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?