Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pişiyor cnm gayet de guzel oluyor ama poşetın bir ucunu delinmeli yoksa booom :) patlar
bunu söylediğin iyi oldu canım..

İspir fasulyesi nasıl oluyor bacım..?:26:
Bizdede kuru fasulye var.. Boncuk fasulye almış eşim.. onu kullanıyorum.. Yanına da pilav turşu..
ispir kuru fasulyesi meşhurdur.
bir tanesi, piştikten sonra yaklışık 3 katı büyüklüğe ulaşır..
ve çok kısa sürede pişer, yaklaşık 20-25 dk diyebilirim..
kabuğu da incedir ve pişince kabuk atmaz.
rayici piyasaya hakim değilim ama biz köyden getirtiyoruz biraz da tuzludur fiyatı,
sanırım kilosu 18-20 tl civarı..

trabzonda rizede hangi restoranta girersen gir, ispir şeker fasulsesi..
çamlıcada çömlek diye bi lokanta var, bilenler vardır mutlaka..
taşfırında güveçlerde yapılıyor, harikulade..

Son düzenleme:
hepinize hayırlı cumalar kızlar.
evet cenacım kötu oldu.küsmüştüm kendısıne,dün okuluma çiçek gönderdi,ben de aradım artık,sen şöyle yaptın böyle yaptın dıye basladım telefonda.sonra akşam yemeğe gıdelım ozaman konusalım dedi.neyse yemekte konustuk.15 gun once yaptırmış,kendı iş yerınde denızbankın pos cıhazını kullandıgı ıcın bankadakı adam yapalım demişmiş.spontane gelişmişmiş.ha bugun ha yarın derken bana soylemeyı unutmuşmuş.vs vs. neyse uzatma o zaman dedim ben de,önümüzdeki maçlara bakalım.bundan sonra evimiz ve evlılıgımızle ılgılı kararları beraber alalım dedim.ben de ona sormadan organ bagısında bulunmuştum.o da bunu öne sürdü.ama ben yıne de sonradan soylemıstım elalemden duymamıstı.neyse işte cenacım tatlıya bağladık şimdi barıştık

Hiç duymamıştım.. Afiyet olsun o zaman size... Ayşecik hanım nasıllar..

Destiny hoşgeldin nasılsın..?

annem 11 tane ben de 3 tane okudum,gerçi ben adet oldum annem benım 3 tanenın 2 sını de okudu:))kısaca ben 3 annem 11 toplam 14 okundu,allah kabul etsın

neyseki, tatlıya bağlanmış..

busmai, nörüyon?

nörüyon dedim de, nöri kantar, tekin akmansoy geldi aklıma..Allah rahmet eylesin

ceylin de ıyı okuldayım canım,senın kız nasıl ıyı mı diş falan çıkardımı

Benim kız iyi çok şükür uyuyor şu anda.. Yok canım yaa nerde daha diş miş yok..:100: sizin ki çıkmışmıydı... ?

Canım mesaj atmışsın bana.Telaşemiz vardı kız kaç gündür işte ondan giremiyorum.Diş buğdayı yaptık :) nasılsın ?
Hayırlı olsun o zamann.. Resim yok mu resim..? Bende iyiyim çok şükür.. Nasıl geçti diş buğdayınız..

Var var ama az koyayım yine de.İyiydi ama bayaaa yoruldum :)

Yusuf Mert'in kıyafeti... Masa henüz yeni hazırlanırken(diş buğdayı ve pastamız masaya konmamış daha)... veee Dişim Çıktı yazan ama pek okunmayan(benim harika renk seçimlerim neticesinde) harfler ertesi gün patır patır dökülen bayrağımız....Bendekiler bu kadar.Diğerleri annemin makinada çekilmiş.Yusuf Mert, önüne koyulan makas, tarak, steteskop, foto mak., usb...den önce steteskopu aldı sonra hepsini kucağına topladı :) Sanırım bizim oğlan Dr olacak

Tepsidekileri ben yaptım gelenlere hediye olarak :) Diş anahtarlık...

Son düzenleme:

evet ben de 2yasina kadar emzircem diyordum ama artik 1 e de raziyim. Ben de cok laf duydum ama birgun yeter dedim uzulmeyecegim,sadece mamayla buyuyen bebekler de var. Ictigi kadari sifa olsun. Baslarda ememiyordu sagiyordum ,once 30 ml sonra 60 ml iciriyordum.sonra kendi emmeye basladi. Sagmayi biraktim. Mama da veriyordum. Millet ne laflar dedi aldirmadim. Oglum gayet guzel emiyordu keske cok sut olsaydi. Neyse.. Simdi de gunduz emmek istemiyor ek gida kolayina geldi. Uyuyacagi zaman emiyor e boyle olunca da sut iyice azaldi.ben de sagiyorum. O sekilde iciriyorum. Sagmazsak hepten gider. Hatta simdi kayinvalideme gidiyorum pompam yanimda. Allah razi olsun kocam aldi hatta ilk aldiginda aglayarak "geri ver bu pompayi sutum yok degmez" demistim iyi ki beni dinlememis:) simdi de sagiyorum en fazla 70 cikiyor ama arttircam insallah.

annem 11 tane ben de 3 tane okudum,gerçi ben adet oldum annem benım 3 tanenın 2 sını de okudu:))kısaca ben 3 annem 11 toplam 14 okundu,allah kabul etsın

canım çok tşk ederim allah kabul etsin şifa olsun benim kuzuma inşallah
eşinle aranın düzelmesine sevindim

yasin de son durum

Cena 2 okundu
Miracle83 2
busmai 3
cincon 4
aryamm38 2
destiny555 14 o
borntobemother 2
feyzabilal 3
delii 2 okundu
libyana26 2 okundu
pediastrum 4 okundu
pinkprinces 2
elifnaz 2
nimet42 4

toplam 48

evet ben de 2yasina kadar emzircem diyordum ama artik 1 e de raziyim. Ben de cok laf duydum ama birgun yeter dedim uzulmeyecegim,sadece mamayla buyuyen bebekler de var. Ictigi kadari sifa olsun. Baslarda ememiyordu sagiyordum ,once 30 ml sonra 60 ml iciriyordum.sonra kendi emmeye basladi. Sagmayi biraktim. Mama da veriyordum. Millet ne laflar dedi aldirmadim. Oglum gayet guzel emiyordu keske cok sut olsaydi. Neyse.. Simdi de gunduz emmek istemiyor ek gida kolayina geldi. Uyuyacagi zaman emiyor e boyle olunca da sut iyice azaldi.ben de sagiyorum. O sekilde iciriyorum. Sagmazsak hepten gider. Hatta simdi kayinvalideme gidiyorum pompam yanimda. Allah razi olsun kocam aldi hatta ilk aldiginda aglayarak "geri ver bu pompayi sutum yok degmez" demistim iyi ki beni dinlememis:) simdi de sagiyorum en fazla 70 cikiyor ama artar insallah.

selam kızlar ben gitgide kötüledim ya öksürük yetmezmiş gibi ateşimde çıktı patronda sen çık eve git yarında gelme iyice dinlen dedi sağolsun bu ara aramız iyi nedense :44: bende bu fırsatı kaçırmıyım diyorum işleri toparladım çıkıp eve gidicem oğlumu almadan önce 2-3 saat yatıp dinleneyim ardından evi havalandırıyım diyorum sonrada oğlumu alıp eve geçerim ohh 2,5 gün tatil oğlumla hasret gidericez bol bol oynıycaz malesef eşim yok ama o şehir dışına çıkyıor bu gece batı karadeniz turuna biz ana oğul başbaşayız

hepinizi öptüm kızlar akşam evden görüşürüz artık

ya bide doktor ilaçta vermedi kendi kendime iyileşirmişim bu halde nasıl olacaksa off ya oğluma geçerse gidiyimde evde biraz toparlanayım bari maske falan takarım gerekirse napalım

Maşaallah herşey çok güzel gözüküyor.. Oğluşunda çok yakışıklı olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…